Časovanie vo fóre
Schizofórum :: Meta-fórum :: Technika
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Časovanie vo fóre
Naposledy upravil ester dňa St 6 apríl 2016 - 20:02, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : bolo vynechané písmeno, len som doplnila)
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
ester napísal:ja len, že je posunutý čas na stránke o dve hodiny
Ahoj, Ester. Mala si vo svojich Nastaveniach nastavené nesprávne časové pásmo. Nastavil som Ti tam Bratislavu, stredoeurópsky letný čas.
Ak náhodou niekto máte tiež zlé časovanie na fóre, mrknite do svojich Nastavení, malo by ísť o chybné časové pásmo. Fórum ako také je defaultne nastavené na Bratislavu, stredoeurópsky letný čas.
Všetko dobré.
matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Zdá sa, že už to je v poriadku. Ak by náhodou niekto zaregistroval, že predsa len nie je, tak napíšte. Zatiaľ to teda nechám tak, až kým sa zase nebude meniť čas z letného na zimný, a kým sa teda zase celé fórum nepokazí.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Prešli sme na letný čas a s tým sa už tradične viažu problémy s časovaním príspevkov na našom fóre. Chcel by som Vás poprosiť, aby ste sa uistili, že Vám fórum ukazuje aktuálny, správny čas. Ak nie, bude to spôsobené pravdepodobne tým, že Vám prehodilo nejaké časové pásmo. Prestavíte si ho v sekcii "Nastavenia", tam potom v sekcii "Možnosti" a tam v riadku "Časové pásmo". Ak by sa Vám to nedarilo, napíšte mi sem alebo do správy, a prestavím Vám to. Ako zistíte, že máte aktuálny čas? Ako vidíte hore pod hlavičkou fóra vpravo obrázoček dúhového srdca s kardiogramom, tak v tom istom riadku, ibaže naľavo, je napísané: "Práve je Ne 25 marec 2018 - 6:57." Alebo tam proste budete mať nejaký dátum a nejaký čas, a mal by byť aktuálny.
Ďakujem za trpezlivosť s prípadným prestavovaním a prajem Vám naďalej príjemné forumákovanie, tento raz na pol roka v novom letnom čase.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Matej napísal:
Prešli sme na letný čas a s tým sa už tradične viažu problémy s časovaním príspevkov na našom fóre. Chcel by som Vás poprosiť, aby ste sa uistili, že Vám fórum ukazuje aktuálny, správny čas. Ak nie, bude to spôsobené pravdepodobne tým, že Vám prehodilo nejaké časové pásmo. Prestavíte si ho v sekcii "Nastavenia", tam potom v sekcii "Možnosti" a tam v riadku "Časové pásmo". Ak by sa Vám to nedarilo, napíšte mi sem alebo do správy, a prestavím Vám to. Ako zistíte, že máte aktuálny čas? Ako vidíte hore pod hlavičkou fóra vpravo obrázoček dúhového srdca s kardiogramom, tak v tom istom riadku, ibaže naľavo, je napísané: "Práve je Ne 25 marec 2018 - 6:57." Alebo tam proste budete mať nejaký dátum a nejaký čas, a mal by byť aktuálny.
Ahojte, forumáci. Vzhľadom na prechod na zimný (resp. stredoeurópsky) čas počas tejto noci sa stáva opäť aktuálnym hore citovaný môj príspevok. Skúste si ho, prosím, znovu prečítať, a zariadiť sa podľa neho. Ďakujem vrúcne.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Prešli sme na stredoeurópsky čas (ľudovo nazvaný "zimný"), tak opäť pridávam k príspevku citáciu, v ktorej píšem o Vašej kontrole, či máte na fóre nastavený správny čas. Snáď nám to tento raz časové pásma nikomu nerozhodilo.
... Chcel by som Vás poprosiť, aby ste sa uistili, že Vám fórum ukazuje aktuálny, správny čas. Ak nie, bude to spôsobené pravdepodobne tým, že Vám prehodilo nejaké časové pásmo. Prestavíte si ho v sekcii "Nastavenia", tam potom v sekcii "Možnosti" a tam v riadku "Časové pásmo". Ak by sa Vám to nedarilo, napíšte mi sem alebo do správy, a prestavím Vám to. Ako zistíte, že máte aktuálny čas? Ako vidíte hore pod hlavičkou fóra vpravo obrázoček dúhového srdca s kardiogramom, tak v tom istom riadku, ibaže naľavo, je napísané: "Práve je Ne 25 marec 2018 - 6:57." Alebo tam proste budete mať nejaký dátum a nejaký čas, a mal by byť aktuálny.
Všetko dobré!
matej
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Strana 2 z 2 • 1, 2
» Zmeny na fóre
» Novinky na fóre
» Pravopis na fóre
» Chat na fóre - Využívate ho?
Schizofórum :: Meta-fórum :: Technika