Ako sa dnes máš? 14
Strana 43 z 83 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 63 ... 83
Re: Ako sa dnes máš? 14
Moja básnická otázka smeruje ako si môže vybaviť ID človek, ktorý proste toho nie je schopný a je odkázaný na pomoc iných? Bude mu tieto naťahovačky vybavovať niekto iný? Tých otázok je určite viac...
Dúfam, že sa dobre vyspím na zajtra, čo mi dáko predošlú noc nešlo.
Anonym woman- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 119
Reputácia : 51
Dátum registrácie : 02.10.2021
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Čo sa týka mňa, tak včera som poslal ďalší balík - tento krát DVD rekordér, ktorý mi podarovali, lebo nefungovalo DO. Ďalšia povinnosť, ktoré trénovala moju pevnú vôľu (vôbec sa mi nechcelo v tomto teple). Zisk investujem do nákupu suplementov..
Včera som napísal dopis poslancovi R. Sulíkovi, aby vláda prehodnotila tie poplatky za predčasné vydávanie OP, ktoré nezapríčinili občania. Som zvedavý, či niečo odpíši - ale nemôžem poveda, že nie som aktívny vo veciach verejných.
Momentálne zobem pravideľne Trittico, lebo nemôžem zaspať ani o 1 po polnoci - zatiaľ funguje ako má.
Pekný deň.
Saladin- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 685
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Anonym woman likes this post
Čo sa týka spánku, tak mi bolo povedané vraj Trittico funguje po 2 týždňoch...budím sa tak po 2 či 3 hodinách, som hore pár minút až hodín a následne zas zaspím na hodinu, dve atď. Dávku dodržiavam okolo tých 75mg keďže to musím rozpolovať nie na drážkach
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
rasto likes this post
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Anonym woman likes this post
Zase až také zle to nie je podľa mňa. Nemôžu dať každej jednej diagnóze rovnaké %. Existujú diagnózy menej závažné, stredne závažné, či veľmi ťažké. Bohužiaľ každý by chcel mať tie %, čo najvyššie, a to sa nedá... Ten, čo má ID 41% tak poškuľuje takmer vždy aspoň po 60%. Ten, čo má ID 60% tak poškuľuje po 75% (poznám takých pár ľudí napr. s cukrovkou, ale nespĺňajú na to ešte vôbec podmienky-nie sú slepí a majú nohy). Je to taký začarovaný kruh. Zatiaľ, čo ten kto má 75%, ako ja by mal tých % radšej už menej, ale keby sa dalo uplatniť na trhu práce. Ja som praktický odpísaný a nie je pre mňa žiadna robota. Aj posudkový lekár povedal na prvej, že uplatnenie nevidí už žiadne na základe tých nálezov a je to ťažké, lebo som sa pýtal na to. Dosť ma prekvapilo aj tak, že dal 75%... Hoci obracal kvalitne, ale bol v pohode ten pán... Vysvetlil dosť veľa vecí a tak. Škoda, že druhá posudková bola len v neprítomnosti...Anonym woman napísal:Na Slovensku musí človek ťahať svoje orgány na šnúre za sebou niekedy aby dostal ID.
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
P.S.- moja mama je cukrovkár a viem, že to nie je len o slepote a nohách....ale tiež nie je ID
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
rasto, Juraj, Abditus and Saladin like this post
Abditus- Domáci člen
- Počet príspevkov : 42
Reputácia : 24
Dátum registrácie : 22.06.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Tianeptin
Saladin likes this post
Kedysi záležalo na tom, aj čo si povedala a na základe toho ťa posúdili. Vedela si "správne" odpovede na všetky otázky posudkového lekára (dal mi ich 8 alebo 9). Tak tie % mohli byť skutočne asi iné oproti druhým. Hanbil som sa ako pes, že nič z toho neviem momentálne, na čo sa pýtal... On, že v poriadku... Ale mohlo urobiť to skutočne aj 15-20%. Nemal sa veľmi čoho chytiť, ja som bol v lese a aj som stále v lese... Nálezy boli a aj sú stále základ, ktoré oprávňujú na niečo. Bez nich nejde to skutočne. Dnes je to už ťažšie v tej neprítomnosti, lebo nevypytujú sa už a vyrovnalo sa to už asi s tými %. Nevykecáš sa už... Na druhej strane pokiaľ si už raz posúdená tak už len obhajuješ tie %, čo ti dali prvýkrát…
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 678
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
Matej, kimi2028, Anonym woman, Mous, Abditus and Saladin like this post
Saladin- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 685
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Juraj likes this post
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Matej, Tuto, vrana and Mous like this post
Darí sa mi s mojim psom-vie už niekoľko povelov-zostaň,sadni,ľahni,k nohr ho učím práve tieto dni.je šikovný.
Chystám sa na plaváreň.
Tak sa držte,verím že aj malá rada poslúži.som rád,že ma choroba opúšťa-chcem ísť určite aj do práce.a celkom môže byť zaujimava aj praca na doma.
Este som sa zaoberal internetom-myslim,ze je dobre keď je možnosť aj touto cestou sa s niekým zoznámiť.človek aspoň trochu interaguje s okolím,ako aj tu na fóre.verím,že síce choroba vie narušiť vzťahy s druhými,vždy sa všetko na dobré obráti.niekedy sme nepochopení-povedia o nás,že sme agresívni a my sa pritom nemáme komu zdôveriť-aj preto je fajn si nájsť bútľavú vŕbu.
Ahoj
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
kimi2028 and vrana like this post
Strana 43 z 83 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 63 ... 83
» Ako sa dnes máš? 19
» Ako sa dnes máš? 7