sukromne spravy
Schizofórum :: Meta-fórum :: Technika
sukromne spravy
anonym- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 886
Reputácia : 26
Dátum registrácie : 20.09.2009
Re: sukromne spravy
Lapaj napísal:Ahoj, Matej. Ako sa, prosim ta, posielaju sukromne spravy?
No, postup vieš, že teda treba ísť hore a pod tou modrou "korunou" nájdeš vedľa "Nastavenia" aj "Súkromné správy". Tam klikneš a klikneš následne na "Nová téma". Zadáš nick, komu to chceš poslať a potom samotný príspevok.
Ale problém, na ktorý zrejme narážaš, je iný. A síce, že keď pošleš správu, uloží sa medzi "Nedoručené". Poslal som Ti dve správy súkromné, napíš mi prosím či si ich dostal. Ak nie, tak sú fakt nedoručené. Musím to potom nejako riešiť s hostingovou službou, lebo v nastaveniach fóra je všetko v poriadku. Súkromné správy sú aktivované. Pre istotu si mrkni, či máš v profile tiež aktivované súkromné správy. Ale čo som nahliadol "adminsky" do Tvojho profilu, tak to aktivované máš. Hm... Musím popremýšľať, kde je chyba.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Re: sukromne spravy
Takže super. Súkromné správy sú síce Vaša vec, ja ich môžem cenzurovať len pomocou "cenzurovaných zakázaných slov", ale inak žiaľ nevidím do nich, priznám sa rovno. Takže tam môžete ohovárať fórum, aj mňa, hehe, a ja to nezistím.
Chcem preto upozorniť aspoň, že za súkromné správy nezískavate body ani reputáciu. Takže horsa písať primárne verejne.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Schizofórum :: Meta-fórum :: Technika