Popularita na google a inde
Schizofórum :: Meta-fórum :: Iné
Popularita na google a inde
dal som si do googlu vyhladat klucove slovo a to schizofrenia a cuduj sa svetu na siestej pozicii som nasiel seba s vymazanima temami ked som mal kedisy blog,tak som siel k vymazanemu blogu a dodatocne som vymazal posledne dva prispevky,
co sa tyka nasho fora schizoforum.sk tak som ho nenasiel ani len na prvych 50.poziciach
mam navrh ako sa zviditelnit,nemusi to byt platena reklama staci len zalozit dakde vlakno s klucovim slovom schizofrenia a druhym klucovim schizoforum,toto vlakno by malo reprezentovat toto forum a nas,a ten ktosi vygoogli schizofreniu natrafi hned na nas,
napady ako by mala vypadat nasa vizitka piste sem,ak mi to odsuhlasi admi a moderatori,
zalozil som stranku na fb ale matej tam uz ma svoju,ktora odkazuje na toto forum,poneham si ju len kvoli jej nazvu,
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Re: Popularita na google a inde
vlakno by bolo uzavrete a nedalo by sa don pisat iba citat,a navstevnik by si potom klikol na odkazy na nase forum,
ked si date do vyhladavaca ako sa dnes mas tak schizoforum figuruje na prvej priecke alebo co ma dnes tesi,
prosim admina o presunutie do dizajnu alebo niekam kam to patri,dakujem
Dušan- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Pri zadaní do googla "schizofrenia forum", alebo "schizofrenia diskusne forum", vyhodí Schizoforum.net ako siedmy alebo ôsmy odkaz v poradí hneď na prvej strane Googla. Aspoň teda u mňa, neviem, možno ak má niekto úplne iné cookies, tak to môže mať inak. Upravil som niektoré tagy a kľúčové slová, povkladal som do kľúčových tagov slová ako "schizofrénia, schizofrenia, schyzofrenia, schyzofrénia, fórum, diskusné fórum, diskusne forum, forum" a tak podobne. Dokonca aj slová "schizoafektivna" a "schyzoafektivna" dostali priestor. Tieto slová sú často zodpovedné za to, že niekto príde z Googla na Schizo.sk, alebo na Schizoforum.net.
Dúfam, že sa to bude časom ešte zlepšovať.
Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Dušan- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Schizofórum :: Meta-fórum :: Iné