Chcem sa pacit sama sebe
Chcem sa pacit sama sebe
Ja som zacala priberat uz pred chorobou a urcite za moju tucnotu nemozu lieky, ale skor pocit nedostatku lasky, ktory nahradzam jedlom. Jest mi chuti, apetit mam velky, prinasa mi to prijemne pocity a je to najjednoduchsia cesta ako niekedy zaplnit prazdnotu.
Nejaky pohyb mam, kedze mam psika. Nuti ma to chodit na prechadzky. Dalo by sa aj viac. Minule leto som kazde rano, kym nebolo horuco, chodila behat a zvysovala som pocet koliecok az na 10x220m. Aj sa mi podarilo schudnut skoro 12 kg. Ale potom som sa prestala hybat a isli nejake kg naspat.
Pred tromi tyzdnami som mala na vahe 100kg. Dnes po sviatkoch 98 kg cca. Skusam jest vegansku stravu aj kvoli chudnutiu aj kvoli zdraviu aj kvoli zvieratam, ale nie je to este 100%. Chcela by som pridat opat nejaky sport, tak uvidim ako mi to pojde.
Rastlenka- Nový člen
- Počet príspevkov : 16
Reputácia : 4
Dátum registrácie : 29.03.2016
Vek : 40
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.3 Nediferencovaná schizofrénia
Súčasná medikácia: Trevicta
Re: Chcem sa pacit sama sebe
drzim Ti palce, Rastlenka. mozes nas potom informovat, pre aky sport si sa rozhodla a ci sa Ti dari chudnut.
opadané lístie- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 436
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 10.02.2015
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Rastlenka- Nový člen
Zdravotný stav
Helen82- Nový člen
- Počet príspevkov : 3
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 18.04.2016
Vek : 42
Zdravotný stav
Diagnóza: bipolárna porucha, schizpafektívna porucha
Súčasná medikácia: Depakine Chrono 500 mg 2xV, Tianeptin R, V
Patty_Pillow likes this post
ja tiez chcem schudnut. na pohyb nemam energiu, tak sa snazim aspon stravou s tym trochu pohnut.
opadané lístie- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 436
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 10.02.2015
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Helen82- Nový člen
- Počet príspevkov : 3
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 18.04.2016
Vek : 42
Zdravotný stav
Diagnóza: bipolárna porucha, schizpafektívna porucha
Súčasná medikácia: Depakine Chrono 500 mg 2xV, Tianeptin R, V
Delena strava
Reputácia : 3
Dátum registrácie : 24.12.2015
Vek : 35
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Rastlenka- Nový člen
Zdravotný stav
Výklad snov bol dlhé storočia považovaný za niečo veľmi seriózne. V dvadsiatom storočí už patril skôr k šarlatánstvu. Momentálne je akási renesancia výkladu slov z psychiatrického a psychologického pohľadu. Viem, že sa tomuto venoval Prof. Hašto, bývalý primár psychiatrického oddelenia nemocnice v Trenčíne. Na druhej strane venoval sa najmä ostatným psych. ochoreniam a snom psychotikom pomenej. Niečo také ako snáre, "veštiace", horoskopy... sú v podstate na nič.
Verím, že Tvoj životný kruh sa preborí a Ty budeš víťaziť už len s všednými problémami. Tuto
..................................
PS: práve sa asi po štvrté pokúšam zaspať, mám v sebe lieky na spanie, takže ospravedlňte kvalitu príspevku
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Pre Tuto
nevim ci urobim dobre ked ti poradim tak ako nie doktor,z toho co citam si si dal uz 4 davku na spanie,
skus vysadit liek na spanie na jeden dva dni a potom si ho daj,
u mna to funguje jedine pri prilezitostnych zabavach,ked pijem,a zhodnotim ze mam dost alka v sebe neberem davku na jeden den,a na druhy den ked dam,zaspim jak babatko
ahoj baby
krasa neni len o tele ale aj o tvary ci hlave,no a prave hlava potrebuje taktiez svoju krasu ak to takto nazvem,narazam na to ze ked si viete upravit jedalnicek ako nakupovanie,varenie,davkovanie vam to dopomoze schudnut ci drzat sa a zit zdravsie,
ja som takto ako som tu na fore objavil výrok...zdravsi zivotny styl,schudol pred par rokmi behom pol roka na - 32kg,bolo to len cisto uz ako som pisal,nakupovanie,varenie a davkovanie.
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Pekný vecer
Laurenka- Anonymný
Za seba len toľko, že mojou hmotnosťou sa síce nezaoberám až do takých detailov, ale mal by som. Tu na fóre je v tejto veci najzbehlejší administrátor Matej, a to s výbornými výsledkami. Chudnutie je pre nás veľká téma, lebo viaceré aj nutné lieky môžu spôsobovať a spôsobujú výrazný nárast hmotnosti. Vlastne tak nemalej skupine chorých pribudne problém s nadváhou, alebo obezitou. Budeme Ti povďační ak sa zapojíš do diskusie o priberaní či chudnutí. Tvoje poznatky a skúsenosti sa jednoducho rátajú... S pozdravom a prianím splnenia zadaného cieľa Tuto
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
» Pracujeme na sebe!
» Okienko mysliteľa
» Blog
» Chudnutie pri antipsychotikach