Vcelku ma to teší... :)
Strana 2 z 84 • 1, 2, 3 ... 43 ... 84
Re: Vcelku ma to teší... :)
, alebo pevne zovrieť v pästi kyjak a odušu s tým vlkom bojovať.
My sa v súčasnosti do nejakého vážneho nebezpečenstva, ktoré by ohrozovalo náš život, často nedostávame, ale ten stres pociťujeme aj v iných situáciach. Stačí, že nám napríklad niekto vynadá. A v organizme sa dejú všetky potrebné prípravy na boj alebo na útek. Toto sa píše v knihe o strese. Takže ho musím vybehať. Už sa teším na zajtrajší večer. Zase sa rozbehnem.
historik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 360
Reputácia : 78
Dátum registrácie : 18.04.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
A chcel by som povzbudiť všetkých vás, drahí priatelia, aby ste sem tiež prispievali, lebo toto je taká pekná, príjemná téma. Podeľte sa svojimi radosťami so všetkými ostatnými.
PS: Aj ten obrázok v Tutovom príspevku s mačičkou a psíkom, ktorí sa doširoka usmievajú, je pekný.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Okrem toho ma teší, že som vybavil banku, solárko (tento raz iba 4 minúty, aby som nebol červený), a takisto som bol na zmrzline a kúpil som si aj džús, čo je môj obľúbený nápoj. Dobre to dopadlo.
Neteší ma príliš naopak, že som prespal tri hodiny od obeda do pol štvrtej. Ale ukľudňujem sa tým, že v takom horku keď sa mi nechcelo vôbec nič robiť, že to je reku normálne. Ešte ma čaká sprcha, vlasy, hygiena, vybratie čočiek. Ďalej poliatie rastlín, zľahka upratovaie, nejaké to čítanie, spočítavanie peňazí, vymýšľanie zajtrajšieho plánu stravovania a toho, čo si oblečiem. A to je asi všetko. Snáď to bude dobré.
Prajem Vám všetkým, aby ste si našli každý kúsok potešenia aj na tomto svete.
matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
kwecko- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 201
Reputácia : 47
Dátum registrácie : 05.05.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Rok bez Zyprexy!
kto sa teší so mnou?
kwecko- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 201
Reputácia : 47
Dátum registrácie : 05.05.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Dnes sa teším aj ja, a síce tomu, že včera som v práci, keď som bol na obede a "kúpiť do prevádzky pitný režim", tak som stretol bývalého spolužiaka zo základnej. Už som ho aj v minulosti stretol, ale nejako sme sa pohľadom vzájomne vždy vyhli. Teraz som sa s ním priamo konfrontoval a pozdravili sme sa i vymenili úsmevy. Som nadšený. Je to dôležitý predpoklad pre ďalší vývoj, že reku sa už nebudem schovávať a vyhýbať známym, ako voľakedy, ale pekne pozdravím všetkých, pokiaľ možno bez hanby.
Teším sa.
matej
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
A tiež ma teší, že som dnes prečítal nemalo príspevkov na tom nemeckom fóre. Voľačomu rozumiem, voľačomu celkom nie, ale hádam by to nejako šlo. Pôvodne som sa chcel zaregistrovať na anglickom a na nemeckom fórach pre schizoafektívnych pacientov. Ale tak by som nemohol povedať nikomu zo známych a príbuzných o tom, že píšem po nemecky a po anglicky. Musel by som to tajiť, nesmel by som sa tým pochváliť, lebo my nikomu nehovoríme, že ja mám F 25. Preto ma napadlo, že by bolo lepšie pohľadať si také všeobecné fóra, zamerané na rôzne témy. Takže mám takéto plány učiť sa AJ a NJ.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Naposledy upravil historik dňa Ut 11 február 2014 - 17:16, celkom upravené 1 krát.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Naposledy upravil historik dňa Ut 11 február 2014 - 17:16, celkom upravené 1 krát.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 2 z 84 • 1, 2, 3 ... 43 ... 84