Zoberú mi Invalidný keď pravidelne pijem?
Schizofórum :: Kaviareň :: Životný štýl
Strana 1 z 2 • 1, 2
Zoberú mi Invalidný keď pravidelne pijem?
Janko- Nový člen
- Počet príspevkov : 16
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 17.06.2020
Zdravotný stav
Diagnóza: Bipolárna afektívna porucha
Súčasná medikácia: Na to, že som mladý 10 druhov liekov
Re: Zoberú mi Invalidný keď pravidelne pijem?
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
relouth- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 262
Reputácia : 57
Dátum registrácie : 10.01.2020
Zdravotný stav
Diagnóza: progressive
Súčasná medikácia:
NEPrajem Vám aby ste boli nútení od rána do večera na niečo myslieť bez prestania + dávali veci v izbe na kôpky, každý deň inak a každý na vás z doktorou bude s prepáčením s..ť, že to prebolí a pod. Verte mi siahnete aj po tej fľaši, ak sa nechcete zblázniť a behať holý na ulici s nožíkom. Mimochodom depresie mám z nešťastnej lásky už 2 roky až došli do takých stavov, že som siahol po flaši...ale však všetko malo prebolieť(podla pár doktorov).
Teraz trošku off topic ako mám presvedčiť doktorov, že majú liečiť aj príznaky OCD?
Zdravotný stav
Zdravotný stav
Ja že by som nejaký výnimočný talent mal si nemyslím vôbec, ale už aj odborníci v hudbe sa zhodli, že píšem originálne skladby.
Psychologické metódy ohľadom myšlienok u mňa nadobro zlyhali, ja som bral istý čas Coaxil na ne a bol som iný človek, známi sa pýtali, čo sa so mnou porobilo, kedže nerozoberal som vôbec kamarátku, takže to vidím problém zlých liekov. Aj moja lekárka sa pomaly priklana k OCD. Ja podla doktorky bludné konštrukcie nemám našťastie.Nemyslím si, že tie nutkavé myšlienky su bipolárka ale niečo iné, čo nikto neliečil poradne u mňa a preto som siahol po flaši...žial
Zdravotný stav
neviem, ako ste prišli na to, že sme tu mali alkoholika. Nepripúšťate možnosť, že si len raz za týždeň trochu vypil a potom písal zopár príspevkov? Mne sa zdá, že až príliš často vynášate rozsudky nad ľuďmi, ktorých ani poriadne nepoznáte.
Podľa mňa to nebol alkoholik. Pretože existuje niekoľko typov ľudí podľa vzťahu k alkoholu. Mohol by som vás odkázať na odbornú literatúra, ale ako vieme z minulosti, odbornú literatúru považujete za nerelevantnú a za každých okolností presadzujete svoj vlastný názor.
Navyše nemáte ani tú guráž napísať otvorene, kto by podľa vás mal byť ten alkoholik a kto grandiózny narcis.
ὅταν δὲ ὁ θάνατος παρῇ͵
τόθ΄ ἡμεῖς οὐκ ἐσμέν
Najobávanejšie zlo, smrť,
sa nás ani v najmenšom nedotýka,
pretože keď my žijeme, smrť tu ešte nie je,
keď však smrť príde, potom tu zas nebudeme my.
Iacobus- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1025
Reputácia : 445
Dátum registrácie : 25.08.2018
Vek : 26
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Abilify Maintena 400 mg á 4 t, olanzapín (Actavis) 5 mg
Vždy všetko stupňuješ, všetko dostane kontra. Ok. Ale ta veta bola už niečo mimo, a preto obzvlášť urážajúca.
Toto nepíšem z nejakého bandárčenia, s Orim či Jakubom. ale proste si myslím, že všetko má svoju mieru.
Čo sa týka toho OCD, Janko, moja skúsenosť, že OCD lekári vôbec neberú vážne. Preto liečia tvoju bipolárku. Bipo je pre nich vačšia choroba. Proste budem sa diviť, ak niektorý z nich bude vážnejšie skúmať tvoje OCD príznaky. Vačšinou ak, tak to robí psychologička. Ja mám OCD už odmalinka, od malinka si ubližujem nonstop, ale nešla som s tým k lekárovi, iba teraz nedávno. A kvázi kašlal na mňa, ani ma nevypočul. Psychologička hej, len tú som nevedela financírovať....
Tak všetko robím tak ako odmala. Myslím si, že tie dávnejšie OCD konania sú zakorenené v človeku tak hlboko, ako by boli jeho súčasťou, takže som ešte ani žiaden liek nenašla, čo by pomohol aspoň trošku.
Prajem ale veľa šťastia s tým, aby ti niekto pomáhal aj s príznakmi OCD. Bipo sa väčšinou vystupňuje až neskoršie, tak možno môže byť liečba OCD príznakov v takom prípade ľahšia... Neviem...
anjelik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 383
Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018
Zdravotný stav
Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin
Zdravotný stav
Strana 1 z 2 • 1, 2
» Invalidný dôchodok
» Invalidny Dôchodok
» Invalidný dôchodok - F25.1
» F25 a Invalidny dochodok
Schizofórum :: Kaviareň :: Životný štýl