Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Zážitky počas psychózy

Goto down

• Zaslať odpoveď

Zážitky počas psychózy Empty Zážitky počas psychózy

Odoslať  Mous Po 29 august 2022 - 9:39

Ahojte,

Tak som sa rozhodol s odstupom času uverejniť,kam som sa vtedy dostal.začul som ženský distingvovaný hlas,že som "profesional battlener".začal som si myslieť,že ku mne hovori na diaľku anglicka kráľovná a má so mnou plány.potom som počul aj detský hlas,to som bol presvedčený,že je dieťa Meghan Markle.idrazu bolo všetko zariadené:budem cestovať za kamarátom do Anglicka,kde je všetko pripravené.postavili mi tam podľa môjho projektu dom,príde po mňa "cargo employer".tak som si pomaly zabalil všetky veci do krabíc a čakal v byte na svojho zamestnanca,ktorý ma odvezie do Anglicka.hlasov bolo viacej,väčšinou ma chválili.lebo som spisovateľ a pomáham svojimi knihami v Nepále aj na Jamajke.Nepál bol kedysi anglickou kolóniou,no bol som presvedčený,že je stále(cez výšku som tam bol na stáži).ale pred odchodom mámvešte blind date.tak to vravela kráľovná,ktorú som videl na malom koníkovi.a začal som vidieť neznámu ženu,ktorá so mnou vycestuje do anglicka.mám s ňou stretnutie v Žiline,rande na slepo.tsk som sa vybrsl tam,no nikoho som nestretol.
Z nášho kostola organizovali stretnutie na káve tiež v Žiline,tak som jednu ženu navštívil,myslel som si,že ona je tá,čo má so mnou vycestovať.skoro na mňa jej frajer zavolal policajtov ako na svedka jehovoveho.blind date som teda nestretol,no siluetu neznamej som videl stále.aj dalajlamu ako robí kotrmalce a zachraňuje svet.pomáha mi.som anglikánec.zachraňujem baobaby podľa vzoru Malého princa a sám som ako chodiaci strom-ent,čo bol v pánovi prsteňov.okrem iného mi hlasy hovorili,že som prezident OSN.aj Dicaprio je prezident za mier.in je asi tiež anglikánec.to v anglikánskej kultúre chodí tak.hlasy hovoria-God knows.trvá toto celé niekoľko týždňov.potom som sa ocitol na psychiatrii,našim sa to nezdalo,že som pobalený do anglicka a veľa fajčím.
Aj mi to prišlo všetko trochu strelené,no anglikánci to majú tak-myslel som si.vraj je dobre sa o podobné zážitky podeliť,pomáha to pri liečbe.tak ak sa vám chce,napíšte aj vy čosi
Mous
Mous
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 937
Reputácia Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

Matej, Juraj and Saladin like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

The author of this message was banned from the forum - See the message

• Zaslať odpoveď

Zážitky počas psychózy Empty Re: Zážitky počas psychózy

Odoslať  Juraj Po 29 august 2022 - 15:29

Pervitín je strašné svinstvo. Mne sa o ňom veľmi páči tento film.
Juraj
Juraj
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 676
Reputácia Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Vek : 43
Bydlisko Bydlisko : Turčianska záhradka

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg