Nepravdivé veci II
Nepravdivé veci II
Otompotomerik- Domáci člen
- Počet príspevkov : 45
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 26.10.2020
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Tuto likes this post
Re: Nepravdivé veci II
Boh je len oná duchovná sila, ktorá koná a činí vďaka tvojim bludom. Ja Som ateista ("(bohom)prázdny, (neznaj)božný, (bez)božný") a zároveň teista ("učením (pri)púšťam reálnu existenciu Boha na zemi")
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Tuto likes this post
Otompotomerik- Domáci člen
- Počet príspevkov : 45
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 26.10.2020
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Potom tvoja myseľ, myšlienky sa budú zaoberať nie schizo mysľou ale myšlienkami, čo hovoria knižky.
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Tuto likes this post
Otompotomerik napísal:Nevieš mi poradiť ako ?lebo ja trpím aj derealizaciou a je pre mňa ťažké rozmýšľať
Ahoj ja to mam podobne len ja to mam tak ze si myslim ze Boh nie je a ze ma nechal v moci zlych sil ktore mi chcu strasne ublizit. a tiez sa mi to deje aj v skutocnossti akoby ze to nie je iba v mojej mysli. malokto tomu veri alebo rozumie. uvazovala som uz aj nad exorcistom, no pokial beriem antipsychotika nerozmyslam nad tym moc ale tiez sa bojim toho co bude po smrti pretoze v psychoze som mala stav ze po smrti ma tie zle sily budu mucit citila som na rukach akoby som ich mala dorezane a dopalene, to sa pootm tazko tomu neveri . neviem sama co si mam mysliet ...
Katuska- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 141
Reputácia : 131
Dátum registrácie : 28.09.2020
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Tuto likes this post
» Moja haluz s muchami a ine veci, prosim o nazor a navod na riesenie
» Ste za nové, neznáme a neisté, alebo za staré, známe a isté veci? Čo podľa vás charakterizuje nové, neznáme a neistotu z pohľadu oSHo?