Zombie
Zombie
uz po niekolki krát som tvrdil ze si pripadam ako zombie zo zahrobia teda lahnuta ozivlá mrtvola s ovladacom v ruke,
co je teda zombie?kazdy si ich vieme predstavit,su to super filmy,hry aj s peknym pribehom a v dnesnej dobe aj vymakanou grafikou,
tvrdil som ze ze nim nechcem byt a robil som kvoli tomuto dost vela,teraz som sa v poslednych dnoch zamyslel a vlastne uvedomil som si ze mi to aj niekedy chyba,televizia a lenivost,
v dnesnej dobe mam uz aj toto zahrnute do mojich poznamok (co na dochodku robit?)
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Re: Zombie
sarah222- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 102
Reputácia : 25
Dátum registrácie : 29.10.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: Stredne ťažká depresia
Súčasná medikácia: Valdoxan, arisspa, rivotril, zolpinox
+ kazdodenne chutne jedlo hotove na tanieri,+ maminkine ci sestrine utieranie hmly kde je zapadnuty timto prachom,psychohygiena a samotna hygiena na bode lenivosti,zivotny styl hlboko na prahu kritickeho riziku zdravia,len lezis a nehybes sa,
ty si este na tom dobre,mas kadejake tie cinnosti,ja som nemal,len som tak pozeral do blba,televizor,stena,okno...
skoda,utieklo mi takto 9 rokof +skola,kde rozum nebol top one.
teraz mi niekedy to zombie aj chyba ale neni nan cas,diki bohu za to,staci mi po obede na polhodku a vecer od piatej kde hram hry,pozeram film,
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Noc pomaly smeruje k východu Slnka a u mňa žiaden spánok, ani malé zdriemnutie nenastalo. Vidím to na rannú prechádzku do prebúdzajúceho supermarketu za účelom nákupu ešte teplého pečiva. Najradšej by som bol počas dňa v jemnej ospalosti a nie žiadnej aktívnosti resp. hypománii. Už sa teším ako sa naládujem liekami a dúfam, že do polhodiny navečer zaspím.
Štve ma to z dôvodu, že takéto excesy sú u mňa nateraz častejšie a nemám z toho dobrý pocit. Verím, že sa takéto spanie-nespanie neodrazí v mojich symptómoch. Teraz bude hlavné, aby tá nasledujúca noc bola kvalitne odspaná. ...a samozrejme v zdraví nasledujúce dni.
Ďakuje za prečítanie. Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),