Ako sa dnes máš? 2
Strana 45 z 84 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 64 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 2
Ivan- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 211
Reputácia : 1
Dátum registrácie : 13.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Naposledy upravil Ivan dňa So 18 september 2010 - 13:46, celkom upravené 3 krát.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ivan napísal:Už ste mali stretávku? Kedy ju chcete zorganizovať?
Toto je fórum, kde chodia najmä chorí ľudia. A schizoochorenia sa väčšinou prejavujú aj sociálnou utiahnutosťou, prípadne až fóbiou. Všimol som si, že tak reagujú na spoločnosť ľudí mnohí miestni prispievatelia, vrátane mňa. Preto si nemyslím, že by sa nejaké stretnutie zorganizovalo. Každý má svoje traumy a problémy a je rád, že je tu pre nich internet, kde môžu anonymne hovoriť, čo ich trápi. A nie ešte aby svoju identitu odhaľovali a konfrontovali sa z očí do očí. Hovorím hlavne za seba a zo seba. Ja vopred totiž hlásim, že sa žiadneho stretnutia nezúčastním. Ak niektorí členovia sa stretnú, tak v pohode, budem len rád, že nie sú sociálne utiahnutí. Ale u mňa to zatiaľ možné v týchto časoch nie je.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5073
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
To slovo som v texte opravil. Dokonca som opravil aj to, ktoré mi Matej neopravil ako vulgárne, napriek tomu, že ja ho za vulgárne považujem
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Teraz ti napíšem trošku chronológiu ohľadom béčok u mňa. Prvý deň super. Druhý ešte stále dobre. Aj tretí. Štvrtý deň veľmi zle. Potom týždeň neutrálny, akoby som nič nebral. A po tom týždni sa to začalo zasa zlepšovať. Postupne pomalinky. Ale mal som aj krízové časti dňa a nepríjemné noci. Ale v globále sa to stále zlepšuje, a to evidentne. Takže vydrž chlape s verdiktami. To musíš užívať niekoľko mesiacov v terapeutických dávkach, aby si o tom mohol niečo rezolútne povedať. Ty si ešte ani nezačal brať terapeutické dávky. Aspoň nie z B komplexu. Koľko si dávaš B3 denne?
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
--------
Som veľmi nešťastný. Fakt umieram. Vlastne som už dávno zomrel. Iba hnijem a všade okolo mňa páchne smrad pýchy z rozkladu mojej duše i tela. Rozožierajú ma červíky besnenia a temnoty. Moje srdce je prázdne a duša v mizérii. Zase som nadával na nete, jeden chatujúci kamarát mi povedal do duše svoj názor na mňa a veľmi ma to tento názor oslovil - vraj podľa neho som dobrý chlapec, len veľmi precitlivený, vzťahovačný, zle si interpretujem veci a reči, ktoré sa týkajú mňa, mám pocit že mi je ubližované a nadávkami sa iba bránim. Takto to aj predložím zajtra psychiatričke na kontrole, lebo by takáto interpretácia môjho správania môže vytvoriť v doktorkinej mysli asociáciu medzi mojou rezonanciou v nálade a psychotickými vecami, akými sú vzťahovačnosť, paranoja, dezinterpretácie.
Prepadávam sa do čoraz väčšej beznádeje a zúfalstva. Normálne cítim vnútri v psychike, ako kolabuje, rúti sa, odumiera tomuto svetu, i všetkému. Kto ma zachráni? Páter Pio by mi dal facku a vyhnal ma kdesi preč. Ktože ma zachráni? Ktože ma zachráni?
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 45 z 84 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 64 ... 84
» Ako sa dnes máš? 4
» Ako sa dnes máš? 13
» Ako sa dnes máš? 5