Ako sa dnes máš? 14
Strana 44 z 83 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 63 ... 83
Re: Ako sa dnes máš? 14
Inak mám obľúbených seriálov niekoľko. Momentálne je to seriál Krok za krokem, čo dávajú v TV. Niečo staré, ale vždy poteší... Teraz dávajú ho 3,5 hodiny denne...
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Tuto, vrana and Mous like this post
Toto som zažil, keď mi "preplo".. Niekde som čítal, že sa to stáva po otrase mozgu - okrem fyzického pádu, otrasu existuje aj "otras mozgu" spôbený extrémne stresujúcou epizódou. Do dnes na to spomínam, akoby sa to stalo včera. Rád čítam články na internete, lenže trvalo mi dlho, kým som nejaký preštudoval (niekedy aj hodinu), pričom som na konci netušil, o čom bol. Musel som čítať ako žiačik prvej triedy a prečítanie jedného článku mi trvalo aj 4-5 hodín. Trvalo dlho, kým sa to zlepšilo.. Ešte si pamätám, že som musel veľa spať - zrejme, aby sa mozog "zahojil".kimi2028 napísal:Prečítam jednu stranu za 10 minút, ale neviem ani o čom som čítal.
Od zajtra si chcem dať programovací maratón - chcem dokončiť nejaké appky, ktoré som nedokončil..
Saladin- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 685
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Tuto, kimi2028 and vrana like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Tuto, vrana and Saladin like this post
Saladin- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 685
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Tuto likes this post
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Abditus and Saladin like this post
Abditus- Domáci člen
- Počet príspevkov : 42
Reputácia : 24
Dátum registrácie : 22.06.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Tianeptin
Tuto and dzuli08 like this post
Abditus- Domáci člen
- Počet príspevkov : 42
Reputácia : 24
Dátum registrácie : 22.06.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Tianeptin
Tuto and dzuli08 like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Juraj, vrana and Abditus like this post
mám sa fajn. Cez víkend sme svadbovali, normálne som mala opuchnuté nohy, ale to aj z toho tepla nie len od tancovania Svadba bola pekná, aj slzička se vloudila u mňa, aj som porobila nejaké fotky. Pred svadbou sme boli na tých Donovaloch ale len tak na dve noci, mali sme pôvodne byť dlhšie ale kvoli tej svadbe sme v piatok odchádzali. Tam som absolvovala krásnu túru na Rakytov, fakt aj počasie paráda hoci teplo, ale vyrážali sme skoro ráno tak sme už okolo obeda šlapali dole.
Btw. vyššie sa spomínal občiansky preukaz, tak ja som na tých Donovaloch zistila, že mám už vypršanú platnosť bola som si včera vybavovať nový..... prvý augustový týždeň ideme do Bulharska, ale chvalabohu mám ešte platný pas, tak ak aj nebude dovtedy občiansky budem mať ten.
Inak sa v mojom žití a bytí nedejú nejaké zásadné zmeny, som u našich, v kontakte s niektorými ľuďmi ale väčšinou len online. V sobotu sa ale celkom teším na stretávku zo ZŠ. Musím ale začať podnikať väčšiu fyzickú aktivitu, a menej papkať. Mám pocit, že som sa rozrástla do šírky zasa o čosi. Včera som kúsok hopsala pri hudbe, ale musím aspoň každý deň na pol hodinku aspoň.
Tak pozdravujem, držte sa všetci a veľa pohody do dní vám prajem.
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
kimi2028, Katuska, Juraj, vrana, Abditus and Saladin like this post
Katuska- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 141
Reputácia : 131
Dátum registrácie : 28.09.2020
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Tuto, Mischelll, Juraj, vrana, Mous and Saladin like this post
Ahoj
Dnes mám v pláne stretnut sa s kamosom zo ZŠ,tak sa celkom tešim.konecne su nejake stretnutia s ludmi.aj doma su vztahy celkom dobre-byvam u rodicov.s bratom si az tak nerozumiem,no mozno to chce cas.aj dnes sa chystam citat,teraz ma tesi Steinbeck.som rad,ze ma to bavi aj mi to ide v porovnani s niektorymi vami-musi to byt mrzute,ked cosi take nejde.celkovo sa mam myslim dobre,len keby mam viac plnohodnotnych vztahov,zisla by sa aj partnerka a su tam obavy,ze by mi nemusela rozumiet,keby jej prezradim diagnozu.
Chcel som sa opytat,ake je to u vas-ked uzivate dlhodobo lieky,je vam skutocne lepsie?a nebyvate viac hospitalizovani?mna tiez tesi,ze obcas sa mi v mysli podari opravit nejake skriepky,ktore neboli v poriadku.su to take male krocky,no zda sa mi,ze nielam vedu.snad ta kvalita zivota sa zachova a bude u nas len a len lepsia..a ak budete organizovat nejake stretnutie,urcite sa pridam.
Pekny den
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Tuto likes this post
kimi2028- V.I.P. Golden