Novinky na fóre
Strana 2 z 2 • 1, 2
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1325
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Saladin and Lucas like this post
Saladin- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 685
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Lucas likes this post
Re: Novinky na fóre
EnaXnaY napísal:Pod zrušení notifikácií, mi ukázalo počet -2
Ahoj. Mrzí ma to, ale, žiaľ, nie som autorom týchto lajkových notifikácií - sú implementované zo strany Forumotion.com. Vidím však v databáze, že máš vymazané aj všetky "objímacie" a "ľútostivé" notifikácie, je tak? V ich prípade Ti ukazuje správne prázdny stav? Len tieto viem ja, žiaľ, ovplyvniť, lebo tieto som kódoval ja.
Skúsim sa obrátiť na fórum adminov týchto fór, ako je to naše, že čo s tým urobia. Pozrel som teraz pred chvíľou len zbežne cez vyhľadávanie tém, že či už nejaký admin o tomto probléme nepísal, a takto narýchlo som k tomu zodpovedajúcu tému nenašiel. Dám vedieť, keď sa dozviem niečo nové.
Každopádne, ďakujem za upozornenie.
Prajem Ti pekný deň.
matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5072
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Matej likes this post
Takže suppa, si šikula..
_____
Apropos, všimol som si na sebe, že už nemám takú potrebu používať emotikony.. Zaujímavé - zrejme som obrúsil trošičku môj perfekcionizmus.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej likes this post
Treba stále zoomovať
Nechcelo by sa ti na tom popracovať?
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Matej likes this post
Už niekoľko mesiacov mi behala po rozume myšlienka, že by sa tu možno vedelo uplatniť popri lajkovaciemu, objímaciemu a ľútostivému tlačidlu aj tlačidlo vyjadrujúce poďakovanie. Ako Vás každý deň čítam, vnímam, že veľakrát niekto niečo povie vcelku adresne niekomu inému, čo mu nejako pomôže. Aj ja sám som mal takto potrebu za nejaký konkrétny príspevok, resp. za jeho obsah, poďakovať, lebo ma to nejako špeciálnejšie oslovilo, alebo mi to skrátka pomohlo v nejakom kontexte. A tak okrem obvyklého lajku by som vtedy rád mal možnosť aj "tlačidlovo" autorovi poďakovať.
Dnes poobede som teda takéto tlačidlo dokončil:
Funguje aj na desktopovom zobrazení, aj na mobilovej verzii fóra. Prezývky ďakujúcich užívateľov sa vypisujú rovnakým spôsobom, ako tomu bolo doteraz v prípade objatí. Funkčné sú v tejto chvíli aj notifikácie o zaslatí poďakovania... tradične to srdiečko vpravo hore na čiernej lište. "Objímacie, ľútostivé a ďakujúce notifikácie" sú teda v spoločnom zozname, kde sa s nimi dá interagovať (mazať, či prekliknúť sa na príspevok, ktorého sa notifikácia týka). Zostali naďalej zoradené podľa dátumu a času... od najnovších smerom dolu k starším.
Ak by ste narazili v nasledujúce obdobie na nejakú chybu či nefunkčnosť, spojenú s týmto tlačidlom, dajte, prosím, vedieť. Pretestoval som to síce krížom-krážom, ale aj tak mi mohol "nejaký scenár" uniknúť. Ak Vám momentálne tlačidlo/tlačidlá nefungujú (napr. sa nezobrazuje výpis prezývok, alebo samotné tlačidlá nereagujú, a to aj tie, ktoré doteraz fungovali), tak je potrebné z Vašej strany vymazať z prehliadača vyrovnávaciu pamäť cache. Resp. stačí len vyrovnávaciu pamäť Schizofóra... Ak by niekto potreboval s týmto vymazaním pomoc, spíšem nejaký mininávod.
Tak nech nám tlačidlo dobre slúži. Prajem Vám všetko dobré, kamaráti!
matej
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Mous, Saladin and Lucas like this post
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Saladin napísal:Mne to v prehliadači vypisuje informáciu "Toto tlačidlo je ešte v štádiu prípravy." Skúšal som to refreshnúť. Používam Chrome na Linuxe. Ostatné tlačítka fungujú.
Ahoj.
Skús teraz. Využil som pridanie čísla verzie do URL js-súborov, takže by mal každého prehliadač automaticky k nim pristúpiť ako k novým súborom a nenačítavať ich teda zo svojej cache. Malo by to teraz teda fungovať...
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Strana 2 z 2 • 1, 2
» Novinky v dzI/Ovom impériu ;)
» Časovanie vo fóre
» Reklamy na fóre
» Zmeny na fóre