Aripiprazol a sexualne funkcie
Re: Aripiprazol a sexualne funkcie
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Sweetheart napísal:No ved rispen mi asi spravil fobiu z liekov. Nechcel som priamo menovat ale ked uz to bolo spomenute ja som si to nazval, ze chcemicka kastracia, po rispene. To bolo jak za trest pre mna. Preto som radsej uzival Zalastu, lebo mi to nerobila. Zalasta je dobry liek a som spokojny. Napisem cely ten pribeh, aby to davalo zmysel. Mal som zalastu predpisanu, na den 10mg a na noc 10 mg. Super mi vyhovuje, len cez den som bol dost tlmeny a chcem rozbiehat taky projekt, tak som to hovoril doktorovi a on mi povedal, ze mi predpise Aricogan na den - aripiprazol, ze to netlmi. Dal som si to par razy, len som zacal citit zas tlmenie sexualne, tak som naspat si zacal davat zalastu radsej, zo zasob. Ale moze byt, ze to sexualne tlmenie bolo len v mojej hlave, asi psychoticke predsudky alebo jak to nazvat. Lebo Zalastu mam odskusanu a radsej ju este uzivam. A na noc mam Zalastu a to mi super vyhovuje, lebo spim jak babatko Ale vyskusam Aricogan potom, ved dam recenzie este to neuzivam
sweatheart ja som si teraz dala aricogan 15 mg prvy raz namiesto ineho a no zatial ma boli hlava, cakala som ze ma ukludni aj trochu, tak si ho bral?
janka,janka- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 8
Dátum registrácie : 07.04.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Medotrygin, Stilnox +AP
» Psychofarmaká - laický výklad
» Liek Aripiprazol
» Abilify chudnutie/priberanie
» Vysadzovanie olanzapinu a nahrada aripiprazol