Ako sa dnes máš? 16
Strana 46 z 84 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 65 ... 84
Re: Ako sa dnes máš? 16
Inak sa mam uz o malicko lepsie ako vcera. Nevyspal som sa sice dobre, ale nalada sa cez den polepsila. Zajtra pojdem na dalsiu kontrolu k svojej Dr. , uz su to cca 2 tyzdne od toho manickeho ataku. Velmi si prajem, aby mi aspon Rispen upravila tak ako som ho bral pred tym, lebo takto citim ze mi to pomaly zapina v hlave, a citim sa spomaleno. Dufam ze to nebude dlho trvat a vratim sa do svojho "standardu", ba co viac este by som chcel popracovat na tom, ak by sa mi dalo, ze by som si vedel udrzat dobru naladu a pozitivne nastavene myslenie, poradite niekto, ako na to? :-) ... mam s tym problem, a potom som v takom kolisavom stave neustale, mozno to chce este viac casu, ak som kratko zalieceny.
Pekny den este vsetkym.
animusmeus- Domáci člen
- Počet príspevkov : 84
Reputácia : 5
Dátum registrácie : 31.03.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Reagila, Lithium, Rispen, Trittico, Akineton, Frontin
Jaro123444 and janka,janka like this post
janka,janka napísal:
ved áno, ja zas len podla seba, ze tiez som ho vela brala, bol moja zachrana, ja som to uz prehanala, ale pomahal mi, teraz mi uz neucinkuje,to som nechapala, uplne mi neurol prestal ucinkovat ako bol dobry, teraz aj styri roky nic, nic, ale to je asi ze beriem medotrigin, ja som si nejak vsugerovala ze je to liek taky len na chvilu, nie na denne uzivanie, ked som vysadzala invegu tak som ho brala denne aj osem a nie najslabsich. ale viem, ze predtym ked ucinkoval, tak sa mi ulavilo vzdy.
S Neurolem je právě potíž, že časem účinkuje míň a člověk má tendenci si ho navyšovat, až to přežene. Na mě ale působí celá ta léta pořád stejně, nechápu....
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 832
Reputácia : 68
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Jaro123444, animusmeus and janka,janka like this post
Patty_Pillow- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 477
Reputácia : 50
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
Všimol som si, že niektorí tu beriete liek Prothazin. Pozrel som čo je to a píše sa na nevoľnosť a zvracanie a že plnil aj funkciu antipsychotika a mne tak momentálne je zle. Máte ho predpísaný kvôli nevoľnosti? myslíte, že by mi pomohol? a ešte, že či je návykový
Ďakujem Vám vopred za rady, majte sa pekne
Jaro123444- V.I.P.
- Počet príspevkov : 502
Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23
Zdravotný stav
Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
Jaro123444 likes this post
fuhino- Domáci člen
- Počet príspevkov : 31
Reputácia : 6
Dátum registrácie : 24.08.2018
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: (Olanzapin) Olpinat 10mg 0-0-2, (Escitalopram) Elicea 10mg 1-0-0.
Prajem vam pekny piatok
janka,janka- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 8
Dátum registrácie : 07.04.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Medotrygin, Stilnox +AP
motylek napísal:janka,janka napísal:
ved áno, ja zas len podla seba, ze tiez som ho vela brala, bol moja zachrana, ja som to uz prehanala, ale pomahal mi, teraz mi uz neucinkuje,to som nechapala, uplne mi neurol prestal ucinkovat ako bol dobry, teraz aj styri roky nic, nic, ale to je asi ze beriem medotrigin, ja som si nejak vsugerovala ze je to liek taky len na chvilu, nie na denne uzivanie, ked som vysadzala invegu tak som ho brala denne aj osem a nie najslabsich. ale viem, ze predtym ked ucinkoval, tak sa mi ulavilo vzdy.
S Neurolem je právě potíž, že časem účinkuje míň a člověk má tendenci si ho navyšovat, až to přežene. Na mě ale působí celá ta léta pořád stejně, nechápu....
To je dobre, ze pomaha. Lieky by nam mali pomahat.
Ale teda myslim na svoju pecienku, pri liekoch, teraz je na jar pupava, pampeliška mozme žuvat tie stonky horké, to je na pecienku zdrave., ved aj taky čaj predavaju ze s pampeliškou na pecienku.
janka,janka- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 8
Dátum registrácie : 07.04.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Medotrygin, Stilnox +AP
motylek likes this post
Zdravotný stav
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 832
Reputácia : 68
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Jaro123444 and janka,janka like this post
Zdravotný stav
Prothazin je na celkove upokojenie, spomalenie mysle a teda aj na spanie. Davali nám ho aj v nemocnici pri rizikovom tehotenstve, aby "sme si nerobili starosti". Teraz ho mam predpísaný na spanie 2 tabl. na noc alebo keď idú na mňa znepokojujúce myšlienky tak si dám aj jednu napr. ráno alebo nadránom ked sa zobudim a v hlave mi to točí a chcem ešte pospať tak si dám jednu tabletku. Dve by boli nadránom už moc, to by sa mi zle vstávalo a púšťalo do činností. Také sú moje skúsenosti s Prothazinom.
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 673
Reputácia : 298
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
motylek and Blacksheep19 like this post
Strana 46 z 84 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47 ... 65 ... 84