HTML/CSS
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Re: HTML/CSS
Dušan- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1325
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Dušan- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
A potom src bude Hulk.jpg
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
@EnaXnaY dík za snahu. Poradil Som si.
Dušan- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej and Anonym woman like this post
Dušan napísal:Problém vyriešený. EnaXnaY dík za snahu. Poradil Som si.
V pohode, hlavne, že si to vyriešil
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Matej and Dušan like this post
Tak Som pred týždňpm rozbehol kurz na itnetwork.cz a už teraz povedať, že Som so svojim výkonom sklamaný a frustrovaný. Následnú lekciu Som odflákol a je to cítiť na emóciach. Ide o lekciu rámčekov a plavajúceho obsahu... Je komplikovaná a na to aby Som túto lekciu pochopil, musím si spraviť niekoľko príkladov, aby sa mi vštiepila do hlavy. HTML dokument (ne)robí problémy, ale za to CSS dokument, (ne)ustále sa tam divím a priúčam novým selektorom.
Priam Som (z)nechutený až sa (ne)chce mi, Som v polovičke kurzu a už to chcem zbaliť na budúci kurz. (Ne)chcem sa preťažovať, preto si robím aj dlhšie prestávky. Ani mi (ne)vadí, že niektoré lekcie trvajú aj celý deň "5 hod", kým si tú tému osvojím. Na pozadí tohoto, všetkého je eGo, ktoré by to chcelo mať, čo najskorej za sebu. Ale to sa (ne)dá! (Ne)môžem to odfláknuť!
Na kurz mám naplánovaných 14 dní a potom prechádzam na videoprednášky z fyziky. Koľko lekcii kurzu stihnem, toľko stihnem. (Ne)budem sa nikam ponáhlať. Keď ho (ne)stihnem spraviť, (ne)vadí, mám tiež Word pre pokročilích tak isto (ne)dokončený.
Želám a prajem vám, veľa zdaru v (seba)rozvoji a veľa voľného času na seba.
S pozdravom Dušan.
https://dusanfajnor.blogspot.com/2021/01/htmlcss-webove-stranky-krok-za-krokom.html
Dušan- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej and kimi2028 like this post
Dušan- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej likes this post
https://www.youtube.com/watch?v=kbLBBI5hEK4&list=PLQ8x_VWW6AkvCiDzMEI5K9jW_1rsV9PTf&index=2
vrana- V.I.P.
- Počet príspevkov : 518
Reputácia : 148
Dátum registrácie : 31.07.2021
Vek : 45
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 - (Para)noidná (schizo)frénia; F51.8 - (In)somnia
Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1