Zrovna v noci bdiete? Napíšte!
Strana 61 z 83 • 1 ... 32 ... 60, 61, 62 ... 72 ... 83
Re: Zrovna v noci bdiete? Napíšte!
Krásny víkend praje Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
and90- Anonymný
stratenaaa- Nový člen
- Počet príspevkov : 7
Reputácia : 1
Dátum registrácie : 23.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
quentiapín som už mal, v zásade mi robil veľké problémy ohľadom pitného režimu, teda vlastne aj keď som práve pil tekutiny bol som aj v danom momente smädný. Bol to dosť des. Priznám sa, že sa dosť bojím zmeny liekov, už som poskúšal kadečo. Leto mám vždy také otázne. Klasickými príznakmi sú pre mňa zaspávanie, vstávanie, únava, pasivita a aj také menšie záležitosti. Gerodorm beriem už doslova roky, ale to leto... hmm. Už som tri roky preč od nemocnice a som veľmi rád, že to tak je. Aj so zamestnaním som trošku pohol, vlastne som spravil rekord, čo predstavuje pol roka v práci na vpp.
Opýtam sa doktorky na to trittico, zdá sa mi, že som ho dávno krátkodobo užíval. Veď uvidím.
Určite ďakujem za poradenie. Vitaj na fóre a teším sa na Tvoje ďalšie príspevky. S pozdravom Tuto
................
Ahoj stratenaaa,
zaujímavé, že tá káva niekedy zaberie aj mne. Už som to do tejto témy písal a je to dosť prekvapenie, keď sa to zadarí práve ako uvádzaš. Zvyknem to praktizovať ako poslednú možnosť okolo tej tretej až štvrtej ráno. Neviem ako, ale vychádza to.
Vitaj na fóre, teším sa ak tu od Teba bude viacej príspevkov. S pozdravom Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
...
stratenaaa- Nový člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
and90- Anonymný
.....
Naposledy upravil Tuto dňa Ut 26 júl 2016 - 2:01, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : [size=10]dôvod editácie: nesprávny nick, teda pôvodne and90 v skutočnosti písala stratenaa[/size])
stratenaaaa- Anonymný
s tým samovysadením radšej opatrne, lebo Haloperidol patrí k tým silnejším neuroleptikum. Tá únava je tak trochu podobná aj u mňa, žiaľ, nemôžem sa porovnávať v smere zamestnania. Už by som sa tu asi veľmi opakoval, že je pre mňa lepšie pracovať na čiastočný úväzok, lebo celý skutočne nezvládam po zdravotnej stránka. Každopádne obdivujem každého schizopacienta, ktorý vedie normálny život, do ktorého patrí aj zamestnanie.
.................
Ahoj and90,
hypnotiká som v minulosti mal kadejaké, Gerodorm považujem za TOP. Bál by som sa doktorky popýtať na sedatíva, a to radšej ani nechcem. Čo sa týka nemocnice, akosi ma automaticky "postrčia" do uzavretého oddelenia. V slabších stavoch sa do špitálu už nehrniem. Jednducho keď už, tak už.
.................
Ak máte chuť, môžete si prečítať niečo o mne TU.
..................
Ahojte,
pred malou chvíľkou nám nastala nedeľa, pravdepodobne už povypínam to, čo mi ruší spánok a pôjdem oddychovať. Snáď zaspím v príhodnej hodine. Vonku je tma a prekvapivo, na nedeľu v noci, aj ticho. Dobrú noc. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Prajem príjemné zobudenie do nedeľného rána.
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Prajem super nedeľu všetkým fórumákom. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
prepacte ze pisem narychlo a nestihol som si precitat vase prispevky no musim skonstatovat ze dnesna teda vcerajsia grilovacka nemala chybu,este smrdim vyparmi a alkom a idem si dopit kavu a cigu,musel som sa vam takto skoro rano ked som dorazil z nej pochvalit,bolo super,a kamaradovi prajem lepsejsi manzelsky usporiadany zivot,bolo mi priam na zaplakanie ale ostatn nemalo chybu,konecne sme sa partia stretli po roku,
prajem vam skvely spanok i do dalsich dni a taku skvelu zabavu ako som zazil ja tuto noc,teda uprsane rano,ahoj,majte sa
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
...
stratenaaa- Nový člen