Ako sa dnes máš? 14
Strana 59 z 83 • 1 ... 31 ... 58, 59, 60 ... 71 ... 83
Re: Ako sa dnes máš? 14
Ja by som chcel tráviť čas zmysluplne, ale neviem vôbec žiť zmysluplne v súčasnosti. Je totiž problém s trávením času. Od korony, čo je tu neviem vôbec ako žiť a asi už nebudem ani vedieť. Tiež, čo ma bavilo tak ochladlo. Prešiel som z aktívneho športového fandenia do papučového domáceho priestoru. Je mi takto jednoducho. Aj keď niečo sa črtá. Jeden kamarát ma zavolal už dvakrát na futbal do mesta. Budeme občas chodiť možno aj na hokej...
Hm ako na ten voľný čas, aby bolo to zaujímavé? Bohužiaľ neviem vôbec nič. Mám aj obmedzenia, ale okrem šachu a pozerania športu v TV ma nenapadá nič každodenné...
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2282
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Mous likes this post
kimi2028 napísal:
Ja by som chcel tráviť čas zmysluplne, ale neviem vôbec žiť zmysluplne v súčasnosti. Je totiž problém s trávením času. Od korony, čo je tu neviem vôbec ako žiť a asi už nebudem ani vedieť.
Zi, ako citis, ze by si chcel a nie tak, ako si myslis, ze by mal vypadat naplneny zivot
relouth- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 262
Reputácia : 57
Dátum registrácie : 10.01.2020
Zdravotný stav
Diagnóza: progressive
Súčasná medikácia:
Katuska, vrana and Saladin like this post
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 679
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
Matej, Sweetheart and Mous like this post
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, Juraj and Sweetheart like this post
Sweetheart: mne najskor predpisali Risperidon z ktoreho sa tiez pribera. Za 2 tyzdne som mala kilo a pol hore, tak som oznamila lekarovi ze chcem ine lieky. Tak mi dal Aripiprazol, akurat sa na ne prestavujem. Z toho by sa priberat nemalo a tiez su to atypicke antipsychotika a mali by byt dobre. Ja som na toto hakliva, v minulom roku som pribrala 15 kilo z jednych antidepresiv. Ked som to uz predtym hlasila lekarovi zmenil mi to na fluoxetin, ten mi ale nezaberal. Tak mi dal zase ten priberaci liek, ze inak sa neda. Ked som mu oznamila ze uz som pribrala 15 kilo a uz to nechcem, zrazu sa dali dat aj ine lieky a teraz beriem venlofloxatin a z neho uz nepriberam. Som im povedala, ze nechcem vyzerat jak brav. Teraz by to malo byt dobre, len este neviem jak schudnem tych 15 kilo. Skus aj ty povedat svojmu psychiatrovi ze chces zmenit. Ak by nechcel, poohliadni sa po inom. Nepribera sa z kazdych a ja fakt neviem naco nam tie priberacie predpisuju.
Catherin4- V.I.P.
- Počet príspevkov : 599
Reputácia : 79
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
Katuska likes this post
relouth napísal:kimi2028 napísal:
Ja by som chcel tráviť čas zmysluplne, ale neviem vôbec žiť zmysluplne v súčasnosti. Je totiž problém s trávením času. Od korony, čo je tu neviem vôbec ako žiť a asi už nebudem ani vedieť.
Zi, ako citis, ze by si chcel a nie tak, ako si myslis, ze by mal vypadat naplneny zivot
To sa nedá teraz. Mám rodičov, ktorých mám rád, ale sú neskutočná brzda. Nemôžem skoro nič robiť... Môžem byť väčšinou len doma.Už len 2x či 3x idem niekde von za týždeň a už som som vraj na zlých chodníčkov... Pričom o nič nejde. Len po futbale si idem aj niekde posedieť a tak...
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, Juraj, vrana and Abditus like this post
Ešte ku svojej povahe. Mám veľký problém s náročnými činnosťami. Nechcú sa mi robiť a bojím sa, či sa mi budú chcieť rozoberať tie šachové otvorenia. Ono môže byť to celkom nuda. Malo by prísť vždy niečo zaujímavé, ale mňa nič nebaví. To je ten problém. Dobrých podnetov mám totiž minimum, ale nevadí. Nejako preplávam svojím životom.
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Mous likes this post
Katuska- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 141
Reputácia : 131