Ako ma to štve... !!!
Strana 1 z 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Ako ma to štve... !!!
Vás táto perspektíva neštve?
A keď sa dostanete z toho všetkého, tak sa vám nedá ani normálne pracovať. Tá žobračenka od štátu ledva stačí na zaplatenie nájmu a trochu jedla. Štát asi chce aby sme pokapali hladom. Nikto sa vás na nič nepýta, len tam v kúte ži a daj pokoj. Pomaly zdochýnať kdesi v najmenšom byte s malým nájmom, žuvať suchý chleba a v nedeľu si zapáliť cigaretu z pozbieraných špačkov...
Mňa toto neteší.
Neviete ako sa dostať k účinnému a rýchlemu alkaloidu? Mať ho len tak, pre istotu, keď toho trápenia bude priveľa.
A aj toto ma štve... Vlastne už som zo všetkého úplne mimo.
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4793
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Re: Ako ma to štve... !!!
niekedy sice ani teraz, ale snazim sa
nie som zastancom toho, co pises ty tuto...prekonavat sa za kazdu cenu, mat denny plan a podobne
chodil som na stacionar,,,aby som mal nejake kontakty, nejake cinnostiu, ale vpodstate myslim, ze to bol zabity cas, mal som sa tam skor horsie ako lepsie a som rad, ze tam uz nechodim, hoci ludia aj personal tam boli viac ako fajn vacsinou...akle bolo to dost depresivne a bolo tam vela aktivit ktore mi boli proti srsti
ja som zastancom toho, ze clovek by mal konat tak, ako citi a ako sa citi...ak ho ludia nezaujimaju, nic mu kontkat s nimi nedava,,,precvo by sa mal s nimi stretavat a udrzpovat vztahy NASILU?! rovnako...preco by som sa mal premahat a citat knihu, ked sa mi absolutne nechce? co z toho mam? akurat nahovno pociut, ze som precital par stran ledva ledva a ani ma to nebavilo. ano mozem si potom povedat, ze som nieco urpbil, ale mam z toho naozaj radost,alebo si ju len nahovaram?
reaguj tuto, zaujima ma tvoj nazor.
inak je to mimo temu, ale pisal som tvoje postoje, ktore uz poznam z inych tvojich prispevkov
anonym- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 886
Reputácia : 26
Dátum registrácie : 20.09.2009
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Prosím, donúťte ma učiť sa! Posledná skúška na obzore a ja surfujem po nete namiesto toho, aby som hľadel do skrípt...
Je to neskutočné so mnou.
Ale teší ma naopak, že dnes som vstal "už" o 8:30. Totiž donedávna ma zas štvalo, že vstávam o desiatej.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Ja si spomínam,že keď som mala skúšky, tak bol byt vyupratovaný, doslova až vylízaný, čo sa mi nechcelo učiť a robila som všetko možné, len nie pozerala do skrípt... a tých románov čo som vtedy prečítala Našťastie to bolo ešte v dobe kamennej, keď ľudia nemali doma internet.
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
.....................
Dnes ma teda nenaštvalo nič, ale včera... ...niekedy lepšie zabudnúť.
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
.................................................ako strašne, ale strašne ma nasrali v práci...okrem iného aj preto, že ukončili náš projekt a nám dali vedieť 5 minút pred dvanástou....ako ten projekt mal trvať dva roky....ta kde sú tie dva roky...som viac ako dosť naštvaná...ooooo a keby, že to nie je jasné tak poviem to rovno som zase nezamestnaná.....z minúty na minutú nič nám nepovedali dopredu.....sú to k.k.ti proste sú to ano pekne s nami vyj.bali .....a to nehresim a už je to všetko jedno....ooo a mam novinku v mojom zdravotnom stave....pomaly ale isto upadam do hlbokej depresie......a uz fatk nemam chut písať o detailoch lebo ich je veľa ako s nami vypiekli - pekne povedané.............................................................
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Štve ma, zaspávanie, teda prehadzovanie sa v posteli niekoľko hodín.
Štve ma, keď počujem hlasy na balkóne.
A do štvorice ma štve ten dôvod prečo na balkón vôbec chodím (fajčenie).
Tuto- V.I.P. Inventár
Zdravotný stav
Strana 1 z 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12