Posadnutosť duchmi.
Strana 2 z 2 • 1, 2
pre antonyho
majky- Anonymný
Re: Posadnutosť duchmi.
Neznámy- Nový člen
- Počet príspevkov : 1
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 14.08.2012
čo sa týka "hlasov" bolo by dobré skúsiť jednu z možností a to buď psychológ, alebo psychiater aspoň na jedno sedenie. Aj napriek tomu, že dlhú dobu funguješ s "hlasmi", nemusí to však znamenať, že to bude možné navždy. Môžu sa vyskytnúť výrazne emotívne udalosti, a práve tie sú ako spúšťač ochorenia časté. No jednoducho, je možné, že teraz by sa situácia dala riešiť ľahko a bez problémov, ale neskôr môže zanedbaním vzniknúť niečo omnoho závažnejšie.
Čo sa týka tých parapsychologických indivíduí, takých som si užil v 16-17 rokoch a všetko to boli podvodníci, ktorým však o to viac išlo o obsah peňaženky mojich rodičov.
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
audiálne halucinácie (hlasy) sú s najväčšou pravdepodobnosťou dôsledkom kolísania neurotransmiteru dopamínu (chemickej látky v mozgu), čo je dosť nebezpečné vzhľadom na to, že sa môžeš ocitnúť až v psychóze a na psychiatrickom oddelení. je zaujímavé, že za tie roky sa u teba psychóza ešte neprejavila, práve preto je dôležité riešiť to, čo najskôr, ako navrhol Tuto - psychológom, ale najlepšie psychiatrom. to je racionálne vysvetlenie, podľa mňa nejde o žiadnych duchov a chodenie k veštkyni a iným podobným individuám môže tvoj stav iba zhoršiť.
PS: pani, čo má nadprirodzené schopnosti? budeš asi strašne naivný
frances farmer- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 260
Reputácia : 12
Dátum registrácie : 12.01.2011
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
fuzohnusak- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 115
Reputácia : -9
Dátum registrácie : 03.01.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
a tak sa stanú ich otrokom .
Ako to teda liečiť ? Musia v sebe zlomiť pocity hanby , strachu , alebo rešpektu k nim . Dobré je pochváliť sa démonom všetkým zlým čo človek v sebe má a povedať že to tak máte radi a keď sa nestratia vynadať im a tak stále ďalej až dokedy sa nestratia , alebo neprestanú byť zlí , ale najdôležitejšia podstata veci je nájsť svoje vlastné ja a nenechať sa démonmi ovplyvňovať . Lieky by im démonov iba zatajili , ale nikdy sa s nimi nevyrovnajú a bez liekov sa ich budú zase báť a takisto aj ak im nepomôžu . Vždy nestačí len človeka natlačiť liekmi .Samozrejme sú užitočné aj lieky , ale strašne moc sa zanedbáva vlastný prístup pacienta . Tento postup musí pacient dodržať precízne , lebo inak mu to nemusí dostatočne pomáhať . Ešte raz zopakujem : Pochváliť sa im všetkým zlým čo človek v sebe má a povedať že to tak máte radi a keď sa nestratia vynadať im .
Ešte k tomu doplním že tie hlasy sa pri tom vždy nestratia , ale človek na ne prestane negatívne reagovať a nebude mu to robiť poškodenie rozumových schopností a aj ho to prestane toľko trápiť a postupne by sa mu mal rozum uzdraviť , ak sa bude snažiť . V podstate by sa mal vrátiť človek do toho stavu ako keď bol zdravý a o to sa musí aj snažiť ak sa chce uzdraviť , akurát že sem tam niečo počuje , inokedy nie , ale nerobí mu to také problémy ako predtým a začne rozmýšľať ako normálny človek . Podstata je vytvoriť si akúsi ignoranciu voči nim a nenechať sa nimi nijak ovplyvniť . Je to inak veľmi dobrá terapia , len to musí človek robiť precízne . Dúfam že sa na to nevykašlete a , lebo tí doktori nevideli do pacientovej hlavy a tak by možno odporučili čosi iné . Samozrejme sa to dá kombinovať z liekmi . Pozri si tie príznaky , ktoré som spomínal . Ono to sú všelijaké druhy schizofrénie . Ak máš pocit že ti čítajú myšlienky ľudia , tak ti to asi pomôže len čiastočne a to že sa ti stratia negatívne príznaky ako neschopnosť sústrediť sa , rozmýšľať a celkovo duševné vady ktoré sú priamo na tebe , ale o vonkajšom svete ti to bude robiť stále iný obraz , lebo nevieš kedy to sú skutočný ľudia a kedy nie , ale aj tam by to malo čiastočne fungovať , ale zase ak máš pocit že ti to robia démoni , alebo cudzie bytosti ktoré si nikdy nevidel , tak potom tie bludy sú toľko nerealistické , aby to človek dokázal oddeliť od reálneho života a tak tam to bude fungovať účinnejšie . Teda skúste byť akými v skutočnosti ste a možno sa vyliečite .
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
sofer-hviezdnej-lode- Nový člen
- Počet príspevkov : 4
Dátum registrácie : 06.07.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Luqasvili- Nový člen
- Počet príspevkov : 10
Dátum registrácie : 09.03.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Chcem sa vas spýtať, či ste v poslednej dobe zaznamenali nejaký ten duchovný postup v pred. Raz som bol u pani soktorky a pri rozhovore sa ma opýtala či som posadnutý duchom! Moja odpoveď znela po chvíle bádania, že by som to takto nenazval. Totiž nepovažoval som sa za toho , kto je posadnutý duchmi a ani neviem čo to vlastne znamená nakoľko som sa v živote stretol s 5. Bytostami s ktoríma som strávil cca 30 min. Od vtedy to je len nepochopiteľná spomienka!
Dôvod prečo píšem je ten, že sa v poslednej dobe cítim niečo viac ako tí, ktorí sa ešte len sebapoznavaju, dôvod môže byť veľa voľného času a vek. Som na dôchodku takmer štvrť života, cca 14 rokov, mám 25 rokov do starobného.
Chcem len dodať čo sa týka ducha, tak mi podľa kníh a jednej od oSHo knihe vychádza že ľudia od 21. roku do 28 roku sa nachádzajú v duševnom jemnom energetickom tele. Čo to znamená? Je to obdobie sebapoznania, obdobie rozkvitu, obdobie poznávania telepatie, telekinetiky, jasnovidenia a šiesteho zmyslu, ale je to aj obdobie vzniku schizofrénie. Ale čo ma až zaráža je fakt, akokeby rovesníci či starší ďalej od tohoto jemného tela, obdobia nikam nepokročili a ostali tak uväznený vo svojom duševnom svete. Tiež som si timto obdobim prešiel kde sa striedali falošné Ja s nešťastným Ja.
Mám taký dojem, že poniektorí ale väčšina ľudí je sfanatizovaná, posadnutá duchom.
Pritom sa držia tohoto duševného tela. U mňa tieto schopnosti nehrajú žiadnu veľkú rolu, nakoľko sú mi tak povediac opotrebované zešuchuné, su mi nanič.
A dosť ma vytáča ich debilita, supidilita. Títo blbečkové si myslia o sebe , že sú niečo viac ako ten druhý, že majú naviac. A čo je ešte viac horšie, keď si to myslí svet naokolo, Veľká masa ľudí , priam celý svet.
Ja som z tychto kravín ako telapatia a ďalej vyrástol a posunul sa niekam vyššie, tam kde je ticho, pokoj, kľud, či mier a do dnes sa o to pokúšam. No, neni nič krajšie ako mať vnútorný či vonkajší pokoj,ticho...
Tohoto stavu lze dosiahnuť si myslím niečím ako meditovanie, dýchanie tela a ďalej.
Tento stav bytia žiaľ bohu nedosahujem maximalne, plnohodnotne alebo jak bych to nazval, pretože hľadám! Hľadám spôsob ako z tohto parazitnéo sveta ujsť, zomrieť.
Je to čistý fanarizmus a posadnutosť duchom, jeho prítomnosťou!!!
Hulk DF 365 1- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 183
Reputácia : 28
Dátum registrácie : 18.07.2018
Vek : 45
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 +
Súčasná medikácia: Kventiax SR,Cisordinol,Depakine chrono,Stilnox
Danka37- Nový člen
- Počet príspevkov : 18
Reputácia : 4