Ako sa dnes máš? 10
Strana 41 z 84 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 62 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 10
mam sa fajn - napokon to zrejme mrtvica fakt nebola, no "len" lieky. Inak som na VIP izbe (za 10€/den) a uzivam si to. Kvoli tomu, ze som mala taky divny stav a nepamätám si vobec piatok ani pondelok (plus zle glycky), nepustia ma este tento tyzden... Dufam, ze buduci.
Trochu nuda, ale citam, pocuvam hudbu, vecne civim do mobilu, a tak. Plus som teda v nedelu robila ten cosplay, kdesi tu mate foto Ah, to bola parada!
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Adama- Nový člen
- Počet príspevkov : 13
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 01.05.2018
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
A ako sa mam? Ok. Navysili mi Lantus (zatial nepomohlo), jo, a zabudla som si pytat rezim, s kt. by som mohla chodiť von, hmm...
Inak nic moc nove/zaujimave, len sa premiesava komunita s novymi pacientmi a starsi odchadzaju.. co uz. Snad aj mna to caka.
Tak zatial!
Zdravotný stav
Adama- Nový člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Cíť sa tu na fóre čo najlepšie a do pohody.
...........
Ahojte!
Toto ráno ma prekvapilo primerané vstávanie a bol som tomu dosť rád. Podarilo sa tak za doobedie stihnúť akp., tak teraz som na seba zvedavý, čo v "navyše" čase budem riešiť. Pravdepodobné je čítanie, už sa mi tu máličko aj kopí. Mala by doraziť aj návšteva tak dúfam, že to bude OK. Inak nič extra ma nepostretlo, ešte by bol fajn pobyt vonku, do obchodu mi to pripadá už ani na mini mini prechádzku.
V prípade času a chuti sa pridajte k nám na Zello (Zello dialógy) v túto sobotu o 20:00. Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
rasto- V.I.P.
- Počet príspevkov : 523
Reputácia : 60
Dátum registrácie : 18.10.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: f20
Súčasná medikácia:
Nahradu Olanzapinu nepoznam, holt treba s lekarom pohovorit.
Ahojte,
mam sa velmi fajn. Ako spominam, lekarka mi navysila inz. a povolila lepsi rezim, toz rano bola glycka "len" 16,1 mmol/l... Zato pulz mavam vzdy hrozny, cez vikend bol i nejakých 145. Inak ale still alive a... jo, tesi ma to
Zdravotný stav
Adama- Nový člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Dnes sa mám zhruba dobre, resp. teraz lepšie než doobeda. Uplynulý týždeň išiel od desíti k pěti... teda začal s relatívne dobrou náladou a chuťou pracovať a postupoval k štvrtku až piatku, kedy som sa cítil depresívne. Vtedy som sa v práci zašíval, bol neproduktívny, celkovo ma to tam akoby nebavilo a počítal som minúty, kedy mi "padne". Spomínal som minule spor s kolegyňou - viac-menej išlo o dôsledok tohto sporu, ktorý ma psychicky gniavil aj v ďalšie dni, žiaľ. Už dávno som nebol tak emočne vyčerpaný. Veľmi ma aj mrzelo, že voľakedy som toľko nadčasoval a rád a zadarmo. A bavilo ma to. Nejak to ide so mnou dolu vodou a evidujem, že sa mi už nadčasovať vôbec nechce a že mi to tam príde už akési únavné, emočne vyčerpávajúce, plné negativity. Aj tá kolegyňa je veľmi negatívna, stále sa sťažuje na všetky reálie vo firme. Celkovo sa tam v práci dosť aj iní sťažujú, vládne atmosféra frflania a nespokojnosti a ostrej vulgárnosti, kedy som v situácii, že inak pekné mladé ženy okolo mňa sa vulgárne vyjadrujú ako chlapi z najnižšej krčmovej cenovej skupiny. No ale vidíte, príspevok píšem v štýle, že vlastne aj ja sám teraz frflem, takže by som mal byť asi ticho. Každopádne sa mi zhoršuje v ostatnom čase depresivita a emočná vyčerpanosť, pričom trochu to vie často korelovať aj s vynechávaním sladkého a sladkých žbŕnd, inými slovami: keď pijem sladké žbrndy, tak sa mi nálada naopak zlepšuje. K takejto forme záchrany ale nechcem dávať zelenú. Tiež si myslím, že celkové zhoršenie prístupu k zamestnaniu evidujem za posledné mesiace v spojitosti s nutnosťou sa o seba kompletne starať v osamostatnenom bývaní (nech si hovorím, čo chcem akokoľvek odvážne, nie som ešte stále dostatočne v pohode s touto relatívne novou životnou situáciou).
Takže tak. Teraz už cez víkend trochu lepšie, hrám sa hru, vytešujem sa z lepších mier na váhe a na páse , ale v kuchynskej časti mojej garsónky je ako po výbuchu. Trochu mi vadí sálanie horka z balkóna, tak som tu zavretý, zastretý a fúka na stenu ventilátor.
Známka na dnes asi 2.
Ďakujem za vypočutie. Prajem Vám krásny víkend, priatelia.
matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5073
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2282
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
rasto- V.I.P.
- Počet príspevkov : 523
Reputácia : 60
Dátum registrácie : 18.10.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: f20
Súčasná medikácia:
mam sa fajn. Doobeda i popoludní sa prechadzam s panmi po vonku, a ako vzdy odpovedam na Jimovu otazku, co som robila: "Ah, I was sleeping, eating and repeating"
O tyzden by som uz rada bola doma, mno uvidime. (Inak vcera bolo Zello, co? Zabudla som... )
Zdravotný stav
Strana 41 z 84 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 62 ... 84
» Ako sa dnes máš? 7
» Ako sa dnes máš? 14
» Ako sa dnes máš? 15
» Ako sa dnes máš? 11