Krízový zello kanál non-stop
Krízový zello kanál non-stop
na včerajšom zellu som sa nakopol k akcii. A tak som vytvoril kanál, kam sa môžu obraciať ľudia v psychickej kríze. Budeme tam vystupovať v roli tzv. peer konzultantov. Možno slovo konzultant znie trošku silno, pretože nemáme žiaden špeciálny výcvik. Ale verím, že je lepšie začať hneď a začať to šíriť, než čakať až budeme mať to či ono školenie a podobne. Presne takto som chcel počkať na to, že ma naučia viesť skupinové diskusie - doteraz by zello neexistovalo keby som tak čakal...
Prosím vás o spoluprácu - popis kanálu je dosť stručný, nedá sa tam dať viac textu a tak prosím o návrhy na zlepšenie, pripadne či sa vám zdá tento popis dosť výstižny:
Máte psychické ťažkosti? Neváhajte sa obrátiť na kohokoľvek na tomto kanále. Ale pozor, NIE sme doktori ani terapeuti ale ľudia so skúsenosťou, či už s psychózou, depresiou alebo dokonca hospitalizáciou (tzv. peer pomocníci). Kanál je otvorený non-stop.
Teraz k tomu ešte vytvorím stránku na križovatke duše. Kto by sa už chcel zapojiť a byť na kanáli zapnutý, názov kanálu je: peer podpora
Aj názov som sa snažil nájsť čo najjednoduchší a výstižný - pretože napr #schizo sa mi moc nepodaril na verejné diskusie lebo sa to ťažko píše.
Zatiaľ díky a uvítam akúkoľvek pomocnú ruku.
J.
Naposledy upravil xkrchnav dňa So 5 august 2017 - 9:16, celkom upravené 1 krát.
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Re: Krízový zello kanál non-stop
už je to nejaká doba, čo kanál "funguje". Síce tam som poväčšine len ja, to nevadí. Za tú dobu som sa rozprával s rôznymi ľuďmi na túto tému. Asi začneme "skromne". Moje pôvodné plány pre záchrannú linku pre všetkých sú na mňa zatiaľ veľké sústo. Ale rozhodne je otvorený pre vás všetkých tu a zellákov čo chodíme pravidelne na štvrtky... aj sa hovorí, najprv pomôžme sebe, aby sme mohli pomáhať ďalej. Takže takto. Aby ste sa nebáli ísť na kanál, že tam niekoho nezachránite. Zatiaľ o ňom vieme vpodstate len my, takže sa neváhajte prihlásiť ak máte chuť.
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Re: Krízový zello kanál non-stop
Jožin
xkrchnav- V.I.P. Golden