Úvaha o snovom speve
Strana 1 z 2 • 1, 2
Úvaha o snovom speve
Už som sa venoval kadečomu.z kadečoho už neostalo skoro nič.časy dospievania zmizli.zrkadlo sa ma pýta-potrebuješ ma ešte vôbec?
Ranili ma vtieravé myšlienky.ostal som farboslepý a naháňam stratené dni,keď mi ešte myseľ nebojovala s chmárami.a zatáčam kolesom šťastia dúfajúc.veriac,že ten aspoň malý zmysel žitia v niečom nájdem.
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Juraj likes this post
Re: Úvaha o snovom speve
A nenávidíš ženy??Vladimir napísal:osamelých mužov vraj pribúda.tých mladých.muži,ktorí nenávidia ženy...muži, ktorí nenávidia ženy... a tak stále dokola.krehké stvorenia-čert ich vzal.
Apropo, pre každého muža je najbolestivejšie, ak ho žena odmietne. Dáva mu tým na javo, že nepovažuje jeho gény za atraktívne. Preto má väčšina mužov strach z oslovenia neznámej ženy..
Muž prežíva nepredstaviteľné psychické utrpenie, pokiaľ ho odmietajú všetky ženy (nevie si nájsť partnerku). V preklade to znamená, že jeho gény nie sú hodné reprodukcie. A to bolí.. strašne.
Samozrejme tým svet nekončí a na rozdiel od primátov a iných zvierat je človek kreatívne stvorenie a muž môže (pre)žiť kvalitný a hodnotný život - dokonca spokojnejší ako iný muž s manželkou a 3 deťmi..
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Odmietnutie je nepríjemné aj pre ženu.keď sa to ale deje často,možno len hľadá človek ideál
Mous- V.I.P. Silver
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Saladin likes this post
Áno, ženy sú dobývané a je to tak (evolučne) nastavené. Takže to tak IMHO má byť a je lepšie sa s tým zmieriť.
Áno, ženy sú hodne vyberavé a je to tak (evolučne) nastavené (viď. môj prech. príspevok). Takže to tak IMHO má byť a je lepšie sa s tým zmieriť (asi sa opakujem )..
Áno, internetové zoznamky veľmi deformovali vzťahy. Ženy sú viac vyberavé. Samozrejme to poprú a napíšu ti, že hľadajú "len" takého a onakého a že im stačí to a hento. Ale mňa naučil život jedno - venovať pozornosť viac tomu, čo v skutočnosti človek robí a menej tomu, čo hovorí..
Áno, zvyšuje sa počet osamelých ľudí (ženy aj muži).
Tiež súhlasím s tým, že vzťahy sú príliš komplikované.
A áno, nájsť si spriaznenú dušu je rokmi viac a viac zložitejšie - je to dané mnohými faktormi, ale aj tým, že si čím ďalej starší. Ono žiť sám so sebou prináša aj benefity, že.. napr. sa nemusíš prispôsobovať, žiadne kompromisy, žiadne hádky a konflikty (to nie je zrovna príjemná súčasť vzťahu). Proste si pánom svojho času - je to teda lákavé. Ale nič nie je zadarmo..
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Juraj, vrana and Mous like this post
Poznám niekoľko žien, ktoré toľko vyberali, až skončili samé. A to býva pre ženu po 40-tke extrémne bolestivá záležitosť. Každá z nich začala obviňovať mužov, klasika . Píše sa veľa o tom, že nie sú (kvalitní) muži. Lenže (don't shoot the messenger) problém je na ich strane - viď. môj predchádzajúci príspevok, kde píšem, že muži ženy dobývajú a ženy si z nich vyberajú (nie nadarmo muž žiada o ruku ženu a ona rozhoduje o tom, či si ho vezme alebo nie - a stalo sa x-krát, že odmietla - a to je trapas, že).Vladimir napísal:Odmietnutie je nepríjemné aj pre ženu.keď sa to ale deje často,možno len hľadá človek ideál
Takže je to vo výsledku taká symetria. Muž dosť trpí, ak ho odmietne žena. Žena je teda v pohode.. Ale neskôr sa karta obráti. A nezadaná žena (po cca 40-tke) trpí rádovo viac ako nezadaný muž. Je to tak (evolučne) nastavené a je to teda IMHO správne..
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Mous likes this post
Ženy už po 30.ke sú často na tom zle.len si to nechcú pripustiť.keď sú samé,hľadajúce tých dokonalcov,často sa obracajú naplno bohu alebo ezoterike,často sa s nimi nedá.nevedia vyhodnotiť normálne svet a človeka,majú pomýlené akoby nechápajúce srdce.zo skúseností viem,že čím som bol starší,tým bolo nadväzovanie vzťahov a hlavne pochopenie dosť horšie,vzájomné.ako priamka so stredom či baseballová pálka na streetballe.problémom je hlavne,že tí dotyční nemajú toľko priestoru a času,a preto aj chuti spoznávať sa.
Ako píšeš,samota má čosi do seba,no je to proces,ktorý človek musí uniesť.vyplniť si čas.najťažšia je chýbajúca emočná opora asi.no kto veľmi trpí,nech si zoženie psíka.to je moja rada.konflikty majú iný charakter.
To,že sme tu poväčšine bez partnera teda nemusí súvisieť len s chorobou,ale vôbec nastavením sveta.to je taká bodka sedembodková za touto mojou úvahou.díky za pripojenie do debaty a náhľady:)
Mous- V.I.P. Silver
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Saladin likes this post
Psa nemám, ale každý týždeň chodím pravideľne dobíjať oxytocín. Je to síce jorkšírsky teriér, ktorý predstiera, že je pes a ešte k tomu je "dôchodca", ale mám ho rád . Vôbec ma neohovára, neustále sa na mňa teší (kupujem si ho párkami a pamlskami ). Keď prídem, musím ho hladkať za ušami, inak mi nedá pokoj - položí labku na moju nohu a pozerá na mňa, kým neustúpim a nezačnem sa mu venovať.Vladimir napísal:mám psa a to je dobrý spoločník.môžem mu rozprávať a on ticjo počúva(alebo nepočúva).je zaujímavé,že čím ho mám dlhšie,tým je to puto stabilnejšie.teda...ako to môže byť medzi človekom a psom.vynahradí určitý kontakt a sála teplo-je to živý tvor.samozrejme je to iný vzťah ako s človekom,no človek ozaj nie je sám a to je dobre.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
dzuli08 and Mous like this post
dzuli08- V.I.P.
- Počet príspevkov : 566
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej and Juraj like this post
život je dráma.vzťahy tiež.vonku jeseň.zafúka silný vietor,stromy mu odolávajú.potom chvíľu ticho no to čakanie na ďalší poryv vetra nemá koniec.asi podobne som roky žil.teraz práve nefučí,aj mi zhrubla kôra i kmeň.už tak často nefúka,skoro vôbec.Julka -milé,že klopíš oči.tiež som skôr taký.snívania ubúda,ostáva opadaná omietka a v rohoch izieb prach.keď zostanem sám ako prst,bude to asi zlé
Mous- V.I.P. Silver
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Juraj likes this post
Saladin napísal:Netuším, čo prežívajú ženy ..
Áno, internetové zoznamky veľmi deformovali vzťahy. Ženy sú viac vyberavé. Samozrejme to poprú a napíšu ti, že hľadajú "len" takého a onakého a že im stačí to a hento. Ale mňa naučil život jedno - venovať pozornosť viac tomu, čo v skutočnosti človek robí a menej tomu, čo hovorí..
Co sa tyka zoznamiek, tam je pokrivena cela realita. Alfa samicu tam dostanu vyvoleni (raz sa mi podarilo pred 10 rokmi, ale bolo to cele utrpenie) Beta samice, ktore by v realite boli radi, ak by o ne prejavil zaujem beta samec si vyberaju z pomedzi chlapov, co su o kategoriu vyssie v "rebricku ..." Preto sa moze cloveku zdat, ze tam o neho nikto nema zaujem, preotze pokial nevypadas trochu lepsie, myslim fyzicky, tak na rovnaku ligu tam zabudni.
Dosledok tohto celeho je, ze aj menej pekne zeny, tam maju hrozne vela zaujemcov, pretoze nadrzanych zufalcov je vela, tym padom to tym zenam stupne do hlavy a mozu si zacat vyberat z pomedzi takych, aki by v realite o ne ani nezakopli. Vacsinou to ale konci tak, ze ich nejaky bazmek pretiahne a odkopne..a tak to ide dokola.. Nic s tym nenarobis. Na zoznamke treba vytrvalost a nerobit si z toho hlavnu, kedze je to tam cele fake realita. Stavat na tom sebavedomie je uplne mimo.
relouth- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 262
Reputácia : 57
Dátum registrácie : 10.01.2020
Zdravotný stav
Diagnóza: progressive
Súčasná medikácia:
Juraj, Mous and Saladin like this post
Zdravotný stav