Aký ste mali rok 2022?
Aký ste mali rok 2022?
Aký ste mali rok 2022?
Každoročne sa stretávame na konci aktuálneho roka v téme typu "Aký ste mali rok ...". A tak v tejto tradícii pokračujeme aj teraz a čaká nás tu teda výzva ohodnotiť naše osudy počas uplynulého roka 2022.
Aký ste mali, priatelia, svoj rok 2022? Aké ste mali úspechy, v čom ste sa posunuli, v čom naopak stagnovali, prípadne v čom sa Vám nedarilo? Čo ste všeličo zažili, okúsili? Ako by ste zhodnotili aj vývoj svojho duševna počas roka, prípadne celkovo zdravia? Nezabudnite oznámkovať vec aj v priloženej anonymnej ankete. Workman
Dávate si na nový rok aj nejaké predsavzatia? Ak áno, aké? Čo plánujete v novom roku?
Teším sa na Vaše príspevky. Som samé ucho
Všetko dobré.
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
tyx81 likes this post
Re: Aký ste mali rok 2022?
Jediná vec je taká, že nedarí sa mi veľmi byť aktívnym. V roku 2022 som pôsobil skutočne pasívnym dojmom, ale to nie je nič nové u mňa. Aj preto si dávam známku za rok 2022 dvojku.
Predsavzatie je len jedno, aby mi vydržalo zdravie naďalej. Podarilo sa mi zaviesť denný režim do praxe...
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2281
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
tyx81 likes this post
tyx81- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 287
Reputácia : 30
Dátum registrácie : 30.01.2019
Zdravotný stav
Diagnóza: falošný schizofrenik,z presvedčenia- asi fakt chory
Súčasná medikácia: Aripiprazol , Fevarin
Do nového roka by som si prial to zdravie. Ideálne by bolo, keby som výkonnejší športovo-určite chcem zaradiť bicykel a občas túru. Plávanie uvidím. V roku 2023 by som si prial pokračovať v písaní románu a poviedok. Teraz sa mi podarilo zohnať si čosi na privyrobenie- texty pre jeden zdravotnícky portál. Na tom by som teda chcel robiť a vydržať. Okrem toho som si dal inzerát na korektúry textov- z toho tiež budú možno dáke drobné.Ešte sa ponúka jedna práca-korektúry diplomoviek alebo čosi podobné. Popri inv.dôchodku vyžijem.
Podarilo sa mi znížiť významne fajčenie. Stretol som sa s pár kamošmi. V týchto dvoch trendom by som chcel pokračovať.
Nesmiem zabudnúť na práce okolo domu-čosi som betónoval, no a varím 2x týždenne, upratujem.
Aj u mňa je to také-pokračovať v boji. Nie vždy sa mi chce no proste sa to aj musí. To som sa možno sám naučil. do Nového roku Vám prajem všetko dobré a veľa radosti z každého dňa.
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
kimi2028, vrana and Saladin like this post
» Aký ste mali rok 2015?
» Aký ste mali rok 2023
» Aký ste mali rok 2010?
» Aký ste mali rok 2011?