Hospitalizacia v Nitre
Strana 1 z 2 • 1, 2
Hospitalizacia v Nitre
Takze zacnem tym ze mi kompletne zmenili diagnozu a povedali ze nemam schizofreniu ale hranicnu poruchu osobnosti. Necital som o tom vela zatial ale vraj je to velmi podobne.
Cely cas som bol na akutnom cize som nezazil otvorene oddelenie. Kolektiv super. Stale sme sa smiali cely dofetovany z liekov co nam da davali. Strava biedna. Raz chutilo raz nie a hlavne toho bolo malo. Dali nam jednu parku trosku horcice 2 rohliky malicke masielko a to je vsetko. Alebo napr jedno vajicko 2 rozky a malicke masielko. Strava bola len 3x denne. Cize z tohto hladiska katastrofa. Naopak personal doktory a psychiatri boli uplne super az na par vynimiek. Chodili tam aj mlade baby na prax takze okolo nich vsetci lietali. Postele boli sice starsie ale nic ma netlacilo ale clovek tam ma na izbe k dispozicii iba jeden nocny stolik cize sa tam toho vela nezmesti.
Co sa tyka mojho stavu tak nieje to idealne ale je to urcite lepsie ako predtym. Keby ma neprepustili kvoli chorobe tak ma nastavia na lepsie davkovania. Kompletne mi zmenili vsetky lieky.
Ak mate nejake otazky tak sa kludne pytajte. Aj by som toho napisal viac len sa mu strasne tazko pise. Vsetko pisem s chybami a musim ich opravovat vela krat. Koktam tazko sa mi rozprava ako keby som mal 4 promile. Narazam do stien a obcas stracam rovnovahu ale to je podla mna z diazepamu. Idem si teraz upravit diagnozu a lieky tu na fore tak ak vas zaujima co beriem tak zachvilu to bude v profile. Tesim sa ze som spat ale zaroven som sa chcel poriadne doliecit. Liecba mojej choroby vraj trva aj 10 rokov a aj to je iba 50 percentna uspesnost liecby ale aspon je nadej. Teda aspon to je to co som pocul. Mam si vraj najst psychologa alebo psychoterapeuta tak ak viete o nejakom dobrom na vychode tak mi mozete poradit.
matus- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 101
Reputácia : 31
Dátum registrácie : 24.03.2018
Vek : 27
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Euthyrox 75mg, Reagila 4,5mg, Lamegom 25mg
Re: Hospitalizacia v Nitre
anjelik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 383
Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018
Zdravotný stav
Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Zdravotný stav
Zdravotný stav
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
to, že ti je lepšie, nerobí nová diagnóza, ale to, že lieky, ktoré berieš, sa používajú pri celom spektre psychických porúch a náhodou ti sadli...
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
A viete co je haluz? Ze vcera ma pustili a dnes uz je karantena v Nitre v nemocnici kvoli michiganskej chripke ci comu. Uz jeden pacient zomrel. To preto ma pustili vcera.
Zdravotný stav
Strana 1 z 2 • 1, 2