Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 15

Strana 77 z 84 Previous  1 ... 40 ... 76, 77, 78 ... 80 ... 84  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 15 - Stránka 77 Empty Re: Ako sa dnes máš? 15

Odoslať  Abditus Ut 31 január 2023 - 12:35

Ahojte. Posledné dni zažívam ťažký útlm doma aj v práci čo je dosť viditeľné. Ráno pri káve presedim aj dve hodiny kým sa niečo odhodlam urobiť aj ktomu sa musím premáhať. Určite to bude aj tým počasím a nedostatkom slnka, že by som najradšej zostal zavretý vo zvukotesnej miestnosti. V práci som v kolektíve odpísaný. Už sa to nikdy nezmení. Me časté zmeny správania už sú známe. Snažím sa ísť svojou cestou, a s nikým nesdielat svoje pocity. Iba moja priateľka mi je oporou, ani tá to nemá ľahké. Teším sa na ďalšie posedenie u psychiatričky, no ani neviem čo jej poviem. Možno požiadam o navýšenie dávky, nech je moja myseľ ešte viac umrtvená. Teším sa na jar, a na moje prebudenie, len aby som to neprespal.
Abditus
Abditus
Domáci člen
Domáci člen

Počet príspevkov : 42
Reputácia Reputácia : 24
Dátum registrácie : 22.06.2022

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Tianeptin

Sweetheart and Jaro123444 like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  Catherin4 Ut 31 január 2023 - 13:28

Ahojte moji mili, tak ja sa uzdravujem. Uz nejaky cas sa citim dobre a aj v praci to zvladam. Zasluhu na tom maju aj moje kolegyne, co ma velmi dobre prijali naspat. Mam stale vacsiu chut aj vo svojom volnom case nieco robit, aj ked este to nie je ako u zdraveho cloveka. Ked pride jar, dufam, ze to bude este lepsie. Uz za mesiac idem na liecenie na 5 tyzdnov tak som tam zvedava.
Catherin4
Catherin4
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 599
Reputácia Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Bydlisko Bydlisko : Nemecko, pôvodne západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon

regina, dzuli08, kimi2028, Sweetheart, Mous, Abditus, Jaro123444 and motylek like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Odoslať  Jaro123444 St 1 február 2023 - 14:52

Ahojte kamaráti, kamarátky
Potreboval by som sa poradiť o ID. Túto diagnózu mám asi 3-4 mesiace. Žiaľ to nezvládam a nedarí sa mi podľa predstáv, školu som musel prerušiť ale od pondelka by som zas mal ísť do nej, no neviem čo tam budem robiť. Mám z toho obrovský strach už teraz. Nespal som teraz v noci už za to. Cítim sa dosť zle, pociťujem v sebe taký stres strašný alebo cítim hrozný nepokoj a úzkosť, že to je na nevydržanie. Do nemocnice moc nechcem ísť, možno ma budete odsudzovať ale ja mám veľký problém sa adaptovať niekde od malička a neviem vôbec zaspať inde ako doma, tak aj preto. Nie som nič poriadne schopný. A chcel som sa Vás opýtať tí čo máte ID na čom hlavne záleží. Či na tom či som bol v nemocnici alebo či posudku psychiatričky, psychologičky alebo od dokumentácie, ktorú má. Doma to dokonca moc nechápu a neviem ako im vysvetliť, že sa cítim zle
Jaro123444
Jaro123444
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 502
Reputácia Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 St 1 február 2023 - 15:00

Hlavne od posudku psychiatričky, psychologičky, ale aj hospitalizácia zaváži... Tiež vraj sa hodnotí aj spolupráca pacienta pri liečbe...
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2281
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Jaro123444 St 1 február 2023 - 15:30

Ďakujem Kimi, liečbu dodržiavam. Sám som sa pýtal doktorky aj na terapeutku. Rozmýšľal som nad stacionárom aj. So psychologičkou sa vraj o mne dosť bavili, ale neviem o čom. Bol som u nej len na testy a výsledky neviem ešte. Problém je ten, že ja viem u doktorky byť celkom v pohode ale doma sa nejak trápim
Jaro123444
Jaro123444
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 502
Reputácia Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Catherin4 St 1 február 2023 - 18:33

Jaro mal by si ist radsej do nemocnice, tu co som ti spominala. Raz to prezijes. Mozno ti nastavia spravnu liecbu a sa ti polepsi, nebudes uz rozmyslat nad invalidnym.
Catherin4
Catherin4
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 599
Reputácia Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Bydlisko Bydlisko : Nemecko, pôvodne západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon

Jaro123444 and motylek like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Odoslať  motylek Št 2 február 2023 - 9:15

Já si všechno, co potřebuju vyřídit, ať už u psychiatričky nebo jinde, zapisuju na papír nebo do diáře. Kdybych to dělala jako  @Jaro123444 nebo  @Sweetheart zpaměti, tak půlku věcí, co potřebuju zařídit, nezařídím a takhle bych asi nemohla fungovat, protože občas mám toho zařizování hodně.
Kluci, zbytečně si komplikujete životy. Ale vy si to asi můžete dovolit, když máte na starost jen sami sebe a ne celou rodinu. Smile
motylek
motylek
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 832
Reputácia Reputácia : 68
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Bydlisko Bydlisko : Praha

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg

Catherin4 likes this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Št 2 február 2023 - 10:10

Ahoj @motylek, ja nemám nič na starosť. Som len za pekného a ani nič nemusím robiť... To zneužívam...
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Št 2 február 2023 - 10:13

Ahojte kamaráti, mám sa celkom dobre. Nič nerobím doma, som len za notebookom. Inak otvorili nám minulý týždeň konečne stacionár. Tak zvažujem, či by som sa tam raz za čas neukázal... Musím ísť za svojím psychiatrom... Neviem, že kedy sa dostanem ku nemu...
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

Mous likes this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  motylek Št 2 február 2023 - 10:22

@kimi2028 A myslíš si, že je to zneužívání? Kdyby ti bylo dobře, tak si myslím, že bys nevydržel dlouhodobě doma a chtěl bys do práce, už jen proto, abys byl mezi lidmi.
Ale pro schizofreniky je fakt lepší být doma, pokud můžou. Jsou tak míň ve stresu a to se pozitivně odráží na jejich zdravotním stavu, nejsou tak často hospitalizovaní atd.
motylek
motylek
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 832
Reputácia Reputácia : 68
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Bydlisko Bydlisko : Praha

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg

Mous and Catherin4 like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Strana 77 z 84 Previous  1 ... 40 ... 76, 77, 78 ... 80 ... 84  Next

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: