Ako sa dnes máš? 17
Strana 81 z 83 • 1 ... 42 ... 80, 81, 82, 83
Re: Ako sa dnes máš? 17
Mne sa zda ze uz ja mam vela liekov, ale 16 za den, to je nejak fakt moc.... a este aj depot. Chodis na psychoterapie Patty? Myslis zeby tie nepomohli? Alebo aj zmena doktora, neuvazovala si nad tym, ak sa ti zda ze teraz to nie je optimalne s tvojou doktorkou... len tak na slepo radim. Drzim palce, nevzdavaj sa!
animusmeus- Domáci člen
- Počet príspevkov : 85
Reputácia : 5
Dátum registrácie : 31.03.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Reagila, Lithium, Rispen, Trittico, Akineton, Frontin
motylek and Lucas like this post
Patty_Pillow- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 478
Reputácia : 51
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
janka,janka likes this post
synovi je každým dnem o něco lépe. Po operaci ležel 1 den na JIPce a byl unavený a rozbolavělý. Z úterka na středu nemohl bolestí spát, i když mu dali něco proti bolesti.
Včera už mu bylo líp, už s námi víc komunikoval a i vtipkoval. Sestřička chtěla, aby se už vysprchoval, ale on se sotva posadil a na chvíli se postavil. V noci na dnešek mu dali znovu léky proti bolesti, a tak se konečně vyspal.
Dnes mu odpojili hadičku vedoucí do ledviny a vývod zaslepili. Když jsem ho navštívila, nabíjel si mobil na druhém konci místnosti a prý si ho tam donesl sám. A už si i jednou došel na WC. Jsou to jeho první kroky, protože má pořád bolesti, ale zvládá toho každým dnem o něco víc.
Manžel se mi před chvílí vrátil ze služební cesty. Zítra má volno, které si nadpracoval, a příští týden si vzal dovolenou. Takže zítra půjdeme navštívit syna spolu a rovnou se zeptáme, kdy by ho tak asi mohli propustit.
Až ho propustí, zajdu s propouštěcí zprávou k dětské lékařce a nechám mu i prodloužit uvolnění z tělocviku o další 2-3 měsíce.
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 833
Reputácia : 70
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Matej, Juraj, Patty_Pillow, dusan_fajnor.personal and Lucas like this post
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 679
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
Matej, EnaXnaY, Catherin4, motylek, janka,janka and Lucas like this post
Patty_Pillow napísal:@animusmeus na terapie som chodila, ale nič mi nedávali a teraz som ešte PN, tak nemám toľko peňazí na platenie aj psychiatričky a aj psychologičky. Tak moja Dr mi chce dobre, vieme aj po kecať, ale lieky zatiaľ nechce znižovať, ale do budúcna ich určite zníži, to mi sľúbila, akože trochu ich znížila, ale len to čo mi ona navýšila a robilo to neplechu, lebo som ich mala 20 jedným časom. Veď o týždeň idem na kontrolu, tak uvidím, či mi nevysadí jednu injekciu, lebo je dlhodobý výpadok a mám už len poslednú injekciu. Ale inak ako lekárka je skvelá.
Mne teraz vysadili Haloperidol a dali Abilify, lebo je vraj výpadok
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1338
Reputácia : 173
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Patty_Pillow likes this post
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
Patty_Pillow napísal:@EnaXnay presne haloperidol má výpadok, tak som zvedavá, čo mi dá
Veď uvidíš
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Psycho - OK, to sa plati, ked je to k nicomu, skoda penazi.... ja chodim uz nejaky ten rok, a stale mam pocit, ze to potrebujem a ze to aj pomaha.
Psychiatricka - platis za nu? To je nejake divne, ved to by si nemala...
No s tym liekom, co ja ho nastastie neberiem, mi uz minuly rok dokyna hovorila, ze je vypadok, ze su len nejake posledne zasoby ci co. Inak to je sila, seru na ludi, len preto ze sa im neopati vyrabat ten liek, vo vsetkom su iba prachy... neskutocne, som pobureny!
animusmeus- Domáci člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
motylek, janka,janka and Lucas like this post
animusmeus napísal:@Patty_Pillow
Psycho - OK, to sa plati, ked je to k nicomu, skoda penazi.... ja chodim uz nejaky ten rok, a stale mam pocit, ze to potrebujem a ze to aj pomaha.
No s tym liekom, co ja ho nastastie neberiem, mi uz minuly rok dokyna hovorila, ze je vypadok, ze su len nejake posledne zasoby ci co. Inak to je sila, seru na ludi, len preto ze sa im neopati vyrabat ten liek, vo vsetkom su iba prachy... neskutocne, som pobureny!
Keď som chodil na osobné konzultácie (hodinu trvali), tak som platil, ak všeobecne len na kontrolu tak nie
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
EnaXnaY napísal:animusmeus napísal:@Patty_Pillow
Keď som chodil na osobné konzultácie (hodinu trvali), tak som platil, ak všeobecne len na kontrolu tak nie
Aha, to som netusil, ze to takto funguje..., neplatil som u dokyny, ci som tam bol 15 minut, alebo 50 minut. Som pobureny na druhu!
animusmeus- Domáci člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
janka,janka likes this post
Zdravotný stav
Patty_Pillow napísal:@animusmeus no za normálnu kontrolu platím 60 eur a som tam 20 minút maximálne, lebo to je súkromná poliklinika, pred 5 rokmi som brala prvého psychiatra, ktorý má vezme, ale to som bola v akútnom stave a to sa platilo len 40 za kontroly a postupne to zdvihli po 5 eurách na 60
Aha, chapem. No je to kazdopadne dost, aj ked je to sukromna poliklinika.
animusmeus- Domáci člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
Lucas likes this post
Strana 81 z 83 • 1 ... 42 ... 80, 81, 82, 83