Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Zrovna v noci bdiete? Napíšte!

Strana 77 z 83 Previous  1 ... 40 ... 76, 77, 78 ... 83  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 77 Empty Re: Zrovna v noci bdiete? Napíšte!

Odoslať  Tuto Ne 13 november 2016 - 5:43

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 77 TumblinBunny

Tak teraz už začínam poškuľovať po veciach do exteriéru, teda vlastne do supermarketu. Mávajú tam čerstvé pečivo, tak našim pripravím aspoň raňajky. Je však celkom reálna šanca, že práve teraz zaspím. ?

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 77 Empty Re: Zrovna v noci bdiete? Napíšte!

Odoslať  Tuto Ne 13 november 2016 - 7:48

Za chvíľku máme ôsmu hodinu. Veľa, vlastne nič som nenaspal. Stihol som nákup a prechádzku po meste. Možno si na hodinku po obede zdriemnem. Cítim sa však OK.

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 77 231746-Cute-Good-Morning-Cat-Gif

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Ne 13 november 2016 - 20:56

Ešte nie je ani 21:00 a už tu som znova. Chystám sa na spánok, vlastne ešte treba spraviť zopár drobností (ako koniec-koncov vždy). Predpokladám, že v čase  od 21:00 až 22:00 sa mi podarí zaspať. Zajtra ma čakajú nielen akp., ale aj iné záležitost v zmysle obvodného MUDr. - lieky na tlak. Ešte sa chcem poinformovať o možnosti zamestnania sa v neďalekom podniku. Zatiaľ len info.

Prajem vám príjemné spanie a čerstvé zobudenie. Tuto

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 77 9k=
Tuto
Tuto
V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Ut 15 november 2016 - 0:41

Tak akosi polihávam a zdá sa, že zbytočne čakám na vlnu, ktorá ma odplaví smerom k nočnému odpočinku. Práve to sa nedeje. Užité mám oba Gerodormy a viac ani neplánujem užiť.

Akosi ma ťahá na cigaretu a začína mi "štrajkovať" žalúdok, teda v zmysle, že čosi by som mal aj zjesť. Na večeru cca. 19:00 som mal len jeden rožok a teraz po asi šiestich hodinách je tráviaci trakt úplne pripravený na ďalšie spracovávanie potravy. Trochu som z toho rozmrzelý, lebo mi to k môjmu cieľu chudnúť vôbec nepatrí. Vyzerá to tak, že si asi pôjdem namazať chleba a potom v kľude po cigarete pokúšať spánok.

Dobré spanie praje Tuto

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 77 Tumblr_nca6s9N5gP1s2xww0o1_500

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto St 16 november 2016 - 1:07

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 77 Sleeping-Cat-on-Food

Všetko okolo mňa spí. Komplet panelák je tichý. Dokonca počuť aj ako dopadajú vločky a zároveň ich pohyb koriguje vietor. Krajina naokolo je celá biela, je to pre mňa prvý sneh. Spať sa mi príliš nechce.

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 77 33snow

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto St 16 november 2016 - 22:55

Začal by som len mojím tipom hodiny zaspania a pričom by som to tak aj chcel. Teda k veci: odhadujem zaspanie na jednu hodinu, čo by predstavovalo ideálnych 16 hodín bdenia. Znamená to, že tabletku užijem najneskôr okolo pol jednej a zároveň budem sa v tichosti pokúšať i o spánok.

Nato, že je zajtra sviatok je ešte pomerne v pohostinstvách kľud. Je možné, že počasie príliš nepraje chodeniu von, tak ľudia "drepia" doma a nikde sa im nechce. Vlastne aj u mňa to bolo podobné. "Veľký okruh" som zvládal znesiteľne, ale doma ma prekvapilo, že mám všetko premočené z mrholenia.

Inak k téme. Teším sa na nočný oddych. Momentálne mám na pláne popozerať sa po obľúbených stránkach, ktoré som na aj inej téme spomínal. Samozrejme tam patrí aj schizofórum, takže do toho. Predpokladám aj nejaké to čítanie, cigaretu, možno aj jogurt a samozrejme rátam aj s bežnou hygienou.

Dobré spanie a sviežosť pri vstávaní praje Tuto

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 77 Images?q=tbn:ANd9GcQE4qaG_aFxT9NGSSDFM0CKBow9f4QRM1NjXC-qf6lo0hkdyq3V

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Št 17 november 2016 - 2:02

Fňuk, fňuk.
Druhá hodina je už tu a spať sa mi stále nechce, a to ani v najmenšom. Keby som si aspoň zívol, alebo také čosi... Jednoducho bdiem. Dúfam, že je ešte neskoro na sťažovanie a zaspím. Dnes je deň taký voľnejší, takže prípadné dospávanie počas svetlej časti dňa je možné. Mrzí ma, že som pravdepodobne "zahodil" dve tabletky Gerodormu, a to tým, že som ich obe prehltol. Mohli mi poslúžiť inokedy. Cítim sa mierne unavený, čo platilo asi pre celý deň, avšak na večer som začal byť aktívnejší. Teraz to trochu na mňa sadá, tak snáď nejaké to spanie bude.

Keď si to tak rozoberiem, keby som bol dnes hore, musím si dať sakra pozor, aby sa to neopakovalo budúcu noc, alebo aby som radšej pospával cez deň. Spánok je u mňa kľúčový.

S dúfaním rýchleho zaspania a prianím vám pekného dňa Tuto

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 77 635824171338742629153214198_8

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Št 17 november 2016 - 4:18

No neviem, celkom je to kľudná, ale aj určitým spôsobom zaujímavá, noc. Spať sa mi stále nechce a tak sa len prehadzujem. Pred chvíľou som zavítal na Youtube a pozrel si pár šotov. Tak trochu som zvedavý, čo dnes. Po nevyspanej noci zvyknem byť tak trochu zmätený, ale ešte je možné, že zadriemem. T. Dobré ráno!

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 77 Kitty

Sleep

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Matej Ne 20 november 2016 - 2:38

Pozdravujem nočnú sovu Tuta, ako aj všetkých. Smile Prečítal som si, že sa nádejaš, @Tuto, skoršiemu zaspatiu vzhľadom na to, že si vstával už o siedmej. Prajem Ti, aby to bolo už teraz teda pravdou a Ty v súčasnej nočnej hodine už pokojne odpočívaš v ríši snov. Drž sa! Vitaj Super!

Ja trochu ponocujem. Robil som si študijnú seansu, ešte mi chýbajú 3 strany seminárky. No namiesto štúdia materiálov som sa pustil do písania príspevkov do firemného časopisu. Kupodivu som prispel až do 4 rubrík, pričom do prvej rubriky dokonca hneď štyrmi textami. Neviem, či ich personálne oddelenie všetky zverejní, ale je mi to viacmenej jedno. Robil som to hlavne pre šéfku, lebo viem, že ona má povinnosť tam za prevádzku vybaviť príspevok, a viem, ako tam nikto nechce prispieť, že reku každého to otravuje a aj tak ten časopis nikto nečíta. Tak reku, že keď mám akurát slinu dačo písať, tak za našu prevádzku prispejem ja. Zírám Embarassed Môžem si tak dať na mesiac pokoj, a zas na prelome decembra/januára budeme riešiť nové číslo. Dovtedy fraj. cool

Teraz asi pôjdem trochu spať, aj keď cítim, že by som dokázal bdieť do rána. No kvalita mnou produkovaných seminárkových textov už nemusí byť vôbec dobrá, ginko už asi aj vyprcháva a mne sa horšie sústredí. Navyše cítim tlaky v očiach, oči sú unavené. Škoda len, že keď sa prebudím, tak kým sa zas dokopem k ďalšej študijnej seanse, tak bude aj dve hodiny poobede. Doobeda som počas víkendov strašne lenivý a pasívny totiž. Question

Tak dobrú noc, Tuto, ako aj všetci priatelia a forumáci. Majte sa pekne a prajem Vám príjemnú nedeľu. Super!

matej
Spím

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 77 Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 5072
Reputácia Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Meretseger Po 21 november 2016 - 0:04

Zase raz nespiiiim Very Happy Neviem, cim to, mozno zbesilymi uvahami o novom cosplayi - len 4. tento rok! Sad Zvazujem Laru z novych casti serie, teda luk, napatlat na seba umelu krv a tmavu farbu a ide sa Very Happy Snad bude brat ochotny pocvakat ma. Dost by ma to potesilo.
Dobru noc vsetkym!
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Po 21 november 2016 - 1:00

Ahojte Meretseger aj Matej!
Dúfam, že v tejto nočnej hodine už podriemavate a pokiaľ možno aj spíte tuhým spánkom. Hádam Meret sa sníva, že už ako Lara behá po horách-dolách, zbiera síkrity (áno poslovenčujem...). Matej práve dokončuje v sne poslednú krabicu a šéfka zvažuje, či ho má poslať už domov ako odmenu za dobre vykonanú prácu a zároveň slečny na "place" šomrú, že Matej zase ani neochutnal z ich domácej produkcie chutné koláčiky.

.......

Momentálne som hore a práve som si dal tabletku. Už len pravdepodobne dopíšem riadok-dva a ide sa na nočný oddych. Hoci ma zajtra čaká exspolužiak so zubnou vrrrrtačkou a urobí mi zub, teším sa na zajtra, hlavne teda na záhradu porobiť drobnosti a nakŕmiť zvery.

Dobrú noc. Tuto

Zrovna v noci bdiete? Napíšte! - Stránka 77 Lions_feeding_by_alecd

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Po 21 november 2016 - 22:44

Už som trochu aj zvedavý, čo bude zajtra. Určitý program na pláne mám a dúfam, že sa naplní. Znamenalo by to ísť s kamarátom do krajského mesta, vybaviť potrebné a podľa všetkého aj pozrieť najbližším čosi, čo bude neskôr zabalené pod stromčekom.

Momentálne tak trochu vegetujem. Zaspanie odhadujem na približne jednu hodinu zajtra, teda v noci, čo by som považoval za pomerne dobré. Žiaľ a samozrejme pomáhať k spánku mi bude medicína od MUDr. Rád by som ju pomaly vysadzoval smerom k občasnému užitiu. Zatiaľ je to však rutina, že pred spaním mám v krvi účinnú látku. Zdá sa, že rána po takejto noci mierne problematické, ťažšie mi je dostať sa zo somnolencie do plnej bdelosti. Na druhej strane nie je to zásadne horšie, takže v tom nevidím niečo príliš problematické.

Želám vám dobrú, ničím nerušenú a osviežujúcu noc. Tuto

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Strana 77 z 83 Previous  1 ... 40 ... 76, 77, 78 ... 83  Next

Návrat hore

- Similar topics

Povolenie tohoto fóra: