Nove knihy,DVD a filmy
Strana 1 z 2 • 1, 2
Nove knihy,DVD a filmy
popoluska- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 455
Reputácia : 11
Dátum registrácie : 10.11.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Re: Nove knihy,DVD a filmy
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
popoluska napísal:Bola by som rada,keby ste sem napisali,ake knihy,DVD a filmy vas zaujali a naplnili.Dik.
Mňa zaujalo veľa filmov. Neviem si teraz spomenúť na všetky, ale medzi skvosty u mňa patrí Čistá duša, Prelet nad kukučím hniezdom. Ale mám rád aj iné, všelijaké drámy s dobrou myšlienkou. Som fanúšik filmových drám.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
ahojka1- Nový člen
- Počet príspevkov : 25
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 03.06.2010
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Anonymný- Anonymný
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
popoluska napísal:Matej,o com ten film je
Je to príbeh istého Prota, muža, ktorý je pacientom psychiatrickej kliniky, ale je vyrovnaný, pokojný až záhadný, pretože tvrdí, že pochádza zo vzdialenej planéty. Psychiatrom a ďalším vyšetrovateľom sa podarí ho dostať do svojej minulosti, aby si v hypnóze spomenul na mimoriadne traumatizujúci zážitok, keď mu zavraždili ženu a dcéru. Ale ono je tá záhada komplikovanejšia, pretože Prot predstaví svet a vesmír tak, že ohúri aj fyzikov a renomovaných astronómov. Tak vzniká otázka, je to Prot naozaj mimozemšťan, ktorý prišiel do tela psychicky traumatizovaného muža, aby mu pomohol a pozdvihol, alebo z neho hovorí chorobná myseľ? Prot zažíva na konci až katatonické stavy. Je to zaujímavý príbeh, plný otázok, záhad, scifi a zároveň sa otvára hlbinná otázka psychiatrickej choroby, ktorá môže tajuplne pôsobiť aj v nezvyčajných podobách. Je to aj tak trochu detektívne, lebo divákovi nie je polovicu filmu jasná Protova minulosť a až do konca filmu divákovi nebude jasné, či Prot je naozaj mimozemský návštevník, alebo len zúbožený pacient psychiatrickej kliniky. Mne to nie je jasné doteraz. Mimochodom, Prota hrá vynikajúci Kevin Spacey. Úžasný film, odporúčam.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 1 z 2 • 1, 2
» Ste za nové, neznáme a neisté, alebo za staré, známe a isté veci? Čo podľa vás charakterizuje nové, neznáme a neistotu z pohľadu oSHo?
» Znamenitý film
» Prečo knihy!?
» Knihy a postrehy po mojom