Svojvolne nasadenie antibiotik
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Svojvolne nasadenie antibiotik
janka1- Nový člen
- Počet príspevkov : 11
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 01.05.2024
janka1 napísal:No tak ja som z toho velmi mimo, to nemozem napisat co mi je, chora si beham po svete, ludi druhych nakazujem. Dobre ze si sa z toho dostal.
Tak, neviem, či práve ja mám na tom zásluhy, lekári ratovali, rezali, liečili, jak len vedeli
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1325
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
janka1- Nový člen
janka1 napísal:Fu tak to Ta chytilo na kozi aj? Lebo mna asi hej ale podla internetu
Keby len na koži, ani chodiť som nevedel, jak to bolelo, ten zápal sa rozliezol do tela, do vnútra
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
janka1 likes this post
Veď to môže potvrdiť len špecializované laboratórium na základe kultivácie výteru a následne lekár nasadí podľa citlivosti správne ATB! To nie je, že ma bolí hlava, tak si dám voľnopredajný Paralen alebo Ibalgin a určite mi uľaví. Preto sú ATB výlučne na predpis a majú rôzne sily účinnosti na konkrétny typ baktérie (niektoré sú veľmi účinné, no iné zas absolútne nie).
Zajtra ihneď riešiť problém s praktickým lekárom, držím palce
Lucas- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 362
Reputácia : 78
Dátum registrácie : 12.08.2023
Vek : 36
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
janka1 likes this post
Lucas áno, dnes tak urcuju aj v Anglicku. Uz to je bezne lebo lekari nepovedia cloveku nic co mu je. Uz som sa lucila so zivotom. Ano je to nespravne. Tie AB som mala odlozene pre pripad nedostatku liekov v lekarni. Uvidi sa zajtra. Ale po spravnosti mala lekarka exa v BA povedat nech ideme na stery. Mal to od jesene. A nie ze ja tu umieram. A u mna neni jednoduche ist k vseobecnemu, velmi sa zmenil, asi odidem od neho, k nemu sa dostať je ako ku kralovi. Napisem ako som dopadla. Dala som si to plus aj za to ze som mala daco iné, co ma bolelo to z tych topanok. Ak to neni z tohto tiez. Najhorsie je ze nas neposlali na stery, ked to mal jeden co sa stretavame ale sa to má.
Naposledy upravil janka1 dňa Po 13 máj 2024 - 7:16, celkom upravené 1 krát.
janka1- Nový člen
janka1- Nový člen
janka1 napísal:Ale Enaxay ako ze si nevedel chodit. Tak to muselo byt velmi. Vsak na to sa aj umiera a zaroven vacsina to ma ale nic im to nerobi.
Tak ako vravím, zavŕtalo sa mi to do nôh, do temena hlavy, prosto hlboko, tam si to hnisalo a tak
Nevedel som ani len na cigu pár krokov prejsť
Len som skackal a bolelo to jak fras
Preto ma rezali
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
To si mal na nohach co vredy? Alebo zapalené niečo?
janka1- Nový člen
janka1 napísal:Fu tak to som nikdy nepocula, ze takto vazne to je. Tak to bolo vazne. Do re, ze si sa z toho dostal.
To si mal na nohach co vredy? Alebo zapalené niečo?
Netuším, čo to bolo ale vytekal z toho hnis, preto to rezali aby ho dostali von
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Patty_Pillow- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 477
Reputácia : 50
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
Strana 2 z 2 • 1, 2