Ako sa dnes máš? 16
Strana 61 z 84 • 1 ... 32 ... 60, 61, 62 ... 72 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 16
tak po čase napíšem aj ja par riadkov. Mám sa viac-menej pracovne. Upratujem, varím a začali mi aj práce v záhrade. Mám už všetko vysiate a okrem petržlenu aj zídené. Tiež je takmer všetko zasadené a dnes som začala prvýkrát okopávať prvé políčka. Pestujeme si všetku zeleninu. Okopala som len dve políčka, lebo ma pobolievajú kolená. Na to mi dcéra dala vedieť, že zajtra alebo pozajtra sa chystajú k nám. Vlastne nie úplne k nám, lebo už spávajú a občas sa zdržujú už v novom dome. Napriek tomu deti sú najradšej u nás a u nás aj obedujú a niekedy večerajú. Takže popri tom, keď sú tu v záhrade nič nespravím. Buď bavím deti alebo varím. Tešíme sa však na nich. Robota počká...
Psychicky som na tom celkom dobre. Ako som spomínala psychiatričke, že chcem znížiť tých 10mg Aripiprazolu , čo denne užívam, tak už mesiac beriem jeden deň celú a druhý deň pol tabletky. Teda za dva dni 15 mg. Obávala som sa či mi to nenaruší spánok, no zatiaľ nie. Jediný problém, čo mám sú úzkosti, ale tie som mala už aj pred znižovaním. V júni mám kontrolu u psychiatričky a chcem ju požiadať o odporučenie k psychologičke. Rada by som na tých úzkostiach popracovala. Kedysi som chodila k jednej s tým, že by som rada šla niekam pracovať popri ID a sedenia ukončila s tým, že mi zamestnanie neodporúča. Avšak riešili sme vtedy aj iné veci. Nakoniec mi povedala, že sa chce viac zameriavať na pacientky, ktoré sa psychicky pripravujú na pôrod a ukončila to so mnou. Teraz by som chcela chodiť k inej, o ktorej mám dobré referencie, len ešte neviem či ma vezme do starostlivosti. Uvidím.
Tiež by som rada popracovala na vlastnej kondícii. Starnem a som menej ohybná. Chcelo by to začať s pravidelným cvičením. Dúfam, že neostanem len pri túžbe.... So strojopisom som zatiaľ pokročila len mierne, napredujem pomaly.
Tento týždeň mám na pláne ešte kaderníčku. Už sa s takto dlhými vlasmi necítim dobre. Nemám v nich žiaden strih.
Na stretávku do Bojníc veľmi pravdepodobne nepôjdem. Ako som spomínala mám tam veľa prestupov a z mojich skúsenosti s meškaním vlakov by to nemuselo dopadnúť dobre.
Majte sa čo najlepšie!
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
Juraj, Mous, Catherin4 and motylek like this post
Patty_Pillow- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 477
Reputácia : 50
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
regina, Juraj, Mous, Catherin4, motylek, Blacksheep19 and janka,janka like this post
Držte sa všetci, prajem čo najviac pohody ....
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Juraj, Patty_Pillow and janka,janka like this post
tak no, že reku napišem....čitala som posledné príspevky...a tiez musim priznat, že sa necitim až tak dobre....ako keby som upadala do malej (možno velkej ) depky....neviem, teda ako daleko to dojde...nevyšlo mi niečo...a odvšadial počuvam, že mam byt viac ambicioznejšia....tak no, pozrela som si nejake inzeraty uz....ako nechcem inu prácu....ale potrebujem vyšši prijem a aj ked mi šef až toho mesiaca zvyšil prijem...je to na dve veci a to na figu a na figu....a zase raz pozeram svadobne videa a kukam na ludi aky su štastny ako sa tešia...atd.....no a vysledok upadam, ešte do vedšej beznadeje...ale aby ste chapali to je tak na pozadi toho všetkého..teda ta depka.....myslim, a viem že svet sa nezruti ked mi niečo nevyšlo...ale moj svet sa pomaly, ale isto ruca...ten vnutorny...a to ja sa považujem za flegmatičku....takmer vo všetkom....a vidite...rucam sa....proste nie, že by som bola rada kolko veci mi vyslo...ci uz tento mesiac, tento rok atd....nie mna škrie to čo nevyšlo...proste taka som....jo, odporučam vypísať sa .....mne to dosť pomáha....a aj ked neriešim prácu - ktoru mám, a aj ked neriešim vztah - ktorý mám, ale v podstate riešim všetko naraz......som v bludnom kruhu....a na dnes a na teraz končim s pisanim....
Prajem pekny víkend....
- Počet príspevkov : 640
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
dzuli08 and janka,janka like this post
Patty_Pillow- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 477
Reputácia : 50
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
janka,janka likes this post
Catherin4- V.I.P.
- Počet príspevkov : 599
Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
Mous, motylek and animusmeus like this post
K té lenivosti jsem našla tohle:
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 832
Reputácia : 68
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Mous and janka,janka like this post
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1331
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
dostal som chuť Vás pozdraviť. Ako sledujem fórum, neozýva sa Matej, snáď je všetko v poriadku. Ja som smutný, lebo som opäť pribral dve kilá. Budem musieť dačo robiť s tým. Zachytil som tu príspevky o medveďoch-údajne môžu prekvapiť na Poľane. Tu u nás po zime tiež jeden napadol dákeho bežca.
Snažím sa držať v kondícií. Darí sa mi tieto dni písať tie články, len ma naštvalo, že som dostal pokutu. Mal som menší stret s jednou vodičkou-vyberajú aj za ťuknutie a oškretie laku chlpatí.
Dnes tu priamočiaro, husto a kolmo na zem prší. Ešte že prší, snáď aj starosti niekam zmiznú preč.
@Janka,Janka teší ma, že si tu opäť, síce vtedy dávno som sem ešte nechodil.
Minule som bol k tomu videu a doktorke primarke trochu tvrdý.
Kamoš sa má celkom dobre, kamoška až tak nie.
Zdraví Vás Pajdo. Hádam som vás príliš neunudil🫣
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
rasto, dzuli08, kimi2028, Juraj, Patty_Pillow, Catherin4, motylek and janka,janka like this post
Michal11555- Nový člen
- Počet príspevkov : 6
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 15.05.2023
janka,janka- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 8
Dátum registrácie : 07.04.2023
Zdravotný stav
Diagnóza: