Ako sa dnes máš? 14
Strana 61 z 83 • 1 ... 32 ... 60, 61, 62 ... 72 ... 83
Re: Ako sa dnes máš? 14
Katuska- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 141
Reputácia : 131
Dátum registrácie : 28.09.2020
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, Tuto, kimi2028, Juraj, vrana, Sweetheart, Mous and like this post
Catherin4- V.I.P.
- Počet príspevkov : 599
Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
Matej, Juraj and Mous like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2282
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Matej, Tuto and Mous like this post
Majte príjemný deň
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Tuto, kimi2028, Katuska, Juraj, vrana and Catherin4 like this post
Majte pohodový deň
Mous- V.I.P. Silver
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, Tuto, kimi2028, vrana and Sweetheart like this post
nejaký čas som sem nepísal - teda až na moje krátke reakcie v iných vláknach. Som totiž non-stop unavený, furt sa mi chce spať, potom nespím v noci, ráno som zase nevyspatý a tak stále dookola. Veľmi ma to štve. Celé leto som zanedbal niektoré povinnosti, tak som si do kalendára naukladal všetky a postupne odškrtávam jednu položku za druhou. Sú to samé drobnosti typu veď je to len pol hodinka a nakoniec je z toho polovica dňa. Napr. mi vyslovene vybuchol v ruke ponorný mixér a dva mesiace som nebol schopný zájsť do obchodu, aby som to reklamoval. Minule vykuklo Slniečko, tak som vybehol na povinnú prechádzku..
Psychicky sa mám našťastie skvele. Do bazošu som naládoval niekoľko vecí, ktoré nepotrebujem - občas sa niekto ozve, zabalím krabicu a odnesiem do zásielkovne. Alebo si preto prídu osobne. Vždy ma to poteší, lebo kontakt s ľuďmi mi občas chýba a sociálne siete sú IMHO neosobné. Mnoho vecí som chcel vyhodiť a takto si našli nového majiteľa. Za ušetrené $$ som si kúpil suplementy. A samozrejme (klasika u mňa) som toho nakúpil tonu, lebo je to potom lacnejšie.. Tak to musím cez víkend zabaliť do zip-lockových sáčkov a uložiť do krabíc.
Štve ma jedine tá príšerná únava . Musím sa rozhodne viac hýbať, nabrať nejaké svaly, to podľa mňa trochu pomôže. Lenže ja neznášam bezúčelové prechádzky - všetko musí mať u mňa nejaký zmysel, cieľ.
Držte sa..
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, Juraj, Sweetheart and Mous like this post
Catherin4- V.I.P.
- Počet príspevkov : 599
Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
Matej, kimi2028, Juraj, vrana, Sweetheart and Mous like this post
Majte sa pekne a ďakujem za vypočutie.
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Matej, Mous and Catherin4 like this post
tak sa dnes hlásim aj ja. Akurát dnes som došla zo stretávky, čo sme mali zo strednej. Musím povedať, že som bola celkom milo prekvapená, bolo dobre. S väčšinou, čo tam boli som pokecala, ale našlo sa zopár, s ktorými som vôbec nebola na reči. Ale nevadí, nie každý musí byť na mňa zvedavý. Čo sa mi ale stalo.....no proste skorší vlak, ktorým som chcela v piatok ísť, mi odišiel pred nosom. Je to moja vina , lebo som sa na byte motkala, a potom som si zle vyrátala koľko mi bude trvať cesta na stanicu. Tak som si pekne 2 hod, počkala na ďalší, čiže som prišla na miesto cca s hodinovým meškaním. Ostatní sa zbiehali už od pol druhej, boli ešte v škole pozrieť. Večera mala oficiálne začínať o 18,00, ja som sa doviezla na miesto taxíkom. Na izbe som bola sama, ale aspoň som mala súkromie, ale možno by bolo veselšie s nejakou spolužiačkou. AJ tak sme tam boli len na jednu noc ubytovaní. Dnes som šla nazad 11,20, ale predtým som mala ešte čas, tak som sa pomotala po meste, kde som kedysi bývala na internáte. Urobila som si radosť a kúpila vetrovku, moju veľkosť až tak často nemávajú, alebo sa rýchlo vypredá. Tak som si doniesla do BB suvenír v podobe bundy. V BB som bola na pizzi, a čakám našich, boli tu neďaleko na takej túre aj s inými turistami, a povedali že sa ohlásia. Tak ich čaká zvyšok pizze a ulakomila som sa v obchode na tie kávové zrná - taký zákusok, že ku káve. Ja som už svoj kus zjedla - ochutnala, ale teda nebolo to bohviečo, už som jedla aj lepšie. Tak aspoň viem, že už to nekúpim v budúcnosti.
Dnes by som chcela aspoň oprať , možno si niečo navarím ale cítim sa tiež unavene, ale to je z toho večera. Šla som spať asi o jednej ráno, tak nebolo to ani nejak neskoro ale aj to alkoholové opojenie človeka spraví na druhý deň neschopným
Tak to je asi všetko, možno sa ozvem aj zajtra, zatiaľ sa majte krásne a držte saaaaaa!
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, rasto, kimi2028, Juraj, vrana, Sweetheart, Mous and Catherin4 like this post
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej and Mous like this post
Dnešok som si spravil do pohody, čo sa mi počíta. Pracujem na sebe so šachmi. Makám už druhý deň a celkom sa mi darí dodržiavať, ale nemám v tom ešte potrebnú rutinu. Jednoducho prísť a sadnúť si, makať. Hral som 2 partie, ktoré som dnes obe vyhral, čo ma potešilo veľmi. Aj som si našiel na to správne varianty, ktoré budem hrávať. Len musím sa to ešte učiť. Dnes som hral bielymi proti Pircovi a čiernymi som hral urýchleného draka. V týchto otvoreniach sa hľadám ešte, ale budem sa ich učiť... Tiež dnes ešte pozriem nejaké tie futbalové zápasy a dám si oddych...
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Mous and Catherin4 like this post
Pekný deň
(Príloha je maľba List alebo Mliečna cesta)
Mous- V.I.P. Silver
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
kimi2028, Juraj, vrana and Catherin4 like this post
Strana 61 z 83 • 1 ... 32 ... 60, 61, 62 ... 72 ... 83
» Ako sa dnes máš? 7
» Ako sa dnes máš? 15
» Ako sa dnes máš? 11