Argofan 75 SR - skúsenosti s venlafaxínom
Strana 1 z 2 • 1, 2
Argofan 75 SR - skúsenosti s venlafaxínom
Laura mi povkladala do úst aspoň tri tvrdenia, ktoré som nikdy nepovedal a Vy, kedže Vás vnímam ako inteligentných ľudí, iste viete, že tak som to nemyslel (téma "Ako sa máte"). Každopádne je pravdou aspoň jedna jej myšlienka, a síce že som preťažený.
Spustila sa mi závažná depresívna epizóda, vyskakujú mi početné negatívne príznaky, napádajú ma nadávky a zlé, škaredé nápady, je mi strašne psychicky zle. Stále len spím, lebo som nehorázne unavený. V pondelok som hodinu LEŽAL na podlahe na záchode zamknutý v škole a žialil som nad tým, aký som hlúpy, škaredý, červenavý, menejcenný a zlý.
Teraz neoficiálne maródujem, vôbec nechodím do školy a ak tam idem, vynechávam predmety a radšej sa zamknem na záchode a tam ležím na podlahe trebárs aj hodinu, možno viac.
No a prečo to píšem? Zaujímali by ma nielen Vaše reakcie, ale skôr Vaše skúsenosti s antidepresívom menom ARGOFAN 75 SR. Účinnou látkou je venlafaxín, takže je to niečo podobné ako Effectin či Alventa, ktoré som už v minulosti bral. Ale rozhodne to nie sú tie isté lieky, lebo kým som bral Effectin, bolo fajn, akonáhle som začal brať lacnejšie generikum Alventu, prepadol som depresii a skončilo to nemocnicou a elektrošokmi. Preto ani Argofan, hoci má tú istú účinnú látku, by nemal byť ten istý. Aké s ním máte skúsenosti? Pomôže mi?
Som naozaj zúfalý. A ako som myslel teda tie výroky v téme "Ako sa máte"? Že sa nechcem napriek tomu všetkému vzdať trebárs jednej školy a aspoň tú jednu riadne dokončiť. Mojou métou je skúškové - ako ono nezvládnem, tak vtedy môžem povedať, že áno, jednu školu ruším.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Re: Argofan 75 SR - skúsenosti s venlafaxínom
Anonymný- Anonymný
Co sa tyka lezania na zachode, mam istu skusenost so Serdolectom, kedy som bola taka nanic, ze som pocas obednej prestavky lezala v satni za skrinou v praci... Pomohla az zmena lieku.
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
Laura- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 385
Reputácia : 20
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
A ban? Kdeže Veď to že som admin ešte neznamená, že som tu absolutistický kráľ, ktorý si rozdáva bany hocikomu. Ja som len sprostredkovateľ fóra, aby sa tu mohlo o veciach diskutovať. Ban si zaslúži len ten, kto by porušoval kódex slušného správania, ktorý som sám vymyslel (každý ste ho pri registrácii museli odkliknúť, že s ním súhlasíte ).
Zatiaľ som udelil iba jeden ban, a síce tomu, čo aj na predošlom fóre toľko otravoval, a vydával sa za Teba, Laura, a tiež otravoval na triadovom fóre. Takých tu fakt nechcem.
A ak sa mám vrátiť späť k veci, naordinoval mi v utorok doktorka ten Argofan antidepresívum namiesto Seroxatu, tak preto som založil túto tému, že či máte nejaké indície, že mi pomôže. Lebo fakt sa potrebujem z toho rýchlo dostať. Vďaka za reakcie doterajšie všetkým a Martine za prianie.
Všetko dobré aj Vám.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Teraz ho už neberiem,no zazlievam to nemenovanej doktorke,že mi odmietla hocijaké antidepresívum vtedy predpísať.Nemusela som tak dlho trpieť v depke.Bolo mi zaťažko sa aj sprchovať,aj vstať,ísť do obchodu,no škoda slov.Teraz neberiem žiadne antidepresíva a ani sa v nich nevyznám.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
filipka- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
filipka- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Strana 1 z 2 • 1, 2
» Liek Invega
» Serdolect skusenosti
» Skúsenosti so psychózou
» Pre woJAczek-a.Ake mas skusenosti so Serliftom?