Ako sa dnes máš? 18
Strana 21 z 83 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 52 ... 83
Re: Ako sa dnes máš? 18
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 833
Reputácia : 70
Dátum registrácie : 17.12.2022
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
Jaro123444 likes this post
Jaro123444- V.I.P.
- Počet príspevkov : 502
Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23
Zdravotný stav
Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)
motylek likes this post
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
, ja sa mám striedavo oblačno, raz si myslím že mi je dobre celkom a potom zas viem že to dobre neni. Snažím sa byť aktívny doma a robiť čo sa dá, ísť aspoň tam kam sa dá.
Dostal som na meniny od ujovej priateľky knihu s názvom Zo dna ku hviezdam, neviem či poznáte ale dnes som ju začal čítať a celkom príjemné čítanie na nakopnutie, ja sa tiež snažím vstať z popoľa momentálne a preto je tá kniha pre mňa náučná a celkom výstižná.
Celá rodina aj kamaráti vedia že to neni so mnou dobre a stále sa pýtajú ako sa mi darí a či je lepšie. Ťažko je to stále hovoriť že to neni najlepšie ale snažím sa robiť mále kroky vpred, dávnejšie som nebol schopný ani doktorke ísť sám, teraz zvládam aspoň chodiť sám niekde aj keď so strachom čo ak a samozrejme veľa situáciam sa ešte vyhýbam
Do septembra mám ešte nejaký čas, každopádne ak budem chcieť do školy musím asi skorej dať vedieť na štúdijné oddelenie. Bol by som rád keby čas zahojil rany a zdravie a mohol som sa vrátiť do školy aj keď spolužiakov starých už neuvidím, ale chýbajú mi veľmi aj zážitky s nimi, oni sú už Bakalári a čochvíľa inžinieri.
Bohužiaľ mne choroba prekazila plány do života veľké, nie tak tá psychická s ktorou som sa naučil žiť, beriem ju ako dar už a hovorím si že sú ľudia aj horšie na tom, ktorí väčšinu života trávia na psychiatrii a ja som rád že som mal šťastie, že ma choroba tak neobmedzovala a mohol som normálne žiť. Prišlo žiaľ niečo aspoň pre mňa horšie, nenápadnejšie ale ak doktori nevedia povedať čo to robí a ako to liečiť je to na nič.
Samozrejme týmto sa nechcem ľutovať, ani to nikdy robiť nebudem lebo ako som napísal sú ľudia aj horšie na tom a musia žiť.
Z knihy si momentálne snažím zobrať ponaučenia a čo najviac sa vžiť do nej, tak hádam aspoň niečo pomôže, Inak keď som bol malý som veľmi rád čítal, tak možno ešte začnem znova
Chcel som sa aj vyjadriť k stretávke aspoň tu keď nie pod príspevkom nižšie. A ja by som Vás určite rád uvidel všetkých a prehodil pár slov aj naživo, je mi jedno či by to bolo v Bojniciach alebo Turčianských Tepliciach, bol som aj tam aj tam a všade je pekne. Nebol by problém sa asi ani dostaviť, aktívne šoférujem a jazdím tak nemal by som problém prísť asi. Určite by bolo fajn spoznať Vás naživo
Tak sa držte a prajem Vám nech sa darí a bojujte.
Jaro123444- V.I.P.
- Počet príspevkov : 502
Reputácia : 12
Dátum registrácie : 03.11.2022
Vek : 23
Zdravotný stav
Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Mirzaten (30mg), Quentiapine accord (150mg), Solian (200mg), Sertralín Actavis (25mg)
regina, rasto, Juraj, Mous, Catherin4, motylek and Lucas like this post
Patty_Pillow- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 478
Reputácia : 51
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
rasto, Catherin4, Jaro123444, motylek and Lucas like this post
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1338
Reputácia : 173
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Pirat Jurk- Nový člen
- Počet príspevkov : 14
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 02.05.2024
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Pirat Jurk- Nový člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Pirat Jurk- Nový člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Pirat Jurk napísal:Mam par moznosti vazeny priatelia mili nepriatelia co by som urobil ako Kral Purpuru?asi do pirackeho denicka by som si napisal ze po bohu a satanovi a ich dobrych a zlych neostala ani biblia iba robotka t3000 siuzam na pamiatku mna krala purpuru alebo moznost A-dobry dam bohate kralostvo ale aj zlym dam bohate kralostvo a ja odidem s par kamosmi do purpuru kde stvorim kludne aj avataristov,haluz ale drzalo ma toto taketo mocenske bludy nabozenske dlho spetne niekedy sa mi vracaju a niekedy som len obycajny slovaci co si s kamosom da praska s travicky a je drogovozavisli clovek cakajuci na smrt.nuz aj take stavy vseliake mozu existovat.
Zaujímavé haluze
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Pirat Jurk- Nový člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Pirat Jurk napísal:...laskovo nech nas uzdravia a daju svaty pokoj a klud.
Nuž, podľa MŇA to funguje takto: Co si neuděláš, to nemáš
A to platí aj pre uzdravenie
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Strana 21 z 83 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 52 ... 83