Ako sa dnes máš? 15
Strana 17 z 84 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 50 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 15
Jaro123444- V.I.P.
- Počet príspevkov : 502
Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23
Zdravotný stav
Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2282
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
vrana likes this post
Catherin4- V.I.P.
- Počet príspevkov : 599
Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
regina, Mischelll, Katuska, Juraj, vrana, Sweetheart and Saladin like this post
Inak všetko po starom, viac menej uplynulý týždeň bol taký pestrejší, ale inak je to to isté práca, domov, víkend u našich. Mám ešte kopu slohov na opravovanie, včera som bola unavená už keď sme sa večer vrátili z krstu. Tak to dnes doťahujem Ale veď svet sa nezrúti, keď to nebudú mať hneď opravené...... Niektoré som ani neopravovala, mysleli si že so mnou vyd.rbú keď to odpíšu z netu, ale som im pekne vytlačila z internetu to čo celé odpísali a pripla ku slohu Ako zvykla vravieť Nora M. , nenechajte sa o.ebať !
Troška som chcela byť vtipná, priznám sa
Tak pozdravujem všetkých a prajem pekný koniec víkendu
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
regina, Mischelll, kimi2028, vrana, Sweetheart, Mous, Saladin and like this post
Re: Ako sa dnes máš? 14
cez vikend sa nám fajn podarilo pokročiť s kuchyňou. Včera bratranec s manželom mi prerobili jednu rohovú skrinku na obyčajnú, pokládli podlahu a aj čiastočne poskladali nový jedálenský nábytok. Čiastočne preto, že na jeden kus nábytku na troje dvierka nedodali v baleni panty, tak zatial je ta skrinka bez dvierok. Musíme zohnať pánty. Včera sme dorobili akurát o polnoci.
V noci som zle spala a po šiestej už som bola hore, nevedela som viac spať, len som sa prehadzovala, kým sa rozvidnelo. Doobeda som samozrejme z toho bola K.O. Len som sa oťapená motala a nevedela si nájsť miesto. Na obed som si dala jeden Prothazin, čo ma upokojilo a trochu som si zdriemla. Potom sme sa pustili s mužom a mojou sestrou do zmontovavania kuchynskej linky.
Zajtra do nej možem začať ukladať veci. Dnes sa mi už nechcelo. Už len komunikujem cez net s deťmi a oddychujem. Dúfam, že dnes už budem spať lepšie. Nech ma ten spánok nevyvedie z miery.
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
kimi2028, Juraj, vrana, Sweetheart, Mous, Saladin and Catherin4 like this post
Jaro123444- V.I.P.
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)
vrana and Saladin like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2282
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
regina, Mous and Catherin4 like this post
Jaro123444- V.I.P.
Zdravotný stav
neviem či ti nejak pomôžem alebo poradím......ja fungujem "žijem" s tou diagnózou cca od 16tich. Ja si myslím, že najlepšie pre Teba by to bolo konzultovať s Dr. Ono ja keď si spomeniem na začiatky choroby, tiež som vystriedala všelijaké lieky a takisto som bola mimo, niekedy som mala pocit, že som ako zombie. a to som mala aj pozitívne príznaky...treba len veriť, že časom ti tie lieky sadnú.....vieš, to sa ťažko takto radí, resp. rieši, lebo každý sme individuálny a nie všetko, čo sadne jednému sadne aj druhému. Ja napr. tiež ako Reginka beriem 10mg Aripiprazol ako hlavný liek, ale mám k tomu ešte jedno AD. Takto to mám už dlhé roky, s menšími úpravami podľa potreby, keď bolo ťažšie obdobie u mňa.
Ja si myslím osobne, že berieš dosť tých liekov a logicky mi z toho vychádza, že môžeš byť práve preto utlmený a mimo. Ale určite ti ich bude Dr. časom znižovať alebo meniť, to je isté. Čiže nezúfaj a ak je veľmi zle, choď za Dr. a povedz jej o tom, ako sa cítiš. Aj že máš dojem že nezaberajú alebo neviem teda. Vždy to chce čas, kým si organizmus zvykne.
Tak verím, že to zvládneš. Drž sa
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
regina, Catherin4 and Jaro123444 like this post
Strana 17 z 84 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 50 ... 84