najlepsie hypnotikum
najlepsie hypnotikum
s akym najucinnejsim hypnotikom ste sa stretli? Pripadne, ktore u vas najlepsie zabera?
venusa- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 165
Reputácia : 36
Dátum registrácie : 20.03.2011
Vek : 34
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Re: najlepsie hypnotikum
venusa napísal:s akym najucinnejsim hypnotikom ste sa stretli? Pripadne, ktore u vas najlepsie zabera?
Keďže ja nemávam také vážne problémy so spánkom ako Vy, tak na moje ťažké dvojhodinové zaspávanie dokonale postačuje obyčajný Prothazin. V letáku čítam, že ide o antihistaminikum, takže ani vlastne nie je primárne pre spánok. No vie ma odrovnať dostatočne a aj pomerne rýchlo, tak som s ním spokojný. Len akurát, že som si ho už celé mesiace vôbec nedal. Ale myslím, že nakoľko mám v týchto dňoch problém zaspať v primeranom čase po ľahnutí, tak si ho pravdepodobne konečne dám, nech sa opäť predvedie po dlhých mesiacoch vo svojej plnej kráse.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Beriem ho dlhodobo a má aj sedatívne účinky. Snažím sa ho užívať rozumne, niekedy ho na noc ani neužijem. Väčšinou si dávam polku okolo 23-tej a prípadne polku okolo 1-2-hej. Obvykle už po takejto dávke zaspím.
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
lenule- Nový člen
- Počet príspevkov : 1
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 11.11.2015
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: