Mám problém so sass a jeho premenými
Mám problém so sass a jeho premenými
Mám problém so sass a jeho premenými, ktoré mi žial nefungujú, sass mi neustále hlasi undefined variable.
Sedím tu už tri dni, listujem web, mnohí majú podobné problémy so sass variables, nuž nenašiel som riesšenie.
Mohol by si mi nejako poradiť´? Preposielam odkaz, winrar súbor s mojim projektom.
https://ulozto.sk/file/oYXyJjRuEToe/popristudiu-rar#!ZJL3ZwR2ZmSvLJSvMQOwZQZjZzRmZJIiIRIeE3SaK1yjHGWvZD==
Reputácia : 16
Dátum registrácie : 21.05.2023
Vek : 45
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 - Paranoidná schizofrénia; F51.8 - Insomnia
Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1
Re: Mám problém so sass a jeho premenými
janka,janka- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 8
Dátum registrácie : 07.04.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Medotrygin, Stilnox +AP
dusan_fajnor.personal likes this post
rebelVrana napísal:Mám problém so sass a jeho premenými, ktoré mi žial nefungujú, sass mi neustále hlasi undefined variable.
Ahoj,
Súbor _generals.scss v rámci priečinka Partials nemá o premennej $fourth-purple-color-d-10 vedomosť, lebo je ona zadefinovaná v inom súbore, a síce v _colors.scss. Je potrebné preto vždy premenné, ktoré sú inde definované a inde použité, importovať odtiaľ, kde sú definované, tam, kde sú použité. Konkrétne to znamená v tomto prípade dať na začiatok súboru _generals.scss riadok:
- kód:
@import "colors";
Potom Ti to už pôjde skompilovať.
Držím palce.
S pozdravom
matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
dusan_fajnor.personal likes this post
Som rád, že som súčasťou sociálnej komunity na webe. Včera som si podal žiadosť o radu. A nedala sa dlho čakať. Jeden forumak mi tak poradil a program vo vs.code už fakčí.
A pritom stačilo iba porozumieť premenným, kam ich importovať. Dole viď obrázok, uvádzam príklad, ako rozmiestniť premenené, aby fungovali.
Sedel som tu tri dni, prehľadával web, nuž som sa len dozvedel, že viacerí, tí mierne pokročilý, mali rovnaký problém. Preto som si do budúcnosti, ak by som program dlhšiu dobu nepoužíval, spísal návod naň.
Ďakujem milí forumák, ďakujem ti Matej.
https://dusanfajnor.blog.pravda.sk/2023/07/01/vs-code-partials-a-variables/
Reputácia : 16
Dátum registrácie : 21.05.2023
Vek : 45
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 - Paranoidná schizofrénia; F51.8 - Insomnia
Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1
Matej likes this post
» Problém s doktorom
» Problém s muchami
» Problém so zobrazením fóra pod IE
» Problém s osobnými správami