Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

Ako sa dnes máš? 14

Strana 69 z 83 Previous  1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 76 ... 83  Next

Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Ako sa dnes máš? 14 - Stránka 69 Empty Re: Ako sa dnes máš? 14

Odoslať  Mous Št 6 október 2022 - 12:05

Ahojte,dobry obed.vratili sme sa zo psom z prechádzky. Nastalo Babie leto,čo cítiť aj vo vzduchu. Potôčik zurčí, lúka sa zelená, stromy ihrajú farbami a cesta ubieha. Občas začuť víriť vzduch hmyz, poletujúci, inokedy preletí kŕdeľ vtákov. Zdá sa, že lastovice už opustili tieto končiny. Na Ježibabej skale som ježibabu nestretol. Čertove vráta boli pootvorené, nenápadne asi čert chcel niekoho spriahnuť na zlé chodníčky. Vílin kríž nás privítal slnečným počasím. Toto miesto v prostriedku vedľajšej dediny sála zaujímavou atmosférou. Polia sú obrobené, ešte ich čaká orba.
Čítanie pokračuje,asi sem nebudem každý deň takto prispievať. V zásade žijem rutinu. Iba by som sa opakoval. Prechádzky, knihy, rojkovstvo voči technike, no občas dáky film. Napadá mi- do kina sa mi tiež nechce chodiť. Kedysi som chodil každý týždeň na filmový klub. No nie je s kým. A napadlo mi, že už by som asi ani nechcel ženskú. Niektoré vzťahy vyšli, iné pošli v zárodku, čo bolo konfliktné. Z tých konfliktov som vyšiel ako úplný blb. Niekedy sa mi zdá je problém práve oné jednoduché porozumenie a nechce sa mi v tom viac vŕtať. Catherin... mne už kamoši nechýbajú a na kurzy som nikdy nebol. Roky menia všetko.
Majte pekný babý deňSmile
Mous
Mous
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 937
Reputácia Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

kimi2028, Juraj and Catherin4 like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

• Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!

Odoslať  kimi2028 Št 6 október 2022 - 12:24

Catherin4 To áno myslím si, že je to OK, ale chcel by som to vylepšiť, ale neviem že ešte čím. Mám kamarátov, športujem, prechádzam sa, píšem šachové články na web pána veľmajstra, pozerám futbaly na magio go ako aj naživo športové podujatia...
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2282
Reputácia Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

Matej, Mous and Catherin4 like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Catherin4 Št 6 október 2022 - 12:28

Vladimir, aku krasnu prozu si napisal, hned mam lepsiu naladu ked to citam 🙂 aj by som sama mala ist do lesa ale pojdem zajtra a v nedelu. To su zase kurzy, zajtra bude hladanie a urcovanie byliniek, v nedelu hribov. Aj sa nieco naucim, tesim sa na to. Ja uz tiez niekedy prestavam hladat, ale chyba mi niekto. Ja mam stastie na sebcov, neviem preco. Momentalne nehladam, stale sa davam dokopy.
Catherin4
Catherin4
V.I.P.
V.I.P.

Počet príspevkov : 599
Reputácia Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Bydlisko Bydlisko : Nemecko, pôvodne západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon

Mous likes this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Tuto Št 6 október 2022 - 17:18

Ahojte kamarátky a kamarádi!
Tieto dni som akýsi domased, alebo tak asi. Rád vybehnem do supermarketu a v poslednej dobe je to asi všetko mimo domáceho prostredia. Už dávno som nebol v prírode na prechádzku, dokonca ani na sezónu húb sa mi nepodarilo ísť. Venujem sa prevažne "akožepovinnostiam", na ktoré mám dostatok času. Inak mám zadelené povinnosti v rámci domácnosti, ako primeraný poriadok v izbe, vysávanie, drobné práce po jedle, menšie nákupy. Riešim aj ďalšie aktivity v sebarozvoji, rozvíjania vedomia, jemne a s citom aj "veciam" tajomným. Cvičenie s činkami tiež zanedbávam, ale dúfam, že sa k tomu priblížim, aspoň za pár dní, či týždňov. Navečer zvyknem pozerať JoJ-kárske správy a na Markíze Farmu. V poslednej dobe sa mi rátajú aj reklamy, kde je obsah ladený aj príjemne a priam ladia s peknými pocitmi. Ohľadom ochorenia sa celkom držím, lieky beriem, na injekcie chodím. Celkovo choré pocity mám pomenej, dúfam, že aj do budúcna sa budú zdravie zlepšovať. Zamestnanie by som pravdepodobne dlhodobo nezvládal.

Majte sa pekne a nech vás každodenne niečo poteší. Tuto

V.I.P. Inventár
V.I.P. Inventár

Počet príspevkov : 4793
Reputácia Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Bydlisko Bydlisko : Západ Slovenska

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),

Matej, kimi2028, Katuska, Juraj, vrana and Mous like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Št 6 október 2022 - 18:42

Ahojte kamaráti, mám sa celkom dobre. Uvažoval som počas dňa o svojom životnom štýle, ale neprišiel som na nič užitočné. Mám radosť dnes zo seba. Podarilo sa mi napísať 7 šachových článkov pre rok 2023. Bol som aj vonku na prechádzke a idem pozrieť ešte nejaký ten futbal na magio go...
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

Matej, Juraj and Mous like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Catherin4 Št 6 október 2022 - 19:20

Kimi ty si mojim vzorom, tiez sa chcem dostat na tvoju uroven 🙂 mat konicky, kamaratov, šport to staci. Pisat odborne články nemusim 🙂
Catherin4
Catherin4
V.I.P.
V.I.P.

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Št 6 október 2022 - 19:25

Ďakujem Catherin4, potešila si ma. Neboj nič raz aj ty si nájdeš šport, ktorý bude ťa baviť, tiež aj kamarátov ako aj koníčky. Rád by som skúsil aj nové vecí. Len neviem, že aké...
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Mous Pi 7 október 2022 - 11:21

Ahojte kámkovia.dnes ako obvykle.je ale dosť slnečno a teplo.prechádzka bola fajn. Včera večer sme isli s otcom a psom do vedľajšej dediny. Dal som si po dlhej dobe pivo v krčme. Trochu mi vadí, že ma od obezity pobolievajú nohy. Nie je to veľmi sexy čo píšem:D a napadlo mi,že sa vás opýtam,akú osobnosť vám počas hospitalizácie určili. Mne napísali anankastickú a schizotypovú. Myslím si ale,že mám občas sklon k obsesiám. 
Čítal som čosi zaujímavé. Bol jeden egyptský boh,ktorý keď zavrel oči,nastala tma a keď ich otvoril,bolo všade svetlo.Tak pekný deň
Mous
Mous
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 937
Reputácia Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

Juraj and Catherin4 like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Catherin4 Pi 7 október 2022 - 13:24

Mne ziadnu osobnost neurcovali alebo mi to aspon nepovedali. Ale osobne si myslim ze som melanchonik so sklonom k paranojam. Mam problem verit ludom, kazdeho podozrievam. Hlavne tu v Nemecku, tu su sami fasisti. Treba si uvedomit, ze dnesni stari ludia tu su deti fastistov. Ked vymrie tato generacia bude lepsie, mladi to uz vidia uplne inak.
Catherin4
Catherin4
V.I.P.
V.I.P.

Zdravotný stav

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  kimi2028 Pi 7 október 2022 - 13:41

Ahojte kamaráti, dnes je mi opäť smutno. Ani neviem, prečo vydal som sa ku cintorínu a uvidel som vyveseného jedného spoluhráča z šachového klubu. Netušil som, že je až taký starý. Na 81 rokov nevyzeral. Nevadí, pospomínal som. Pozrel som sa potom doma na jednu našu vzájomnú partiu na jednom turnaji, čo sme hrali. Inak je to celkom fajn. Aj robím niečo, ako som písal bola ráno prechádzka. Čítal som si tiež aj šachovú knihu ako aj prehrával partie z nej na šachovnici, aby som si užil tú správnu atmosféru knihy. To mi zabralo tiež 2 hodiny. Chystám sa ešte pozrieť futbal a večer uzavriem futbal pri seriáli Hranica...
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Zdravotný stav

Juraj and Mous like this post

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Katuska Pi 7 október 2022 - 16:36

Ahojte. Ja sa mám dneska celkom smutno. Sestra sa ide vydávať v lete a mne to prišlo ľúto ako sme sa odcudzili ako do tej rodiny už nepatrím. Ani neviem ako sa tam vlastne budem cítiť neviem. Robili mi zle a nakoniec to otočili že ja som tá zlá. To zabolí. Neviem či sa to niekedy zahojí a potreba mať normálnych rodičov tá sa nevytrati asi nikdy. Závidím.vam.v dobrom tým čo vás rodina podržala. Ja som len zažila že sa za mňa hrozne hanbia.
Ale čo sa tej svadby týka musimmschudnut ešte 4-5 kg chcem byť sexy ...a tieto posledné kilá mi idú dole už len veľmi ťažko. Takže som sa rozhodla behávať a cvičiť uvidím aký úžitok to prinesie. Majte sa pekne .
Katuska
Katuska
Mierne pokročilý člen
Mierne pokročilý člen

Počet príspevkov : 141
Reputácia Reputácia : 131
Dátum registrácie : 28.09.2020

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:

hug0
sorry0
thanks0

Návrat hore Goto down

Odoslať  Juraj Pi 7 október 2022 - 18:37

Ja som to mal tiež veľmi zlé v rodine. Matka ma v detstve a počas dospievania fyzicky a psychicky týrala, stále mi hovorila že zo mňa nikdy nič nebude, po dovŕšení osemnástych narodenín ma chcela vyhodiť z domu. Od roku 1998 s ňou nemám žiadny kontakt a absolútne mi nechýba.
Juraj
Juraj
V.I.P. Bronze
V.I.P. Bronze

Počet príspevkov : 679
Reputácia Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Vek : 43
Bydlisko Bydlisko : Turčianska záhradka

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F25
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg