Dutá hlava a velikášský blud
Dutá hlava a velikášský blud
Napadla ma myšlienka, že musím dať vedieť. Totiž jeden forumák sa neustále sťažuje na svoju chorobu už niekoľko rokov, že má poruchy spánku a že zase nocoval. Spomínam na svoje temné časy, keď som mal podobný problém, ale na rozdiel toho, že ja som na druhý, či ďalšie dni, utekal do Pezinku.
Za všetku tú insomniu a psychózy mohla moja dutá hlava, teda moje eGoistické duševno a prázdne nevedomé duchovno. Mojím posilňovačom, teda komplet duchovnom, ktoré mi mali v temných časoch pomôcť, boli výrazy typu: macher, velmacher, majster, veľmajster, čarovný bojovný duch, Boh, BigBoss, Veľký šéf, vojak a bojovník...
Táto čarovná formulka mi pomáhala len na pár dní sa ukotviť v pritomnom oKamihu, kde jej neustále koncentráciou sa na ňu, som neustále myšlienkovo padal. Vždy, keď som dosiahol bodu superEga, teda velikášského bludu, okolie a duchovno, tento fakt akoby neprijímali a porážali ma tak. Bojoval som tak dlhé hodiny, dni, týždne o svoj myšlienkový názorový systém, nuž vždy som padol a ocital som sa tak prevažne v Pezinku.
Pamätám sa na tie psychózy, ako ma ovládali a riadili. Nemal som vtedy v sebe ani kúsok duchovna, nehovoriac o eGoistickom duševnu. Prevládali hlasy a slová, pri ktorých sa mi pri nich zapínali predstavy a emócie. Nedokázal som zaspať, robil som si starosti, neustále som sa prehadzoval v posteli z jednej strany na druhú.
Sú to roky dlhého porážania môjho eGa a nevedomého Bytia. Hneď potom, ako som pred pár rokmi otvoril dvere do duchovna, sa mi insomniu a psychózy podarilo poraziť. A pritom stačilo iba pochopiť, kto vlastne som. Čo, alebo kto je mojou pravou podstatou neJa a pravou prirodzenosťou neJa.
🥴🥴🥴
Chcem len tomu forumakovi odkázať, že určite svoje dvere do duchovna nájde, na ktoré insomnia a choroba nedočiahne a nesiaha.
https://dusanfajnor.blog.pravda.sk/2023/07/16/duta-hlava-a-velikassky-blud/
Reputácia : 16
Dátum registrácie : 21.05.2023
Vek : 45
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 - Paranoidná schizofrénia; F51.8 - Insomnia
Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1