Postřelili Fica
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Postřelili Fica
@Lucas ten útočník mal vraj zbraň legálne, ani vraj neni psychiatrický pacient povedal údajne jeho syn vlastný. Ak niekto zaútoči na politika to je veľmi dobre premyslený čin a prečo to chcel spraviť, jednoducho mu asi nesedí a je. Len bohužiaľ zbraň už môže hoci kto pomaly legálne držať, pomaly ako v Amerike...
To je jedno aký máme názor politicky ale nebudeme sa predsa kvôli tomu zabíjať a ubližovať si. Ja tiež nemám rád a nesúhlasím s týmito politikmi čo som napísal, ale to neznamená že teraz nerešpektujem ich názor alebo presvedčenie, len sa mi proste nepáči čo robia ale nebudem robiť kvôli tomu blbosti.
Preto ma tí ľudia zarážajú čo píšu v komentároch lebo fakt priať niekomu zle, ublížovanie, nebodaj smrť to je smutné a bohužiaľ treba napísať pravdu že vieme koho voliči sú títo ľudia a koho podporujú. Preto to nemá nič spoločné s normálnou spoločnosťou...
Jaro123444- V.I.P.
- Počet príspevkov : 502
Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23
Zdravotný stav
Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)
motylek likes this post
Jaro123444- V.I.P.
- Počet príspevkov : 502
Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23
Zdravotný stav
Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)
motylek and Lucas like this post
Plne s tebou súhlasím, ja som voličom druhej strany, to však neznamená, že sa budem z toho tešiť alebo atakovať tvoje názory. Každý má právo vyjadriť ten svoj a voliť toho, koho uzná za vhodného kandidáta.
A ľudia sú rôzni, veď sa patrične pri nešťastnom kovide prejavili skutočné charaktery mnohých - spočiatku sme síce držali spolu a rešpektovali sa vzájomne, čo však prišlo neskôr? Z prvotného potlesku z balkónov zdravotníkom za boj v prvej línii s neviditeľným postrachom, kde išlo o životy - sa zrazu stali slovné i fyzické ataky na lekárov, zdravotnícky personál. Rozdelilo sa obyvateľstvo na dva doslova znepriatelené tábory plné zloby, zosmiešňovania, každý druhý bol odborník v oblasti infektológie, šírili sa hoaxy a nenávisť. Veľmi smutné... Odbočil som, ale narážam práve na komentáre ľudí - a radšej už ich nečítam pre zachovanie už i tak nalomeného duševného zdravia.
Nechcem ťa chytať za slovíčka, len sme práve pri tom... VRAJ mal zbraň legálne, VRAJ nie je psychiatrický pacient, ÚDAJNE povedal jeho syn...
Nejdem ti brať tvoj názor, ale sú to ešte nepotvrdené, prvotné informácie a ja to fakt nechám na vyšetrovateľov, nie na novinárov.
Netreba zabúdať na podstatnú vec, môžeš mať i zbraň legálne - no neznamená to, že nemôže u teba prepuknúť psychotický atak - a to už bude práve práca pre súdnych znalcov. Zažili sme, žiaľ, i prípady, keď sa policajti v službe zastrelili pre ťažké depresie či náhlu skratovú reakciu. A absolvujú psychotesty každý rok.
Ak sa potvrdí vyšetrovaním, že to bol úmyselný trestný čin v stave príčetnosti, bude za to páchateľ patrične pykať vo väzení rozhodnutím súdu.
Ak sa však potvrdí súdnoznaleckým posudkom, že v dobe spáchania skutku bol v stave nepríčetnosti pre náhlu duševnú chorobu, bude súdom umiestnený (pravdepodobne) do detenčného ústavu. Ale to už predbiehame...
Lucas- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 362
Reputácia : 78
Dátum registrácie : 12.08.2023
Vek : 36
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Jaro123444 and motylek like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281