Ako sa dnes máš? 14
Strana 38 z 83 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 60 ... 83
Re: Ako sa dnes máš? 14
Musím porozmýšľať viac o svojich dňoch, že čo by som mohol robiť, lebo len zo šachov živý nebudem. Neviem no, keď ma tie šachy tak bavia. Som s tým celkom spokojný. Len by chcelo to ešte viac pracovať na sebe tak uvidíme, že čo prinesie čas. Mám vytvorené skvelé podmienky, takže už len makať. Viac pozerať zaujímavé šachové videá, ale práve v súčasnosti nebavia ma tie videá veľmi...
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2282
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Matej, Anonym woman and Mous like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Matej, vrana, Anonym woman, Patty_Pillow and Mous like this post
Maria- Nový člen
- Počet príspevkov : 1
Reputácia : 2
Dátum registrácie : 07.06.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Patty_Pillow likes this post
Patty_Pillow- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 478
Reputácia : 50
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
Matej, rasto, vrana and Anonym woman like this post
Anonym woman- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 119
Reputácia : 51
Dátum registrácie : 02.10.2021
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Mous likes this post
dnes sa necítim veľmi dobre, ale bolo aj horšie, tak zatiaľ to tak tragicky neberiem. Stratila som totiž motiváciu a chuť sa čokoľvek učiť, neviem či je to tou PN, proste nevidím v ničom zmysel, nemám ani žiadnu vidinu možného zamestnania, ktoré by ma bavilo a neverím, že kurzy mi k tomu môžu pomôcť. Otázka je či aj tá nedosiahnuteľná práca by ma tiež napĺňala.
Zainvestovala som do bežiaceho pásu a dneska som zvládla 3x5min normálnou chôdzou. Deň je však dlhý a neviem čím by som to vyplnila. Nejak proste nemám chuť pozerať ani filmy, tobôž žiadne knihy, neviem čo to je za stav, možno mi niektorí rozumiete.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
rasto likes this post
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Matej, Anonym woman and Patty_Pillow like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Matej, Anonym woman and Mous like this post
Dnes sa budem učiť teóriu práva, predposledná skúška v stredu. Uplynulý týždeň som mal pauzu od práva. Venoval som sa záležitostiam na FaF UK. Napísal som abstrakt na konferenciu. Zaregistroval sa na ňu. Neprišlo žiadne potvrdenie o registrácii, takže som mierne znepokojený.
Ten abstrakt. Poslal som docentovi na kontrolu, nemal žiadne pripomienky. Ale bola to ťažká úloha, pretože napísať iba 3600 znakov a zachytiť podstatu spolu s teoretickym úvodom, metodikou a výsledkami je veľmi zložité. Veď to sú len dve normostrany. Ale tak nejako sa podarilo. Snáď mi ho príjmu, ale to by som musel mať potvrdenie o registrácii, aby som ho mohol zaslať. Tak vyzistim situáciu od kolegov, ako to prebieha.
Získal som fakultny grant. 900€. Rozmýšľam, čo si kúpim. Veľa toho nenakupim za takú sumu, ale aspoň niečo, čo bude výsostne moje. Chcel by som vyskúšať zelenú syntézu nanocastic, napadá mi ako redukovadlo vitamín C. A ten nie je drahý, áno, kúpim veľa vitamínu C. Laboratórne sklo máme. Možno nejaké kancelárske potreby a odbornú knihu.
Zajtra prídu diplomantky, budú pripravovať nanocastice striebra chemickou redukciou. Vždy sa pripravujú v deionizovanej vode. A napadlo mi, že by jedna mohla vyskúšať zavislost fyzikálnych vlastnosti nanocastic od pH prostredia alebo skúšať mix rozpúšťadiel, napr. zvyšovať gradient etanolu vo vode.
Pekný víkend prajem a pozdravujem. J.
Iacobus- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1025
Reputácia : 445
Dátum registrácie : 25.08.2018
Vek : 26
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Abilify Maintena 400 mg á 4 t, olanzapín (Actavis) 5 mg
Matej, vrana, Anonym woman, Patty_Pillow and Mous like this post
dnes som zatiaľ zvládla 7 minútovú polorýchlu chôdzu na páse, spálila som 20 kalórii, čo sú moje dve kávy s mliekom bez cukru Aj keď to nejak neznie pozitívne, určite to bude časom lepšie ak zotrvám a minimálne nebudem taký leňochod. Zatiaľ to nechcem skúšať s behom lebo sa bojím, že skončím niekde mimo pásu, musím si zvyknúť. Na chudnutie to však bude chcieť asi trochu viac námahy a vytrvalosti. No tiež, že za dva dni asi neschudnem tiež veľa, nie som ani v tomto odborník, ale teda čo Vás čítam, mohlo by ísť kilečko týždenne
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, Mischelll, rasto, vrana and Mous like this post
Patty_Pillow- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 478
Reputácia : 50
Dátum registrácie : 04.04.2022
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza: 20.3
Súčasná medikácia: Parnido 12mg,, Haloperidol 6mg, Kventiax 75mg, Lexaurin 1,5mg, Akineton 3mg, Fluanxol 20mg
Strana 38 z 83 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 60 ... 83
» Ako sa dnes máš? 7
» Ako sa dnes máš? 15
» Ako sa dnes máš? 11
» Ako sa dnes máš? 16