Partnerské-ľúbostné vzťahy
Strana 16 z 17 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17
Re: Partnerské-ľúbostné vzťahy
@anjelik Nemyslím si, že ho dávam na prvé miesto. Išlo mi len o to, urobiť to správne.
Neviem, či mu idem vravieť o svojich citoch.
Anonymka- Domáci člen
- Počet príspevkov : 30
Reputácia : 5
Dátum registrácie : 23.07.2018
Zdravotný stav
Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: abilify maintena 400 mg/mesiac
Anonymka napísal:Neviem, či mu idem vravieť o svojich citoch.
Kľudne mu povedz, maximálne ti povie NIE
Ale aspoň budeš vedieť na čom si
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1325
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
kaa napísal:dzuli08 napísal:Tak prispievam aj sem. Dnes mam nejaky plodný deň na prispevky... Ja len ze asi som zaľúbená, a tak som nechcela aby sa to stalo, iba komplikuje veci.. Ach no. Mozno to prejde. Cim skôr.
Ahoj, ja ti želám, aby to neprešlo. Keď ťa niečo také postretne, tak je to dar, ktorý rozbije stereotyp a my ho z vďaky nazveme "komplikácia"
Kaa, díky len ja sa tomu "daru" vždy radšej chcem vyhnúť, nakoľko moje skúsenosti nie sú bohviečo. Beriem dotyčného ako kamoša v prvom rade, ale už mám dojem že sa mi tam zamiešalo aj niečo iné. A teraz spätne už som trocha viac "prebrata". Len niekedy na neho, myslím až príliš často a to bolo tesne po túre, čo sme boli spolu na nej.
A pre mňa to je naozaj len a len komplikácia v poslednej dobe. Lebo viem, na čom som. Ja možno v oblakoch dakde, a on niekde v bani
dzuli08- V.I.P.
- Počet príspevkov : 566
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
- Počet príspevkov : 69
Reputácia : 31
Dátum registrácie : 30.06.2020
Zdravotný stav
Diagnóza: F41.2
Súčasná medikácia:
Rád by som ti dal nejakú radu hm, ale neviem či poradím dobre. Čo tak s novým objavom sa porozprávať o tom? Viem možno ťažké, možno ľahké. Šancu treba využiť, hoci viem sám, aké je ťažké nájsť si kamarátku. Pre mňa je to takmer nemožné, ale veľmi mi to chýba. Tak vystačím si aj s kamarátmi. Dvakrát do týždňa chodím hrať futbal a raz si niekam sadnúť.
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
dzuli08- V.I.P.
- Počet príspevkov : 566
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ďakujem jedno veľké dík, že ste to so mnou vydržali. Ľúbil Som vás, chodili sme spolu, mal s vami sex, bolo to nádherné ...é obdobie. Teraz keď Som krátko po 40-ke, Som si dal sľub, že ďalší sex už (ne)budem mať, snáď až po duchovnej, fyzickej premene. Ale aj tak vás naďalej ľúbim. Onou tou duchovnou premenou by malo byť duchovné svetlo, či Kristov kríž...
Dušan
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
ja len premýšľam,že užcsom 5 rokov bez vzťahu a je to zvláštne.v mojom veku väčšina rovesníkov má rodinu,detská,smejú sa na tých soc.sieťach,plánujú,stretávajú sa s inými,chodia na dovolenky,oslavujú sviatky.čo mi asi chýba je pocit určitej stability,ktorú môže dať vzťah.no už nie som veľmi idealista,takže uznávam,že byť sám má tiež svoje výhody
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, Juraj, vrana and Abditus like this post
Ahoj
Majte sa
Mous- V.I.P. Silver
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej and Juraj like this post
Problém vidím aj v tom že keď si človek okolo štyridsiatky chce nájsť ženu v podobnom veku, tak naráža väčšinou na rozvedené s malými deťmi. Možno budem vyzerať ako egoistický blbec, ale ženu s deťmi by som nechcel, lebo neznášam deti a predstava že by som sa staral o cudzie deti je pre mňa absolútne neprijateľná.
Keď som bol mladší, tak ma trápilo že som sám, ale teraz keď mám štyridsaťjeden, tak už som sa s tým zmieril a je mi to jedno. Vraj to tak býva že ľudia okolo štyridsiatky si zvyknú že sú starými mládencami/dievkami a naučia sa s tým žiť.
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 676
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
Mous likes this post
Ahoj
V podstate mi príde čudné, že sa takto s veľkým výstrihom zoznamuje. Zdá sa, že chce, čo chce, z toho asi nevykĺzne nič stabilné. Ale asi by išlo o nejaký sexuálny vzťah na prvom mieste. To je džouk🤭
Mous- V.I.P. Silver
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Juraj and vrana like this post
Ako dospelé dieťa Som mal tri krátkodobé vzťahy. Dobre Som vedel na čom Som, že ešte nič nemám, Nič Som tak v živote nedosiahol, tak Som si pri sexe dával pozor.
Aby Som mohol žiť, privyrábal Som si brigádami (strechy). Potom, ako Som ochorel (invalid - kardio, diabetes) strácali stretnutia a vzťahy so ženami na význame.
Zvykol Som si na samotu. Keď sa potrebujem otvoriť (porozprávať), mám tu sestru, synovcov, rodinných príbuzných, kamarátov a kolegov z roboty. So ženami, čo Som mal vzťah sa už nestretávam, majú svoje starosti. Akurát len, že ich mám na FB v priateľoch (málo kedy si píšeme)
Dnes ženu v domácnosti nepotrebujem, vystačím si sám. Som samotár o samote. A keď nejakú poznám, tak je to iba o priateľskom vzťahu.
Hulk DF 365 1
Hulk DF 365 2
Dušan
vrana- V.I.P.
- Počet príspevkov : 518
Reputácia : 148
Dátum registrácie : 31.07.2021
Vek : 45
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 - (Para)noidná (schizo)frénia; F51.8 - (In)somnia
Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1
rasto, Mous and Saladin like this post
Strana 16 z 17 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17