Psaní
Schizofórum :: Zoznamka :: Zoznamka
Psaní
JanJan- Nový člen
- Počet príspevkov : 3
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 26.04.2021
Re: Psaní
Takisto viac ľudí ti vie odpovedať
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1325
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Tuto and Dušan like this post
Ale aspoň to zkusím. Mám nějaké psychotické potíže, proto jsem našel tohle fórum. S léky zvládnu i chodit do práce, což je pro mě nejpříjemnější část dne, protože v práci mám kolegy a mezi lidmi se cítím líp. Horší je to doma, bydlím sám a mám jen minimum přátel. Proto sem píšu, najít někoho dalšího by mi hodně pomohlo.
JanJan- Nový člen
Tuto likes this post
JanJan napísal:No, já vím, ale některé osobní věci bych sem psát nechtěl.
Ale aspoň to zkusím. Mám nějaké psychotické potíže, proto jsem našel tohle fórum. S léky zvládnu i chodit do práce, což je pro mě nejpříjemnější část dne, protože v práci mám kolegy a mezi lidmi se cítím líp. Horší je to doma, bydlím sám a mám jen minimum přátel. Proto sem píšu, najít někoho dalšího by mi hodně pomohlo.
No tu sme všetci tak trochu šibnutí
Takže vitaj v klube
Keď veľmi chceš tak môj email je enaxnay@gmail.com
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
JanJan- Nový člen
Tuto likes this post
JanJan napísal:Dík, ani jsem nečekal tak rychlou odpověď. Zkusim napsat až budu doma.
Tak JA SOM na invalidnom, celý deň SOM len na fórach
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Tuto and Dušan like this post
Schizofórum :: Zoznamka :: Zoznamka