prosim o radu
prosim o radu
zvarač17- Nový člen
- Počet príspevkov : 3
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 07.05.2017
Re: prosim o radu
Určite si urobil dobre, že si volal záchranku. Ohľadom Tvojho dotazu asi toľko, že daný stav priateľky nemusí súvisieť práve s touto psychiatrickou diagnózou. BAP vlastne len charakterizuje zmeny nálady, ktoré sú v určitom zmysle extrémne, ale osobne som sa ešte nestretol a ani nečítal, že by dochádzalo aj pri nezaliečenej BAP k takýmto stavom. Priebežne ma napadá otrava liekmi, ale to je len taká plytká domnienka, ktorú hádam ani neber na vedomie. Každopádne Ti aj priateľke prajem, aby ste sa zase stretali v zdraví ako pár. S pozdravom Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Ahoj Tuto
zvarač17- Nový člen
Inou možnosťou je ešte stupor, viem, že u mánie sa vyskytne, ale nie som si istý depresiou. Je to stav, keď je chorý obrátený akoby do seba a svojsky reaguje, či skôr nereaguje. Skús si to pohľadať na vyhľadávačoch, ale inak zostáva mi len popriať skoré uzdravenie.
Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
zvarač17- Nový člen
Potom napíš riadok o tom, ako sa to s priateľkou vyvíja a či sa jej stav zlepšuje, prípadne či už lekári vedia nejakú diagnózu. Celkom ma to zaujíma. Dojem mám z toho taký, že upadla vyslovene do psychózy. Akého typu a pôvodu je, to už by som si netrúfal odhadnúť, lebo človek nerád maľuje čerta na stenu. Naopak Ti chcem, resp. Vám obom držať silno palce, nech z toho vyjdete úspešne. Nezabudni nám teda napísať, čo nové.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
» prosím o radu
» Prosím o radu
» Bipolárna porucha
» Prosím o pomoc - naučte ma prosím pokore