Neuveriteľné náhody a zvláštne zážitky
Neuveriteľné náhody a zvláštne zážitky
Naposledy upravil gnoll dňa Ne 2 október 2011 - 17:41, celkom upravené 3 krát.
gnoll- Nový člen
- Počet príspevkov : 7
Reputácia : 2
Dátum registrácie : 01.10.2011
frances farmer- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 260
Reputácia : 12
Dátum registrácie : 12.01.2011
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Re: Neuveriteľné náhody a zvláštne zážitky
musím povedať, že počas mojej poslednej ataky sa mi podobné veci stávali dosť často. Prisudzoval som tomu moje schopnosti predvídať resp. ovplyvňovať priamo budúcnosť. Nepamätám si na všetky zážitky ale najsilnejší bol tento:
v liečebni na oddelení 46 je veľká televízia, práve tam šli Simpsnovi. Tú časť som ešte nevidel. Bolo to čosi o ich vyložení biblie. Čokoľvek na čo som v tej chvíli myslel, že by bolo zaujímavé sa plaviť po mori, hop a pár sekúnd na to tam bola loď a plavili sa. Potom som si predstavil nejakého robota, vôbec by to do deja nemalo zapadať ale hop objavil sa tam. Povedal som to kolegovi spolupacientovi a povedal, že je normálne takto ovplyvňovať budúcnosť. Celú tú časť som takto prežil. Potom som začal blúzniť, že viem predpovedať čísla v lotérii a podobne. Nič z toho sa už nevyplnilo. Ešte jedna drobnosť bolo vykladanie kariet. Použil som klasický mariášový balík kariet a presne som vedel aké karty budú padať a podľa nich som malželne vypovedával budúcnosť. Asi toľko, takže nie si sám .
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
» Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou ;)
» Duchovné zážitky
» Zážitky počas psychózy