Moze to byt sebaklam?
Moze to byt sebaklam?
Za poslednych 24 hodin som,musim povedat,ZOZRAL uz styri steviove cokolady.Viem,moze sa Vam to zdat banalne alebo smiesne,ale tieto cokolady tiez dvihaju cukor a taktiez su dost drahe,nehovoriac,ze ich kradnem a nasledne chodim dokupovat do hypermarketu(kradnem ich zo skrine mojho stryka!)Som ako taka nenazrana svina zlodejska-podvadzam seba aj stryka(ktory si to fakt nezasluzi)!Najprv som mal so strykom dohodu,ze budem jest max 3tabulky denne-doniesol mi 9 cokolad(1cokolada=6 tabuliek)To som nedokazal dodrzat a zjedol som 1 cokoladu denne.To by este bolo unosne,hoci stryko sa samozrejme nahneval,ze som nedodrzal dohodu.Schoval ich do hore spominanej skrine.Ja som ich samozrejme ako taky uboziak hladal.Nasiel som a odvtedy fungujem ako klamar a podvodnik.Mam pre to velmi zle svedomie a trapi ma to aj z pohladu cukrovky.Nemam totizto pevnu volu(v skutocnosti akoby ziadnu volu) a uz vobec si neviem rozkazat DOST.Vzdy,ked si zaumienim s tymto problemom nieco robit,tak sa mi to v mysli akosi rozide,alebo presnejsie jedno vedomie obide druhe a ja robim zle veci.Ohladom fajcenia je to rovnake,neviem co dalej...
Moze to byt nejaka forma sebaklamu,alebo co to vlastne je???
P.S.Nech sa Vam to vsetko zda aj smiesne aj banalne,mne je to jedno,len poradte,prosim...
Shadow
Michal- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 265
Reputácia : 25
Dátum registrácie : 12.04.2013
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Re: Moze to byt sebaklam?
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ale tak, takéto žranie som zažila už viac krát, prežierala som sa kvoli takým depresívnym stavom hm. Ale tak potom som to aj tak schudla a to prežieranie sa mi dialo len v určitých obdobiach.. a potom som prirodzene aj schudla, ide o to, že potom som sa tak na to moje trápenie aj spatne pozerala (trápenie, ktoré mi vyplývalo z toho ze som vela jedla atd), že zbytočne som si robila nervy, lebo ver tomu, že sa to dá do kludu !!!
... vtedy na psychiatrii som tak hovorila, že lepšie tlustá ako v kazajke :D ...
takže, ak ti to pomáha, proste si dopraj, noa? urob si aj nejaké dobré jedlo ( dobré jedlo nemusí byt nezdravé ) ...
A príde mi VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELMI odveci, že ujo ti hovorí kolko máš jest??? masaker... daj si kolko chceš, nebudeš mať na to vzdy chut..... aspon tak si myslím, že ked bude silnejšie v tebe to, že proste ti to vadí, tak to nebudeš jesť........ alebo si kúp vysokopercentnú čokoládu....A ked by si chcel, aby ťa to vôbec nemuselo trápiť, v bioobchode máš RAW čokolády. Je to drahé, ale je to výborné, a nepriberieš z toho, je to zdravé tzv. SUPERFOOD. A nečudujem sa, že máš chuť si dať cukor, ked si možno aj nevyspatý, ako si písal... A ked si mal ´atak´ (čo neviem, či áno), tak vôbec sa nečudujem kebyže si unavený...............
Taže, tak jak mi kamarát hovoril, ´ urob si žičko´ .............
:*
Reputácia : 3
Dátum registrácie : 18.08.2014
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Reputácia : 3
Dátum registrácie : 18.08.2014
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
http://somplynuly.sk/pyramida-neurologickych-urovni-cesta-ku-plynulosti/
no a ten princíp - tu je to zamerané na plynulosť reči, ale tie isté otázky sa dajú klásť aj pri závislostiach... Proste ideš od spodu nahor a potom zas od hora nadol . Dá sa to spojiť s fyzickým putovaním - najprv kráčaš vzad, potom vpred .
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
» Posadnutosť duchmi.
» Môže z depresie vzniknúť psychóza?
» Môže z neliečenej depresie vzniknúť psychóza ?
» Blog