Ako sa dnes máš? 2
Strana 7 z 84 • 1 ... 6, 7, 8 ... 45 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 2
dufam len, ze mi nepokapu, lebo je to moja uplne prva chovatelska skusenost
Anonymný- Anonymný
tomas ked ich budes pravidelne v rozumnom mnozstve krmit a menit im vodu nemali by, nastuduj si daco na nete. drzim paluchy my sme mali neonky ale pravidelne koncili v zachode, ehm. pozom sme mali skrecky, ten prvy bol hotovy anjelik a tie po nom hryzli potom som doniesla domov bielu mys tej sa moja mama bala a ked ju kusla tak ju vysmarila von oknom, na to ani nechcem mysliet. najlepsi su psici... alebo macicky, myslim ze k tebe by sa hodila skor macka, neuvazoval si? v utulkoch je ich pllllllno..
slnecnica- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 409
Reputácia : 13
Dátum registrácie : 21.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Anonymný- Anonymný
no ale su aj bezsrste macky a su uzasne, nadherne tepla pokozka... a tiez bezsrste psiky- nahace, z ktorych existuju aj osrstene variety. macka- plemeno don sphynx, psi: cinsky chocholaty pes, peruansky nahac, tie zozenies aj na slovensku a v CR, potom este mexicky nahac a americky bezsrsty terier. vygugli si, nechce sa mi hladat linky teraz. nahacikovia maju uuuzasne povahy- ak teda mas rad maznave zvieratka. ja mam cinskeho chocholateho a doslova aj na zachod za mnou lezie. robi neuveritelne xichty, proste zlaticko
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Anonymný- Anonymný
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Naposledy upravil tomas dňa Št 6 máj 2010 - 21:00, celkom upravené 1 krát.
Anonymný- Anonymný
mozno by sestre zvieratko pomohlo... viem ze canisterapia sa robi pri roznych psychickych problemoch, urcite aj pri mentalnej retardacii. ako kazde stena nie je na CT dobre, to sa robia aj skusky.. ale ja tym chcem povedat len ze chovanie psa prospieva. no ale ak sa boji, mozno to nie je najlepsi napad.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Robo- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 236
Reputácia : 52
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
u nas je skratka nejake zvieratko nemozne chovat, jednak ani mama nedovoli, na byt sa vraj nehodi, a sestra sa najpopularnejsich psov a maciek boji...plus mne by sa nechcelo asi chodit ich vencit
robo, abilify som bral, prakticky som nic nepribral, myslim si o tom, ze je to dobry liek, funguje tak, ze hladinu dopaminu ked je treba zvysi, a ked treba, znizi, takze je taky, selektivny, alebo ako by som to povedal...tiez velmi dobry na paranoidne myslienky...
Anonymný- Anonymný
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 7 z 84 • 1 ... 6, 7, 8 ... 45 ... 84
» Ako sa dnes máš? 4
» Ako sa dnes máš? 13