Prolaktin
Re: Prolaktin
Žiadaným efektom malo byť zvýšenie prolaktínu, a teda zníženie nutkaní zo strany libida. Totiž som single, takže by mi padlo vhod, aby ma libido neotravovalo. Nepodarilo sa to, hoci možno ak by som bral dvanástku aspoň mesiac-dva, tak by sa to podarilo. Ale nevydržal som znášať tie mínusové symptómy. Pri šestkovej sile naopak fungujem, čo do klinického obrazu psychózy, dobre. Čo som bol na krvi v minulosti, som mal prolaktín pri šestke v poriadku.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Re: Prolaktin
no ja som zena a tiez som mala zvyseny prolaktin....a myslim ze znova ho mam aj teraz....v skratke hormóny rozhádzané,koťuhy. U mna sa to prejavuje ze mám strašne rozhádzanú menstruaciu. Tak sa dopujem hormónmi ....ale idem na pečeňové testy niekedy v novom roku a tak sa uvidí či to bude tým prolaktínom. Trocha ma pobavila predstava ze Palo by mohol kojiť ale tak ono určite je to vedľajší účinok liekov, ja osobne si myslím že to bude ADeckami .....tie beriem len od aprila takze tak.
Majte sa pekne.
dzuli08- V.I.P.
- Počet príspevkov : 566
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: