Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Cieľ na zajtra

Strana 10 z 17 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17  Next

Goto down

• Zaslať odpoveď

Cieľ na zajtra - Stránka 10 Empty Re: Cieľ na zajtra

Odoslať  Tuto St 24 február 2016 - 18:51

Ahoj xkrchnav,
mať svalovicu nie je nič prospešné. Telo vylučuje do svalov kyselinu mliečnu, ktorá na svalstvo nepôsobí prospešne. Omnoho lepšie je pociťovať tzv. "nabúchanosť", kedy sú svaly akurátne prekrvené a prebieha v nich pocit rastu, prípadne príjemnej únavy. Inak, ak sa Ti podarí vydržať cvičiť mesiac - dva, telo začne vylučovať endorfín t.j. cvičenie Ti začne byť prirodzenou radosťou.

......................

Cieľ na zajtra je zhodný s tým včerajším. Šéf ide na školenie, som teda v kancelárii. Taktiež budem rád, ak splním očakávania na mňa dané ostatným šéfstvom, ktorému zajtra budem prislúchať.
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  xkrchnav St 24 február 2016 - 19:03

Tuto, čo píšeš je vraj staré už neplatne:

https://www.vladozlatos.com/blog/clanky-o-pohybe/je-dobre-mat-svalovicu.html

AJ mu verím Vladovi. Čo myslíš?
xkrchnav
xkrchnav
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1600
Reputácia Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Bydlisko Bydlisko : Adamov, ČR

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

http://krizovatkaduse.osvobodse.cz
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Tuto St 24 február 2016 - 20:11

Pozrel som si ten blog aj video tam prítomné, a aspoň som sa zasmial. Ten Vlado má svaly ako vytrasený zajac a neviem z akého titulu sa pokúša radiť. Doporučujem mesačník Muscle and Fitness, mesačník Kulturistika, najlepšie sú ročenky Kulturizmu... O tej svalovici viem svoje a nemyslím nejaký alternatívny smer, ktorý zase nikde nevedie.
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  xkrchnav St 24 február 2016 - 21:02

Pozrel si to alebo si aj čítal ten článok o svalovke? Hlavne ten mýtus o kys.mliečnej mal aj položený referenciou. A mne by teda bohate stačilo byť taký roztraseny zajac čo vie robiť v stojke na rukách kliky...
xkrchnav
xkrchnav
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Tuto St 24 február 2016 - 23:53

Článok som si prečítal. Klik na rukách v stoji nepovažujem pre športovca vážiaceho nejakých 70kg žiaden problém. Taktiež klik na jednej ruke, alebo drep na jednej nohe... Práve na to sú fitká, lebo športovci prekonávajú hranice, ktoré im limitovaná hmotnosť už neumožňuje prekračovať.
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  xkrchnav Št 25 február 2016 - 6:59

Jak je to teda s tou kyselinou mliečnou? Mne teda stačí dosiahnuť takýchto hraníc. Od začiatku ma viac láka cvičenie doma s vlastnou váhou. Zatial nedam ani zhyb ani jednorucny klik či jednonozny drep. Ty si to zvladal? Mne to fakt nepríde ako žiadny problém... Chápem, že cvičenie so železom má iné pravidlá, možno aj ohľadom tej svalovky. Sak aj ten Vlado píše lepšie robiť aspoň niečo než nič. Až dosiahnem hraníc, možno si zoženiem nejaké železo domov...
xkrchnav
xkrchnav
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Tuto Št 25 február 2016 - 15:47

Určite je lepšie robiť z vlastným telom, ako nič, to beriem ako samozrejmé. Inak... kedysi som fakt zvládal, ani teraz nechápem. Vlastne, som to mal ako takú rozcvičku a keď nebola posilňovňa. Urobil som z každého viacero opakovaní po sebe. Sám pre seba považujem výkon 50 zhybov na hrazde po sebe ako top. Ale radšej ani spomínať nebudem, lebo teraz som len taká knedľa XXXkg.
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  xkrchnav Št 25 február 2016 - 16:25

50 zhybov??? tak to si teda megabrutal macher... ja som nikdy nedal viac ako 10... ledva 8. A to som vážil 65 kg. Teraz vážim 81 a nedám ani jeden jediný poriadne....

tož tuto poď cvičiť! poriadne sa fyzicky vybiť a možno aj zaspíš lepšie Wink
xkrchnav
xkrchnav
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Tuto Pi 26 február 2016 - 0:26

Vrátim sa k základnej idey tejto témy, teda cieľ na zajtra:

V tento piatok som si vybral posledné voľno tohoto pracovného polroku. Cieľom dňa považujem síce aj relax, ale na druhej strane aj zabratie po stránke "akožepovinností" aj prípadných prác na záhrade. Totiž, dnes som si dobre oddýchol, tak snáď...
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Tuto Pi 26 február 2016 - 22:08

Na zajtra? Veď je sobota, teda vííííkend. Predpokladám to svoje "akp.", snáď aj vo väčšom ako som zvyknutý, ale inak by to mohol byť taký oddychový deň. Radšej by som sa venoval čítaniu, menej by som sa mal venovať Netu a čisto len zábave. Vlastne tak trochu považujem za zábavu - hoby aj to "akp.", takže teraz neviem. Odhadujem, že vstať sa mi podarí bez budíka okolo 9:00. Následne nejaké tie ranné rituály a mal by som sa dať na tie "akožepovinnosti". Prvé v rade je čítanie, tak by som bol rád, keby som sa ku knihe pripútal aspoň na jednu až dve hodinky. Potom by to už malo mať rýchlejší spád. Takéto činnosť spravidla ukončujem angličtinou, kde by som tiež chcel pridať na čase strávenou s ňou. Mal by som ísť kdesi von na vzduch a samozrejme, ak bude čosi v domácnosti... A tak sa nejako prebojujem až k večerným hodinám. Snáď nezabudnem aj na víkendové Zello o 18:00.
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Tuto So 27 február 2016 - 20:09

Zajtra sa nám rysuje, podľa meteorológov, pomerne pekná nedeľa. Dúfam, že aj tak bude. Cieľom na zajtra vo väčšom porobiť "akp." a vlastne to je aj všetko, snáď okrem prichystania sa do práce a domácnosti.

Inak plán na zajtra je vstať okolo 9:00, porobiť čo treba a venovať sa "akp." a prípadne pomoc s obedom... Jednoducho na čítanie samé nezaujímavé veci. V zásade dúfam, že zajtrajšok nudný nebude a voľno si užijem.

Keď porovnávam realitu a včerajší "cieľ na zajtra", tak to dopadlo celkom dobre.
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Tuto Ne 28 február 2016 - 19:52

Zajtra máme pre mňa špecifický deň, lebo mi končí dobrá práca, ale uvidím... ešte je šanca, ale je s tým viac papierovačky a behania po úradoch. Samozrejme, súvisí s tým aj to, aby bol zajtrajšok príkladný a šéfstvo bolo čo najspokojnejšie a aby som bol OK. Ďalším cieľom je UPSVAR, a to dúfam, že dopadne dobre. Neskôr je za cieľ si primerane oddýchnuť a "akp."
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Strana 10 z 17 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17  Next

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: