Rozprávaš sa s BOHOM? ;)
Rozprávaš sa s BOHOM? ;)
Či sa rozprávaš s BOHOM a či ti odpovedá
Lebo MNE neodpovedá, tak neviem kde je chyba
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1325
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Re: Rozprávaš sa s BOHOM? ;)
Vecsinou je so mnou Boh, Uriel, Zem a jeden kamarat co so mnou komunikuje telepaticky co sme sa obaja asi spolocne zblaznili.
Je to tak ze Boh ma taky jeden hlas, a potom su odtiene toho hlasu a to je niekedy Satan, niekedy Uriel, alebo nejaky demon to moze byt, vzdy uz sa to meni kto odpoveda podchvilkou a potom podchytim podstatu toho hlasu, ze co je za tym, bez prifarbu, a dojdem na to ze Boh a ten predosli prestane komunikovat.
Mal som strasne tazku schizu, aj som skocil z okna a som na voziku, ale nemenil by som za nic ine, som prekonal Dark Night of the Soul a teraz si veselo komunikujem s mrtvimi, semtam vtacik po slovensky povie, a vsade vidim take symboli vo vsetkom, to som sa nato trenoval ako ked pozeras naco sa podobaju mraky, napriklad tu pod mojov stolickou je Fakla svetlo Sophie, a par kompasov a fixov ze X celkovo v izbe na lienoleu.
... Neviem preco neodpoveda. Dobre je zapalit sviecku a uprimne sa pomodlit ale zacat s nizssimi bytostami, nejaky anjeli, alebo zem, mozno Sophia by odpovedala. Urcite sa to da aj ked si zdravy, len vtedy nedokazes sa takto zamerat, no povedz, napadlo ta niekedy pytat sa Boha na nieco v hlave ked si bol zdravy? Par krat sme skusili ci existuje telepatia s kamosom, ale taketo spiritualnejsie rozhovory so zemou, anjelmi a bohom ma nenapadli. Mozno preto ze som sa nedostal k anjelogii ktoru by som ti odporucil, ta sa zaobera komunikaciou s tyminto bytostami.
Stromikzora- Nový člen
- Počet príspevkov : 4
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 02.04.2024
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Matej likes this post
Stromikzora- Nový člen
- Počet príspevkov : 4
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 02.04.2024
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Stromikzora likes this post
Len pre zaujímavosť, Davidova hviezda vznikla tak, že 2 trojuholníky sa postupne k sebe približovali, až sa prekryli. Jeden reprezentuje obyčajného človeka, ktorý má chyby/nedostatky (stojí dolu na Zemi). A druhý reprezentuje ideál (Boha), je hore vysoko nad ľuďmi ("smerujem ku hviezdám", "hviezda mi dáva smer" ap), je v princípe nedosiahnuteľný, ale mal by sa "priblížiť" k ľuďom (aby ten ideál nebol odtrhnutý od reality).
Tento motív je najlepšie symbolizovaný na Michelangelovom obraze Stvorene Adama. Kľúčové je, že ich prsty sa nedotýkajú, ale snaha a pohyb (drive) týmto smerom je zreteľný.
https://www.vytvarnavychova.sk/rozbor-umeleckeho-diela/67-stvorenie-adama-michelangelo-buonarroti-1475-1564
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Saladin napísal:Teologický (judeokresťanský) konštrukt Boha je postavený na základnom princípe, že Boh reprezentuje akýsi ideál, ku ktorému by mal človek inklinovať.
Nuž poviem k tomu len toľko, konštrukty sú konštrukty a realita je realita
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Konštrukt buď popisuje existujúci fenomén ( = realitu) alebo je "odtrhnutý" od reality - v tom prípade je to blud. Ešte ma k tomu napadlo, že Boh okrem iného symbolizuje aj základnú životnú potrebu (to, čo je pre teba najvyššie). Takže, ak prisúdiš nejaké kvality Bohu (napr. že klame), potom sú zrejme pre teba veľmi dôležité.EnaXnaY napísal:konštrukty sú konštrukty a realita je realita
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Saladin napísal:Konštrukt buď popisuje existujúci fenomén ( = realitu) alebo je "odtrhnutý" od reality - v tom prípade je to blud. Ešte ma k tomu napadlo, že Boh okrem iného symbolizuje aj základnú životnú potrebu (to, čo je pre teba najvyššie). Takže, ak prisúdiš nejaké kvality Bohu (napr. že klame), potom sú zrejme pre teba veľmi dôležité.EnaXnaY napísal:konštrukty sú konštrukty a realita je realita
Veru, podľa SEBA súdim (čoho SOM schopný) a vraj JA (my) sme stvorení na JEHO obrazu
Keď si to tak spojím dokopy, tak mi z toho vychádza, čo SOM napísal : všetko môže (čo chce a dá sa)
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Ty ale nie si 100 % kópia Boha (Boh != ty). Teda, môžeš sa takto vnímať, lenže v tom prípade to je boho-rovný postoj, resp. definícia grandiózneho narcizmu (živíš tým svoje EGO, čím sa postupne stávaš EGOistom).JA (my) sme stvorení na JEHO obrazu
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Saladin napísal:Ty ale nie si 100 % kópia Boha (Boh != ty). Teda, môžeš sa takto vnímať, lenže v tom prípade to je boho-rovný postoj, resp. definícia grandiózneho narcizmu (živíš tým svoje EGO, čím sa postupne stávaš EGOistom).JA (my) sme stvorení na JEHO obrazu
Nestávam, SOM
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav